60 تا 70 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

20 تا 25 دقیقه

زمان پخت

2 تا 3 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه‌ای

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای محبوب و لذیذ ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این کباب با طعم بی‌نظیر زعفران و بافتی نرم و آبدار، می‌تواند انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی باشد.

شما اینجا هستید


نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا زعفران پودر شده را با آب جوش دم کرده و با کره ذوب شده مخلوط کنید. سپس پیازها را رنده و آب آن‌ها را بگیرید. گوشت مرغ چرخ کرده را با نمک، فلفل، محلول زعفران و پیاز ترکیب کنید و به خوبی ورز دهید. مایه آماده شده را در یخچال استراحت دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

سپس مایه را در تابه نچسب به شکل یکنواخت پخش کرده و با کره و زعفران طعم‌دار کنید تا کباب‌ها به خوبی سرخ شوند. در نهایت، کباب‌های آماده را با گوجه سرخ شده و سبزی تازه همراه با نان یا برنج سرو کنید. رسپی این کباب خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.

مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ تابه‌ای

مواد لازممقدار مورد نیاز
گوشت مرغ چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
زعفران۱/۲ قاشق چای‌خوری
آب جوش۸ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم

مرحله اول: زعفران را دم کنید

زعفران را در هاون بریزید و پودر کنید. پودر زعفران را در قوری مخصوص بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. ۱۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا زعفران به خوبی دم بکشد.

کره را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت گذارید تا ذوب شود. سپس نصف محلول زعفران را به کره اضافه کنید.

هم زنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم: پیازها را رنده کنید

پیازها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک خردکن، میکسر یا رنده پیازها را کاملاً له و پوره کنید.

طرز تهیه قلیه میگو
ببینید

پوره پیاز را درون صافی کوچکی بریزید و آب پیاز را به خوبی بگیرید. گرفتن آب پیاز رنده شده موجب انسجام بافت کباب شما می‌شود.

پیازهای آب گرفته شده را در کاسه بزرگی بریزید.

مرحله سوم: مایه کباب را آماده کنید

گوشت مرغ چرخ کرده، نمک، فلفل و باقیمانده محلول زعفران را به پیازهای درون کاسه اضافه کنید.

همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس با دست مایه را ورز دهید تا بافت کاملاً یکدست و یکنواختی به خود گیرد.

مرحله چهارم: مایه کباب را استراحت دهید

روی ظرف را بپوشانید و مایه کباب را در یخچال گذارید.

۳۰-۴۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا مایه کباب در یخچال استراحت کند و به خوبی طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: کباب مرغ را در تابه بپزید

کف یک تابه نچسب را با کمک براش و کمی روغن مایع چرب کنید.

مخلوط کباب کوبیده مرغ را در تابه قرار دهید و با کف دست، آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

توجه داشته باشید که ضخامت مایه کباب در تمام قسمت‌های تابه یکسان باشد.

تابه را روی اجاق بگذارید و زمان دهید تا کباب حالت نیمه پخته به خود بگیرد. سپس با کمک کفگیر خطوطی را روی کباب ایجاد و به آرامی عمیق کنید.

مرحله ششم: کباب را با رومال کره و زعفران طعم‌دار کنید

از ترکیب کره و محلول زعفران با کمک براش روی سطح کباب‌ها زنید. پس از این که یک طرف کباب‌ها سرخ شدند نوارهای برش خورده را برگردانید تا طرف دیگر کباب‌ها سرخ شود.

این سمت کباب‌ها را نیز با براش از ترکیب کره و محلول زعفران بزنید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی
ببینید

مرحله هفتم: غذا را سرو کنید

کباب‌های مرغ جذابتان را در ظرف سرو گذارید و با گوجه سرخ شده و سبزی تازه تزیین کنید.

این کباب‌ها را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.


نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه‌ای

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و ظاهر کباب کوبیده مرغ تابه‌ای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • زعفران را با آب گرم دم کنید تا عطر و رنگ آن به خوبی به مواد اضافه شود.
  • حرارت ملایم به پخت یکنواخت کباب کمک می‌کند و از سوختن آن جلوگیری می‌کند.
  • آبلیمو به کباب طعم تازه و کمی ترش می‌دهد که تعادل خوبی با طعم گوشت ایجاد می‌کند.
  • می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پاپریکا یا فلفل سیاه برای افزودن طعم بیشتر استفاده کنید.
  • ورز دادن مایه کباب تا حدی که خمیر صاف و یکنواختی به دست آید، از فروپاشی کباب جلوگیری می‌کند.
  • برای جلوگیری از چسبیدن مواد به دست، بهتر است هنگام ورز دادن مایه کباب از دستکش استفاده کنید.
  • استراحت دادن مایه در یخچال باعث می‌شود که مواد به خوبی با هم ترکیب شده و کباب‌ها به شکل بهتری درآیند.
  • اضافه کردن سبزی‌های معطر مانند جعفری خرد شده می‌تواند طعم کباب را غنی‌تر کند.
  • تابه نچسب با کیفیت بالا به جلوگیری از چسبیدن کباب به تابه کمک می‌کند.
  • ضخامت یکنواخت کباب در تابه باعث پخت یکنواخت آن می‌شود.
  • اگر از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید، حتماً آن‌ها را قبل از استفاده در آب خیس کنید تا از سوختن آن‌ها جلوگیری شود.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه آش خمیری غش

طرز تهیه رشته عدس یا آش پرپوله

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

چهارشنبه 29 ماه اسفند 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان