30 تا 40 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

--------

--------

3 تا 4 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

کتلت سیب زمینی و اسفناج یک غذای سالم و مغذی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید.

شما اینجا هستید


نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن کتلت سیب زمینی و اسفناج ابتدا سیب زمینی را بپزید و پوره کنید. سپس اسفناج را بخارپز و خرد کنید. سیب زمینی، اسفناج، تخم مرغ، نمک، زردچوبه، سیر، پیاز رنده شده، پودر زیره و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و آرد سوخاری را کم کم به مواد اضافه کنید. در تابه روغن بریزید و کتلت‌ها را سرخ کنید. در ادامه مطلب مجله اینسان طرز تهیه کامل این غذای سالم و خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم برای کتلت سیب زمینی و اسفناج

سیب زمینی متوسط۳ عدد
اسفناج۲۰۰ گرم
پیاز کوچک۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
پودر زیره½ قاشق چای‌خوری
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم

مرحله اول: مواد را آماده کنید

سیب زمینی‌ها را بشویید و در مقداری آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کنید و به پوره تبدیل کنید.

اسفناج‌ را بشویید و با کمی آب بخارپز کنید. سپس با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.

پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید، سپس رنده کنید.

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

در یک کاسه مناسب، سیب زمینی له شده، اسفناج ریز شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و زردچوبه را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

آرد سوخاری را به مواد کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت منسجم پیدا کند و به راحتی فرم بگیرد.

طرز تهیه پوره کلم‌ بروکلی
ببینید

مرحله سوم: کتلت‌ را سرخ کنید

در یک تابه به میزان کافی روغن سرخ کردنی بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس به میزان دلخواه از مایه کتلت جدا کنید و به هر شکلی که تمایل دارید، آن را فرم دهید و در تابه قرار دهید تا سرخ شود.

مرحله چهارم: کتلت را سرو کنید

بعد از اینکه هر دو طرف کتلت‌ها سرخ و طلایی شدند، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و همراه ماست یا سبزیجات تازه همراه نان سرو کنید.


نکات و فوت‌و‌فن‌های وا نرفتن کتلت سیب زمینی و اسفناج

در ادامه به نکاتی که در مورد درست کردن کتلت اشاره می‌شود دقت کنید تا غذای باکیفیت‌تری داشته باشید. با ما همراه باشید.

  • برای اینکه کتلت وا نرود، باید حتما آب پیاز و اسفناج را به خوبی بگیرید. در غیر این صورت مایه کتلت شل می‌شود و کتلت‌ها موقع سرخ کردن وا می‌روند.
  • اگر مایه کتلت شل بود، می‌توانید مقدار بیشتری آرد سوخاری به آن اضافه کنید.
  • در حین سرخ کردن نباید بیش از اندازه کتلت‌ها را جابه‌جا کنید، این کار باعث ترک خوردن آنها می‌شود.
  • اگر کتلت‌ها ترک‌دار می‌شوند، بهتر است برای چند دقیقه مایه را استراحت دهید.
  • اگر در رژیم سالم‌خوری هستید، می‌توانید کتلت‌ها را در فر یا سرخ کن بدون روغن درست کنید.
  • می‌توانید کمی پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا به مایه کتلت اضافه کنید تا طعم جذاب‌تری پیدا کند.
  • می‌توانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی یا پودر نان خشک استفاده کنید.
  • سیب زمینی‌های زرد نشاسته بیشتری دارند و باعث انسجام بیشتری می‌شوند. بنابراین سعی کنید از این نوع سیب زمینی برای درست کردن این کتلت استفاده کنید.
  • اگر مایه کتلت بیش از اندازه چسبناک بود، می‌توانید کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.
  • برای داشتن طعم بهتر و قوی‌تر می‌توانید پودر سیر، آویشن یا پاپریکا به مایه کتلت اضافه کنید.
  • برای بهتر فرم گرفتن کتلت، بهتر است قبل از برداشتن آنها دست خود را کمی مرطوب یا روغنی کنید.
  • سعی کنید ضخامت کتلت‌ها بیشتر از ۱ سانتی‌متر نشود تا داخل آن به خوبی بپزد و خام نماند.
  • حرارت مناسب برای سرخ کردن کتلت حرارت متوسط است، زیرا حرارت زیاد باعث خام ماندن داخل کتلت و حرارت کم باعث جذب بیشتر روغن می‌شود.
طرز تهیه آش گشنیز 
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه نان پنیری برزیلی

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا هندی تند

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

جمعه 19 ماه بهمن 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان