نگاهی سریع به طرز تهیه
طرز تهیه چیزکیک پسته ،ابتدا پایه بیسکویت آن را آماده کنید و داخل قالب فشرده کنید. سپس یک کرم لطیف با پنیر خامهای، خامه، تخممرغ و پسته آسیابشده آماده کنید و روی پایه بریزید.
چیزکیک را در فر با دمای مناسب بپزید تا بافت آن سفت شود. در نهایت، روی چیزکیک را با گاناش شکلات سفید یا لایهای از پسته و خامه تزیین کنید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
طرز تهیه چیزکیک پسته برای ۶ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بیسکویت پتی بور یا دایجستیو | ۲۵۰ گرم |
کره ذوب شده | ۱۰۰ گرم |
پودر پسته | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای کرم چیزکیک
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
پنیر خامهای | ۴۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
پسته آسیاب شده | ۱۰۰ گرم |
آرد یا نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای رویه
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
شکلات سفید | ۱۵۰ گرم |
خامه | ۱۰۰ گرم |
پودر پسته | به مقدار لازم |
مرحله اول: پایه چیزکیک را آماده کنید
بیسکویتها را با کمک غذاساز یا خردکن پودر کنید. همچنین میتوانید آنها را در زیپ کیپ بریزید و با کمک گوشتکوب پودر کنید.
پودر بیسکویت را در کاسه بزرگی بریزید. کره را ذوب کنید و به پودر بیسکویت درون کاسه اضافه کنید.
در همین مرحله پودر پسته را نیز به مواد بیفزایید و به خوبی همه مواد را با هم ترکیب کنید.
این مخلوط را کف قالب کمربندی بریزید و با ته لیوان یا گوشتکوب به خوبی فشرده کنید. سپس قالب را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
مرحله دوم: کرم چیزکیک را آماده کنید
پنیر خامهای را در کاسه مناسبی بریزید. شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با کمک ویسک دستی مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
سپس تخممرغها را یکییکی به مایه کرمی درون کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
پس از ترکیب شدن مواد باید خامه، پسته آسیابشده و آرد یا نشاسته ذرت را به آن اضافه و مخلوط کنید.
مرحله سوم: چیزکیک را بپزید
قالب کمربندی را از یخچال خارج کنید. مایه کرمی را روی پایه بیسکویتی بریزید و با کمک لیسک سطح آن را صاف کنید.
قالب را در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۶۵-۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. ۴۰-۵۰ دقیقه زمان دهید تا چیزکیک در فر بپزد.
بعد از پخت، اجازه دهید چیزکیک داخل فر خاموش با در نیمهباز برای ۳۰-۴۰ دقیقهای استراحت کند.
سپس آن را از فر خارج کنید و ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم: رویه چیزکیک را آماده کنید
خامه را در کاسه مناسبی بریزید و کاسه را روی بخار آب بگذارید تا خامه کمی گرم شود.
شکلات سفید را با چاقو خرد کنید و به خامه بیفزایید. چند دقیقهای زمان دهید تا شکلات سفید در خامه ذوب شود و ترکیب کاملاً یکدستی حاصل شود.
کمی زمان بدهید تا مایه خنک شود و سپس آن را روی چیزکیک بریزید.
مرحله پنجم: چیزکیک را تزیین و سرو کنید
چیز کیک را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو بگذارید، با مقداری پودر یا خلال پسته چیزکیک را تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه چیز کیک پسته
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت چیزکیک پسته اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- تخممرغها را در دمای محیط قرار دهید تا بهتر ترکیب شوند.
- از قالب کمربندی استفاده کنید تا جدا کردن چیزکیک راحتتر باشد.
- پخت را با دمای ملایم انجام دهید تا از ترک خوردن چیزکیک جلوگیری شود.
- پودر پسته را تازه آسیاب کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
- برای برشهای تمیز، چاقو را قبل از برش کمی گرم کنید.
- بعد از پخت، ناگهانی چیزکیک را از فر خارج نکنید تا از شوک حرارتی جلوگیری شود.