نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن چیزکیک پرتقال و انار یلدایی ابتدا بیسکویت را با غذاساز کاملا خرد کنید و با کره ذوب شده ترکیب کنید و کف قالب بچینید. قالب را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. پودر ژلاتین و آب سرد را ترکیب کنید و به مخلوط پنیر خامهای، خامه، شکر، آب پرتقال و زست پرتقال اضافه کنید. مواد را روی پایه بیسکویتی بریزید و برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. ژله پرتقال را درست کنید و با دانههای انار روی لایه پنیری بریزید و برای حداقل ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این چیزکیک خوشمزه را با جزئیات بیشتر در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم پایه بیسکویتی چیزکیک پرتقال و انار
بیسکویت پتیبور یا دایجستیو | ۲۵۰ گرم |
کره ذوب شده | ۱۰۰ گرم |
مواد لازم پایه پنیری چیزکیک پرتقال و انار
پنیر خامهای | ۴۰۰ گرم |
خامه قنادی ( یا خامه صبحانه) | ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ½ پیمانه |
آب پرتقال تازه | ½ پیمانه |
زست پوست پرتقال | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لایه ژلهای چیزکیک پرتقال و انار
ژله پرتقال | ۱ بسته |
آب جوش | ۱ پیمانه |
دانه انار | ½ پیمانه |
مرحله اول: پایه بیسکویت را آماده کنید
ابتدا بیسکویتها را به کمک غذاساز یا با دست کاملا به پودر تبدیل کنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
مرحله دوم: بیسکویت را در قالب بریزید
یک قالب کمربندی به قطر ۲۰ تا ۲۵ سانتیمتر انتخاب کنید. سپس پودر بیسکویت را کف آن پهن کنید و با پشت قاشق آن را صاف و فشرده کنید. قالب را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند.
مرحله سوم: ژلاتین را آماده کنید
در یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را با ¼ پیمانه آب سرد ترکیب کنید و هم بزنید. سپس کاسه را به روش بن ماری روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود.
مرحله چهارم: مواد میانی را ترکیب کنید
در یک کاسه مناسب پنیر خامهای، خامه، شکر، آب پرتقال و زست پرتقال را مخلوط کنید و با همزن برقی برای چند دقیقه هم بزنید تا کرمی و یکدست شود.
سپس ژلاتین حل شده را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله پنجم: لایه پنیری را به بیسکویت اضافه کنید
قالب را از یخچال خارج کنید و مایه پنیری آماده شده را روی آن بریزید. سپس برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه جدید اضافه شده، سفت شود.
مرحله ششم: لایه ژلهای را درست کنید
ژله پرتقال را با آب جوش ترکیب کنید و هم بزنید تا مواد کاملا حل شوند. سپس کمی صبر کنید تا دمای آن کمی پایین آید. دقت کنید که نباید ژله سفت شود.
مرحله هفتم: دانههای انار را اضافه کنید
قالب را از یخچال خارج کنید و دانههای انار را روی لایه پنیر بچینید. سپس ژله خنک شده را به آرامی روی آن بریزید. و برای حداقل ۳ تا ۴ ساعت مجدد قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود.
مرحله هشتم: چیزکیک پرتقال و انار را سرو کنید
زمانی که مواد به اندازه کافی سفت شد، قالب را از یخچال خارج کنید. سپس با دقت قالب کمربندی را باز کنید و چیزکیک را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات و فوتوفنهای درست کردن چیز کیک پرتقال و انار یلدایی
برای درست کردن این چیزکیک خوشمزه بهتر است به مواردی که در ادامه آنها را توضیح میدهیم، دقت کنید. با ما همراه باشید.
- اگر خامه قنادی در دسترس ندارید، میتوانید از ترکیب خامه صبحانه با کمی پودر قند استفاده کنید.
- برای اضافه کردن ژله به مواد، حتما صبور باشید تا دمای ژله پایین بیاید، زیرا ژله داغ باعث خراب شدن لایه پنیری میشود.
- میتوانید برای اطمینان از نچسبیدن چیزکیک به قالب، کف قالب را با یک کاغذ روغنی بپوشانید یا با کمی کره آن را چرب کنید.
- برای تزئین چیزکیک میتوانید از چند برگ نعناع تازه، برشهای نازک پرتقال و دانههای انار استفاده کنید.
- بیسکویت پایه باید طعمی خنثی داشته باشد تا طعم کیک را تحت تاثیر قرار ندهد، بنابراین از بیسکویتهای طعمدار استفاده نکنید.
- پنیر خامهای را قبل از استفاده از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد، این کار باعث بهتر ترکیب شدن آن با مواد دیگر میشود.
- اگر میخواهید رویه چیزکیک شفاف و براق باشد، برای درست کردن ژله از آب کمتری استفاده کنید.
- چیزکیک باید حداقل ۶ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت کند تا کاملا سفت شود.
- هنگام برش زدن چیزکیک، حتما چاقو را با آب جوش گرم کنید تا برشهای تمیزی داشته باشید.