نگاهی سریع به طرز تهیه
طرز تهیه کیک مرغ: برای درست کردن این کیک ابتدا باید مرغ را با یک عدد پیاز و ادویه بپزید و زمانی که به خوبی پخت، آن را ریش ریش کنید. ژامبون، خیارشور، پیازچه، جعفری و گردو را به صورت ریز خرد کنید. سس مایونز را با ماست، نمک و فلفل ترکیب کنید. حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید.
قسمت دور نان تستها را با چاقو جدا کنید. ۴ عدد نان روی ظرف بگذارید و مقداری از مواد را روی آن بریزید. دوباره ۴ عدد نان بگذارید و این کار را ادامه دهید. در انتها کیک را با سس و سبزیجات و مواد مختلف تزیین کنید.
در طرز تهیه کیک مرغ داغ میتوانید این غذا را به شکل اسنک در ساندویچ ساز درست کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل درمجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای کیک مرغ برای ۶ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سینه مرغ | ۲ عدد |
ژامبون مرغ | ۲۵۰ گرم |
پیازچه | ۲۰۰ گرم |
نان تست | به مقدار لازم |
سس مایونز | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
ماست خامهای | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
ذرت | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
پیاز | ۱ عدد |
گردو | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
خیارشور | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
جعفری | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
چوب دارچین | ۱ عدد |
مرحله اول: مرغ را بپزید
برای شروع باید تکههای مرغ را همراه با آب، نمک و فلفل سیاه در یک قابلمه بریزید. در ادامه یک عدد پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد کنید و همراه با چوب دارچین در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مرغ به خوبی بپزد و نرم شود. این مرحله حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد.
مرحله دوم: مرغها را ریش ریش کنید
زمانی که مرغها به خوبی پختند، آنها را از قابلمه خارج و به کمک دست یا چنگال ریش ریش کنید و برای درست کردن کیک مرغ کنار بگذارید.
مرحله سوم: پیازچه و جعفری را خرد کنید
پیازچهها و جعفریها را بشویید و خشک کنید. در ادامه پیازچهها را به صورت ریز خرد کنید. جعفریهای شسته شده را نیز به صورت ریز خرد کنید و در ظرف جداگانه بریزید.
مرحله چهارم: خیارشورها و کالباسها را خرد کنید
خیارشورها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و بعد به سراغ خرد کردن کالباسها بروید. بهتر است کالباسها را به صورت نگینی ریز خرد کنید تا طعم آنها بهتر در کیک مرغ پخش شود.
مرحله پنجم: گردوها را خرد کنید
در این مرحله گردوها را به کمک چاقوی تیز با رنده به صورت ریز خرد کنید. برای درست کردن این غذا میتوانید از گردوی آسیاب شده نیز استفاده کنید.
مرحله ششم: سس را آماده کنید
برای درست کردن سس کیک مرغ باید ماست خامهای را با سس مایونز ترکیب کنید و خوب هم بزنید. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بزنید و دوباره مواد را ترکیب کنید.
مرحله هفتم: همه مواد را ترکیب کنید
در این مرحله باید مرغ، پیازچه، کالباس، جعفری، خیارشور و گردو را در یک ظرف بزرگ بریزید. در ادامه سس را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله باید بخشی از سس را برای تزیین کیک مرغ کنار بگذارید.
مرحله هشتم: نان تستها را آماده کنید
نانها را روی سطح کار قرار دهید و با کمک چاقو دور نانها را جدا کنید. میتوانید از این قسمت نان برای تزیین کیک مرغ استفاده کنید.
مرحله نهم: کیک مرغ را آماده کنید
۴ عدد نان تست را در کنار هم روی ظرف قرار دهید. حالا کمی از مواد که آماده کردهاید، روی نانها بریزید و با قاشق مواد را خوب پخش کنید. دوباره ۴ عدد نان روی مواد قرار دهید و باز هم مواد را اضافه کنید و این کار را تا تمام شدن مواد کیک مرغ ادامه دهید.
مرحله دهم: کیک مرغ را تزیین کنید
بعد از این که کیک مرغ آماده شد، باید سطح آن را با سس بپوشانید و با پشت قاشق سس را کاملا صاف کنید. در ادامه از مقداری ذرت پخته شده، گردوی خرد شده، جعفری خرد شده، کالباس خرد شده یا گوجه گیلاسی برای تزیین کیک مرغ استفاده کنید. میتوانید قسمتهای کنار نان را دور تا دور کیک مرغ بچسبانید و جلوهای خاص به آن ببخشید.
بعد از آماده شدن کیک مرغ آن را در یخچال قرار دهید و حدود ۴ ساعت صبر کنید تا کیک شما به خوبی مزه دار شود. در پایان میتوانید آن را برش دهید و نوش جان کنید.
کیک مرغ داغ
برای درست کردن کیک مرغ داغ باید این کیک را داخل ساندویچ ساز قرار دهید. در این روش باید ماست را حذف کنید و به جای آن مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید.
برای مواد داخل کیک مرغ نیز میتوانید از سیب زمینی و قارچ و حتی برنج پخته شده استفاده کنید. مواد کیک مرغ را روی نان قرار دهید و بعد یک لایه دیگر نان روی آن قرار دهید و سپس آن را به شکل اسنک داخل ساندویچ ساز آماده کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک مرغ
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن کیک مرغ اشاره شده است، با ما همراه باشید.
- در صورت تمایل میتوانید برای درست کردن کیک مرغ از تخم مرغ آب پز نیز استفاده کنید. اضافه کردن تخم مرغ به ترکیبات این کیک، موجب افزایش انسجام آن میشود.
- اگر دوست دارید طعم کیک مرغ شما کمی تند و تیز شود، میتوانید از مقداری فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از مقداری آویشن برای مزه دار کردن کیک مرغ استفاده کنید.
- برای مزه دار کردن کیک مرغ میتوانید مقداری خامه نیز به سس آن اضافه کنید.
- اضافه کردن کمی آب لیمو ترش تازه به مواد کیک مرغ، عطر و طعم دلپذیری به آن میبخشد.
- در برخی رسپیها برای درست کردن کیک مرغ از مقداری سیب زمینی پخته و پوره شده نیز استفاده میشود.
- برای درست کردن این کیک مرغ میتوانید بنا به ذائقه خودتان از سبزیجات متفاوتی نیز استفاده کنید.
- برای درست کردن کیک مرغ تک نفره میتوانید کیکها را به صورت کوچک و تک نفره آماده و تزیین کنید.
- به منظور مزه دار کردن این غذا میتوانید از ترکیب سس مایونز با ماست و سس هزار جزیره نیز استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از ذرت پخته شده یا هر سبزیجات دیگری که دوست دارید در مواد کیک مرغ نیز استفاده کنید.
- در برخی رسپیها برای مزه دار کردن کیک مرغ به جای جعفری تازه از ریحان تازه خرد شده نیز استفاده میشود.
- میتوانید برای درست کردن این کیک از مقداری هویج خام یا پخته شده نیز استفاده کنید.
- برای درست کردن کیک مرغ میتوانید به جای اضافه کردن سالاد مرغ، از سالاد الویه نیز برای قسمت میانی کیک استفاده کنید.