30 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

40 تا 45 دقیقه

زمان پخت

4 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه کیک توت فرنگی با توت فرنگی تازه؛ ساده و خوشمزه

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

کیک توت‌ فرنگی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین کیک‌های میوه‌ای است که با این میوه جادویی و خوشمزه آماده می‌شود.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه کیک توت فرنگی، ابتدا تخم‌مرغ‌ها و شکر را به خوبی هم بزنید تا پف‌دار شوند، کره و شیر را به مواد اضافه و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

سپس مواد خشک را با هم ترکیب و به مایه کیک اضافه کنید. توت‌فرنگی‌های خرد شده را با کمی آرد ترکیب و به مایه کیک بیفزایید. کیک را در قالب از پیش آماده شده بریزید.

قالب را در فر بگذارید و کیک را بپزید. پس از پخت کیک را خنک کنید و در ظرف سرو بچینید. رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی

مواد لازممقدار مورد نیاز
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
آرد سفید قنادی۱ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شیر۱/۲ پیمانه
کره ذوب شده۱/۲ پیمانه
وانیل۱ قاشق چای‌خوری
توت فرنگی تازه خرد شده۱ و ۱/۲ پیمانه

مرحله اول: قالب و فر را آماده کنید

کف و دیواره‌های قالب مناسبی را با کمک براش و کمی روغن چرب کنید.

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا فر پیش از شروع فرایند پخت کیک به خوبی گرم شود. از پیش گرم کردن فر در بافت و کیفیت کیک تاثیر زیادی دارد.

مرحله دوم: تخم‌مرغ و شکر را با هم ترکیب کنید

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌های هم دمای محیط را بشکنید.

شکر را به آن‌ها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی ۷-۸ دقیقه‌ای مواد را هم بزنید تا کاملاً حجیم، کرم‌رنگ و کش‌دار شوند. این مرحله برای پف‌دار شدن کیک بسیار مهم است.

طرز تهیه آش ماشاب 
ببینید

مرحله دوم: کره، وانیل و شیر را اضافه کنید

وانیل و شیر را به‌ آرامی به محتوای درون کاسه اضافه کنید و با دور کند همزن برقی فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

سپس همزن برقی را خاموش کنید و کره ذوب شده (خنک شده) را در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.

مرحله سوم: مواد خشک را اضافه کنید

آرد و بیکینگ‌پودر را در کاسه‌ای جداگانه با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید.

مواد خشک را کم‌کم به مخلوط اضافه و با لیسک مواد را هم بزنید تا پف خمیر حفظ شود.

مرحله چهارم: توت‌فرنگی را اضافه کنید

توت‌ فرنگی‌های تازه را بشویید و با کمک چاقو کلاهک سبز آن‌ها را ببرید. توت‌ فرنگی‌ها را به صورت مکعبی یا اسلایسی خرد کنید و در کاسه کوچکی بریزید.

۱ قاشق آرد روی توت‌ فرنگی‌ها بریزید و به آرامی آن‌ها را زیر و رو کنید تا همه قسمت‌های توت‌ فرنگی به آرد آغشته شود.

سپس توت‌ فرنگی‌های خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

مرحله پنجم: کیک را بپزید

مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را ۱-۲ بار به آرامی روی سطح میز کارتان بکوبید.

سپس قالب را در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه بگذارید.

پس از گذشت زمان اعلام شده با خلال دندان تست کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

طرز تهیه کیک انار
ببینید

مرحله ششم: کیک را تزیین و سرو کنید

پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنید و روی توری بگذارید تا کاملاً خنک شود.

کیک را در ظرف سرو بگذارید و با مقداری پودر قند یا توت‌ فرنگی اسلایس شده کیک را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک توت‌ فرنگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک توت‌فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • از هم‌زدن زیاد بعد از افزودن آرد خودداری کنید؛ باعث سفت شدن بافت کیک می‌شود.
  • از قالب با اندازه مناسب استفاده کنید تا کیک خوب بپزد و وسط آن خام نماند.
  • در ۳۰ دقیقه اول، در فر را باز نکنید؛ پف کیک می‌خوابد.
  • تخم‌مرغ و شیر را از قبل بیرون بگذارید تا هم‌دما با محیط شوند؛ این کار در پف‌دار شدن کیک معجزه می‌کند.
  • برای جلوگیری از ته‌نشین شدن توت‌فرنگی‌ها، آن‌ها را حتماً در کمی آرد بغلتانید.
  • آرد را حتماً الک کنید؛ بافت کیک را لطیف‌تر می‌کند.
  • افزودن کمی پوست لیموی رنده‌ شده به مایه کیک طعمی خاص می‌دهد.
  • می‌توانید مقداری توت‌ فرنگی را پوره کنید و در مایه بریزید تا طعم میوه‌ای بیشتر شود.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه نان خامه‌ای

طرز تهیه کنوفه