نگاهی سریع به طرز تهیه سالاد کینوا
برای درست کردن سالاد با مرغ باید کینوا را بپزید و مرغ را گریل کنید. خیار، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را با نخود فرنگی و کینوا ترکیب کنید. برای درست کردن سس این سالاد باید روغن زیتون را با آب لیمو ترش تازه، سس خردل، سیر، سرکه بالزامیک، فلفل سیاه، نمک، اورگانو و عسل ترکیب کنید و همراه با مرغ گریل شده روی سالاد بریزید.
میتوانید این سالاد را با لوبیا قرمز، زیتون، نخود، کاهو، اسفناج، تن ماهی، سس بادام زمینی، سبزیجات معطر خرد شده و همچنین سس مخصوص رژیمی نیز آماده کنید.
رسپی این سالاد رژیمی را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای سالاد کینوا برای ۲ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کینوا | ۱/۳ پیمانه |
آب | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
روغن زیتون | ۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد بزرگ |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
پوره سیر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
اورگانو | ۱ قاشق چایخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
سینه مرغ بدون استخوان | ۱ عدد |
نخود پخته | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
خیار | ۲ عدد |
پیاز | ۱/۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
جعفری تازه خرد شده | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
مرحله اول: کینوا را بپزید
برای شروع باید کینوا را همراه با آب و کمی نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند و بعد حرارت را کم کنید و صبر کنید تا کینوا به خوبی بپزد و آب داخل قابلمه بخار شود.
پخت کینوا حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد و بعد از آن بهتر است درب قابلمه را برای ۱۰ دقیقه دیگر روی آن بگذارید تا کینوا کاملا نرم شود.
مرحله دوم: سس سالاد را آماده کنید
برای درست کردن سس این سالاد باید روغن زیتون را همراه با آب لیمو ترش تازه، سس خردل، سیر، سرکه بالزامیک، فلفل سیاه، نمک، اورگانو و عسل در یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کند.
سپس به سراغ آماده کردن سالاد بروید.
مرحله سوم: سینه مرغ را گریل کنید
سینه مرغ را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کنید تا نازکتر شود. سپس آن را با بیفتک بکوبید تا یکدست شود.
در ادامه ۲ قاشق از سسی که آماده کردهاید را به سینه مرغ اضافه کنید.
تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید و کف آن را با روغن چرب کنید. بعد از این که ماهیتابه داغ شد، تکههای مرغ را روی آن بگذارید.
اجازه دهید یک سمت سینه مرغ برای ۵ دقیقه گریل شود و بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.
مرحله چهارم: سبزیجات را خرد کنید
خیار و گوجه فرنگی را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را به صورت خلالی نازک یا نگینی خرد کنید. در ادامه همه مواد را در یک کاسه بریزید.
مرحله پنجم: مواد سالاد را ترکیب کنید
در این مرحله باید کینوای پخته و خنک شده را همراه با نخود فرنگی پخته به ترکیب گوجه و خیار اضافه کنید.
جعفری خرد شده و سسی که آماده کردهاید را در ظرف بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
در ادامه سالاد را در ظرف مناسب بریزید و در انتها مرغ گریل شده را روی آن قرار دهید تا سالاد شما آماده سرو شود.
طرز تهیه انواع سالاد کینوا
برای درست کردن سالاد کینوا از روشهای مختلفی استفاده میشود که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است.
- سالاد کینوا با لوبیا قرمز: برای درست کردن این سالاد باید مقداری لوبیا قرمز پخته شده در سالاد بریزید.
- سالاد کینوا مدیترانهای: برای درست کردن این سالاد باید از مقداری زیتون خرد شده و پنیر فتا برای مزه دار کردن سالاد استفاده کنید.
- سالاد کینوا رژیمی: برای درست کردن سالاد کینوای رژیمی میتوانید از ترکیب کینوای پخته با انواع سبزیجات استفاده کنید. در این روش بهتر است از روغن زیتون کمتری استفاده کنید.
- سالاد کینوا با نخود: برای آماده کردن این سالاد باید نخود آبگوشتی را بخیسانید و به صورت جداگانه بپزید و در سالاد بریزید.
- سالاد کینوا با کاهو: میتوانید سالاد کینوا را با مقداری کاهوی خرد شده نیز آماده کنید.
- سالاد کینوا و اسفناج: برای درست کردن این سالاد میتوانید مقداری اسفناج ریز یا خرد شده در سالاد بریزید.
- سالاد کینوا با تن ماهی: اضافه کردن مقداری تن ماهی به این سالاد طعم بینظیری میبخشد.
- سالاد کینوا با سبزیجات معطر: در این روش باید از ترکیب ریحان، کرفس، تره، جعفری و انواع سبزی خوردن خرد شده در سالاد استفاده کنید.
- سالاد کینوا با سس بادام زمینی: برای درست کردن سس این سالاد باید از ترکیب کره بادام زمینی، سرکه بالزامیک، شیره توت، سبزی خشک و مقداری آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.