6 تا 8 ساعت

مدت زمان آماده سازی

---------

---------

6 تا 8 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه چیزکیک پرتقال و انار

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن چیزکیک پرتقال و انار یلدایی ابتدا بیسکویت را با غذاساز کاملا خرد کنید و با کره ذوب شده ترکیب کنید و کف قالب بچینید. قالب را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. پودر ژلاتین و آب سرد را ترکیب کنید و به مخلوط پنیر خامه‌ای، خامه، شکر، آب پرتقال و زست پرتقال اضافه کنید. مواد را روی پایه بیسکویتی بریزید و برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. ژله پرتقال را درست کنید و با دانه‌های انار روی لایه پنیری بریزید و برای حداقل ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این چیزکیک خوشمزه را با جزئیات بیشتر در مجله اینسان بخوانید.

مواد لازم پایه بیسکویتی چیزکیک پرتقال و انار

بیسکویت پتی‌بور یا دایجستیو ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده۱۰۰ گرم

مواد لازم پایه پنیری چیزکیک پرتقال و انار

پنیر خامه‌ای۴۰۰ گرم
خامه قنادی ( یا خامه صبحانه)۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شکر½ پیمانه
آب پرتقال تازه½ پیمانه
زست پوست پرتقال۱ قاشق چای‌خوری

مواد لایه ژله‌ای چیزکیک پرتقال و انار

ژله پرتقال۱ بسته
آب جوش۱ پیمانه
دانه انار ½ پیمانه

مرحله اول: پایه بیسکویت را آماده کنید

ابتدا بیسکویت‌ها را به کمک غذاساز یا با دست کاملا به پودر تبدیل کنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.

مرحله دوم: بیسکویت را در قالب بریزید

یک قالب کمربندی به قطر ۲۰ تا ۲۵ سانتی‌متر انتخاب کنید. سپس پودر بیسکویت را کف آن پهن کنید و با پشت قاشق آن را صاف و فشرده کنید. قالب را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند.

طرز تهیه کیک سه شیر قهوه
ببینید

مرحله سوم: ژلاتین را آماده کنید

در یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را با ¼ پیمانه آب سرد ترکیب کنید و هم بزنید. سپس کاسه را به روش بن ماری روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود.

مرحله چهارم: مواد میانی را ترکیب کنید

در یک کاسه مناسب پنیر خامه‌ای، خامه، شکر، آب پرتقال و زست پرتقال را مخلوط کنید و با همزن برقی برای چند دقیقه هم بزنید تا کرمی و یکدست شود.

سپس ژلاتین حل شده را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

مرحله پنجم: لایه پنیری را به بیسکویت اضافه کنید

قالب را از یخچال خارج کنید و مایه پنیری آماده شده را روی آن بریزید. سپس برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه جدید اضافه شده، سفت شود.

مرحله ششم: لایه ژله‌ای را درست کنید

ژله پرتقال را با آب جوش ترکیب کنید و هم بزنید تا مواد کاملا حل شوند. سپس کمی صبر کنید تا دمای آن کمی پایین آید. دقت کنید که نباید ژله سفت شود.

مرحله هفتم: دانه‌های انار را اضافه کنید

قالب را از یخچال خارج کنید و دانه‌های انار را روی لایه پنیر بچینید. سپس ژله خنک شده را به آرامی روی آن بریزید. و برای حداقل ۳ تا ۴ ساعت مجدد قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود.

مرحله هشتم: چیزکیک پرتقال و انار را سرو کنید

زمانی که مواد به اندازه کافی سفت شد، قالب را از یخچال خارج کنید. سپس با دقت قالب کمربندی را باز کنید و چیزکیک را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی
ببینید

نکات و فوت‌و‌فن‌های درست کردن چیز کیک پرتقال و انار یلدایی

برای درست کردن این چیزکیک خوشمزه بهتر است به مواردی که در ادامه آنها را توضیح می‌دهیم، دقت کنید. با ما همراه باشید.

  • اگر خامه قنادی در دسترس ندارید، می‌توانید از ترکیب خامه صبحانه با کمی پودر قند استفاده کنید.
  • برای اضافه کردن ژله به مواد، حتما صبور باشید تا دمای ژله پایین بیاید، زیرا ژله داغ باعث خراب شدن لایه پنیری می‌شود.
  • می‌توانید برای اطمینان از نچسبیدن چیزکیک به قالب، کف قالب را با یک کاغذ روغنی بپوشانید یا با کمی کره آن را چرب کنید.
  • برای تزئین چیزکیک می‌توانید از چند برگ نعناع تازه، برش‌های نازک پرتقال و دانه‌های انار استفاده کنید.
  • بیسکویت پایه باید طعمی خنثی داشته باشد تا طعم کیک را تحت تاثیر قرار ندهد، بنابراین از بیسکویت‌های طعم‌دار استفاده نکنید.
  • پنیر خامه‌ای را قبل از استفاده از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد، این کار باعث بهتر ترکیب شدن آن با مواد دیگر می‌شود.
  • اگر می‌خواهید رویه چیزکیک شفاف و براق باشد، برای درست کردن ژله از آب کمتری استفاده کنید.
  • چیزکیک باید حداقل ۶ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت کند تا کاملا سفت شود.
  • هنگام برش زدن چیزکیک، حتما چاقو را با آب جوش گرم کنید تا برش‌های تمیزی داشته باشید.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه نان رمضان به روش تبریزی

طرز تهیه سوهان کنجدی برای عید

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

شنبه 2 ماه فروردین 1404

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان