نگاهی سریع به طرز تهیه
برای پخت این کوکی بادام زمینی ابتدا کره، کره بادام زمینی و شکرها را با همزن ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند.
سپس تخممرغ و وانیل را اضافه و بعد از آن، آرد، بکینگ پودر و ادویهها را به آرامی به مواد بیفزایید و مواد را با هم ترکیب کنید.
در نهایت، خمیر را در یخچال استراحت دهید، سپس به شکل دلخواه فرم دهید و در فر از پیش گرم شده بپزید. رسپی این کوکی های خوشمزه را با جزئیات کامل درمجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای کوکی بادام زمینی برای ۵-۶ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد سفید | ۱۵۰ گرم |
شکر قهوهای | ۷۰ گرم |
شکر سفید | ۵۰ گرم |
کره بادام زمینی | ۲۰۰ گرم |
پودر بادام زمینی | ۶۰ گرم |
تخممرغ | ۱ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
زنجبیل | ½ قاشق مرباخوری |
دارچین | ½ قاشق مرباخوری |
وانیل | ½ قاشق مرباخوری |
نمک | ½ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
مرحله اول: کرهها و شکرها را با هم ترکیب کنید
در یک کاسه بزرگ، کره هم دمای محیط و کره بادام زمینی را بریزید.
شکر قهوهای و شکر سفید را به آنها اضافه کنید. مواد را با همزن برقی با دور تند ۷-۸ دقیقهای هم بزنید تا کاملاً پفکی و سبک شوند.
مرحله دوم: تخممرغ و وانیل را اضافه کنید
تخممرغ هم دمای محیط را به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و مجدداً مواد را هم بزنید تا تخممرغ به خوبی با مواد ترکیب شود.
در این بازه زمانی بهتر است مواد درون کاسه را چندین بار دورگیری کنید.
مرحله سوم: مواد خشک را اضافه کنید
در یک ظرف جداگانه، آرد، سفید را الک کنید تا ناخالصیهایش گرفته شود.
آرد سفید الک شده را در کاسه مناسبی بریزید و پودر بادام زمینی، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل و نمک را به آن اضافه کنید.
همه مواد خشک را به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس این ترکیب خشک را کمکم به مخلوط مواد تر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر یکنواخت شود.
توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و همین که خمیر شکل گرفت بدین معناست که خمیر آماده است.
مرحله چهارم: خمیر را در یخچال بگذارید
خمیر را در یک کیسه پلاستیکی بپیچید و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار موجب بهتر شدن بافت کوکی و راحتتر شکل دادن آن میشود.
مرحله پنجم: فر را آماده کنید
فر برقی یا گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.
گرم کردن فر پیش از شروع پخت کوکی تأثیر مثبتی در بافت و کیفیت کوکی های شما دارد. کف سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.
مرحله ششم: کوکی ها را بپزید
خمیر کوکی را با قاشق یا اسکوپ زن به اندازههای یکسانی جدا کنید و در دست شکل دهید.
خمیر را با کمی فاصله روی سینی فر در کنار هم بچینید.
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و کوکیها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر بپزید تا لبههای آنها طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.
مرحله هفتم: کوکی ها را تزیین و سرو کنید
روی کوکی ها را با شکلات بن ماری به دلخواه تزیین کنید. سپس کوکی ها را در ظرف سرو بچینید و در کنار فنجانی چایی یا قهوه نوش جان کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه کوکی بادام زمینی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کوکی بادام زمینی اشاره خواهیم کرد.
- حتماً از کره پاستوریزه حیوانی و کره بادام زمینی باکیفیت استفاده کنید تا طعم غنیتری به کوکی بدهد.
- شکر قهوهای به کوکیها رطوبت و بافت نرمتری میدهد، بنابراین حذف آن توصیه نمیشود.
- برای عطر بهتر، از وانیل خالص و تازه استفاده کنید.
- استفاده از آرد الک شده باعث یکدستتر شدن بافت کوکی خواهد شد.
- میزان شکر را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید، اما حذف آن روی بافت نهایی تأثیر میگذارد.
- اضافه کردن کمی عسل به مواد اولیه باعث طعم عمیقتر و ماندگاری بیشتر کوکی میشود.
- برای طعمی متفاوت، میتوانید مقداری پوست پرتقال رنده شده به خمیر اضافه کنید.
- اگر خمیر بیش از حد نرم شد، میتوانید مقدار کمی آرد اضافه کنید تا فرم بگیرد.
- خمیر را قبل از پختن استراحت دهید تا بافت آن تردتر و خوشمزهتر شود.
- اضافه کردن کمی شکلات چیپسی یا تکههای فندق به خمیر، طعم آن را لذیذتر میکند.
- دمای فر را قبل از گذاشتن کوکیها کاملاً تنظیم کنید تا یکنواخت پخته شوند.
- حتماً اجازه دهید کوکیها پس از خارج شدن از فر، کاملاً خنک شوند تا بافت آنها سفت نشود.
- برای نگهداری، کوکیها را در ظرف دربسته قرار دهید تا تازه بمانند.