15 تا 20 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

10 تا 15 دقیقه

زمان پخت

1 تا 2 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه چای بهار نارنج

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

بهار نارنج یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین طعم دهنده‌هایی است که در چای استفاده می‌شود. این گلبرگ‌های خوشبو و معطر علاوه بر طعم و عطر منحصر به فردی که دارند دارای خواص زیادی برای بدن نیز هستند.

شما اینجا هستید


نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه چای بهار نارنج، ابتدا چای و گل‌های بهار نارنج را در قوری بریزید، آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی بخار کتری دم بکشد.

رسپی این چای سنتی و خوشمزه را با تمام جزئیات درمجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه چای بهار نارنج برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
گلبرگ خشک و تازه بهار نارنج ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
چای سیاه یا سبز۱ قاشق چای‌خوری
آب جوش۲.۵ لیوان
عسل، نبات یا شکر (اختیاری)به میزان دلخواه

مرحله اول: بهار نارنج را آماده کنید

گل‌های خشک بهار نارنج را بررسی کنید و اگر ناخالصی دارد، آن را جدا کنید.

سپس گلبرگ‌های خشک بهار نارنج را با کمی آب سرد بشویید تا هر گونه آلودگی و گردوغباری روی آن‌ها است از بین برود.

مرحله دوم: قوری را آماده کنید

آب را در کتری بریزید و روی حرارت بگذارید. زمان دهید تا آب به نقطه جوش برسد. برای داشتن چای شفاف‌تر بهتر است از آب تصفیه شده استفاده کنید.

کمی آب جوش در قوری بریزید و بچرخانید تا کف و دیواره‌های قوری گرم شود.

مرحله سوم: چای و گل بهار نارنج را در قوری بریزید

چای سیاه و گل‌های خشک بهار نارنج را در قوری آماده شده بریزید.

مرحله چهارم: چای را دم کنید

آب جوش را به قوری اضافه کنید و درب آن را بگذارید. اجازه دهید چای روی حرارت بخار کتری به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه خورشت در پوست هندوانه
ببینید

در این بازه زمانی از باز کردن درب قوری خودداری کنید تا عطر چای حفظ شود.

مرحله پنجم: چای بهار نارنج را سرو کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده چای را در فنجان‌های شیشه‌ای یا چینی بریزید و به دلخواه با عسل، نبات، قند یا شکر چای را میل کنید.

بهترین زمان مصرف برای چای بهار نارنج

چای بهار نارنج به طور طبیعی به بهبود خواب کمک می‌کند. این دمنوش آرام‌بخش است و اگر برای بهبود کیفیت خوابتان از آن استفاده می‌کنید بهتر است ۳۰-۴۰ دقیقه قبل از خواب یک فنجان از آن میل کنید.

چای بهار نارنج همچنین به تنظیم ریتم طبیعی خواب کمک می‌کند و در طب سنتی نیز برای آرام‌سازی اعصاب و کاهش تپش قلب توصیه شده است.

برای کاهش نفخ و دل درد نیز می‌توانید نیم ساعت قبل از غذا فنجانی از این چای را میل کنید. جالب است بدانید نوشیدن این چای در صبح ناشتا به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه چای بهار نارنج

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن عطر و طعم چای بهار نارنج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • از گل‌های بهار نارنج تازه و مرغوب استفاده کنید؛ نمونه‌های تیره یا بی‌عطر نشانه بی‌کیفیتی هستند.
  • برای طعم کلاسیک‌تر، از چای سیاه ایرانی با عطر طبیعی استفاده کنید.
  • افزودن کمی دارچین به بهار نارنج، ترکیب آرام‌بخشی می‌سازد.
  • می‌توانید چند پر گل محمدی هم به ترکیب اضافه کنید تا رایحه‌ای گلی‌تر به چای بدهد.
  • از قوری چینی یا شیشه‌ای استفاده کنید تا عطر گیاهان حفظ شود.
  • اگر طبع گرمی دارید، افزودن کمی چای سبز به جای چای سیاه توصیه می‌شود.
  • اضافه کردن چند پر زعفران یا گلاب به چای، عطر آن را دل‌انگیزتر می‌کند.
  • حرارت بخار بهترین روش برای دم‌کردن چای‌های گیاهی است؛ از شعله مستقیم خودداری کنید.
  • زمان دم کشیدن را بیش از ۲۰ دقیقه نگذارید تا چای تلخ نشود.
طرز تهیه فرنی توت فرنگی
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه دمنوش مریم گلی

طرز تهیه دمنوش تخم کتان