75 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

30 دقیقه

زمان پخت

2 نفر

تعداد میهمان

سخت

درجه سختی

طرز تهیه پیتزا کالزونه

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

پیتزا کالزونه یک پیتزای ایتالیایی است که قدمت آن به قرن هجدهم برمی‌گردد. دلیل تمایز و پرطرفدار بودن این پیتزا فرم بسته خمیر آن است که باعث شده به آن پیتزای جیبی هم بگویند.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای پخت پیتزا کالزونه، ابتدا باید پودر مخمر را عمل بیاورید. سپس با ترکیب روغن زیتون، نمک، شکر و آرد با مخمر خمیر پیتزا را درست کنید. اجازه دهید خمیر ۴۰ دقیقه استراحت کند و دو برابر شود. مواد فیلینگ را به خوبی با هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و در یخچال بگذارید.

خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و هر بخش را با وردنه باز کنید. مواد فیلینگ را نصف کنید و در خمیر بریزید. خمیر را روی هم تا بزنید تا به فرم نیم دایره درآید. کناره‌های خمیر را با چنگال پرس کنید تا بسته شود.

پیتزا را نیم ساعت در فری که از قبل گرم شده بپزید تا روی آن طلایی شود. در ادامه با طرز تهیه این پیتزا به صورت گام به گام و با جزئیات بیشتر درمجله اینسان آشنا می‌شویم.

مواد لازم برای خمیر پیتزا کالزونه برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
مخمر خشک فعال۲ قاشق چایخوری پر
آب گرم۱ فنجان
روغن زیتون۱ و نیم قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
آرد همه منظوره۲ و نیم فنجان
تخم مرغ همزده۱ عدد بزرگ

مواد لازم برای فیلینگ پیتزا کالزونه برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
پنیر چدار رنده شده۱ ونیم فنجان
پنیر ریکوتا½ فنجان
پپرونی خرد شده½ فنجان
قارچ تازه خرد شده½ فنجان
ریحان خشک۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول: مخمر را عمل بیاورید

مخمر را با آب گرم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. بگذارید که حدود ۵ دقیقه بماند تا روی آن فوم تشکیل شود. یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را به همراه شکر و نمک به آب اضافه کنید.

طرز تهیه تارت پیتزا
ببینید

یک فنجان از آرد را هم به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا بافتی یکدست و نرم حاصل شود. کم‌کم بقیه آرد را هم اضافه کنید تا خمیر نرم و قابل شکل‌دهی شود.

مرحله دوم: خمیر را ورز دهید

خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و روی سطحی بگذارید که کمی آردپاشی شده. برای مدت ۵ دقیقه خمیر را ورز دهید تا بافتی کشسان پیدا کند.

باقی مانده روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و خمیر را روی آن بگذارید سپس پشت و رو کنید تا همه سطح آن چرب شود. سپس روی کاسه را بپوشانید تا به مدت ۴۰ دقیقه استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

مرحله سوم: فیلینگ پیتزا را آماده کنید

همزمان که منتظر هستید تا خمیر استراحت کند، فیلینگ را آماده کنید. همه مواد مورد نیاز برای فیلینگ پیتزا را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا پنیرها خوب با هم ترکیب شوند و مواد به خورد هم بروند. بعد از این که مواد خوب با هم ترکیب شدند، روی ظرف را بپوشانید و بگذارید در یخچال استراحت کند.

مرحله چهارم: فر را گرم کنید

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی کاغذ روغنی را هم کمی چرب کنید. خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و به دو بخش مساوی تقسیم کنید. هر بخش را با وردنه باز کنید تا به حالت یک دایره نسبتا ضخیم ۴ و نیم تا ۵ سانتی‌متری درآید.

مرحله پنجم: فیلینگ را داخل خمیر بیریزید

در بخش میانی هر کدام از خمیرها نصف مواد فیلینگ را بریزید. توجه کنید که مواد فیلینگ به کناره‌های خمیر نزدیک نشوند. نصف خمیر را به فرم یک سمبوسه بزرگ روی نیمه دیگه تا کنید تا یک نیم دایره تشکیل شود.

بهترین دانشگاه های جهان کدامند؟
ببینید

لبه‌های بیرون خمیر را با چنگال فشار دهید تا کاملا بسته شود. روی سطح هر کالزون را کمی تخم مرغ زده شده بمالید.

مرحله ششم: پیتزا کالزونه را بپزید

پیتزا را نیم ساعت در فر از پیش گرم شده بپزید تا روی آن طلایی رنگ شود. ییتزا کالزونه شما آماده است. آن را به صورت گرم با سس دلخواه سرو کنید. مصرف این پیتزا با سس گوجه، سیر و ریحان رایج است.

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه پیتزا کالزونه به روش ایتالیایی

در ادامه با بعضی نکات درباره طرز تهیه پیتزا کالزونه آشنا خواهیم شد:

  • برای طلایی شدن کامل روی پیتزا می‌توانید چند دقیقه گریل فر را روشن کنید.
  • اگر می‌خواهید پیتزای شما خیلی خشک نشود، می‌توانید در یک ظرف نشکن کمی آب به همراه پیتزاها در فر بگذارید.
  • این پیتزا به روش سنتی با فیلینگ سالامی، ژامبون دودی، پنیر موزارلا، پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و یک تخم‌مرغ درست می‌شود.
  • در طرز تهیه سنتی این پیتزا، از مرغ‌های باقی مانده از دیگر غذاها هم برای فیلینگ این پیتزا استفاده می‌شود. علاوه بر این موضوع استفاده از مرغ پخته به عنوان فیلینگ در این پیتزا بسیار رایج است.
  • استفاده از همه مواردی که در حالت عادی به عنوان تاپینگ پیتزا در نظر گرفته می‌شوند، در پیتزا کالزونه رایج است. به همین دلیل در صورت تمایل می‌توانید از مواد مورد نظر خود برای فیلینگ این پیتزا استفاده کنید.
  • در دستور اورجینال با توجه به طعم‌دار بودن فیلینگ از ادویه‌جات دیگری استفاده نشده اما در صورت تمایل می‌توانید کمی فلفل سیاه و آویشن هم به مواد داخل فیلینگ اضافه کنید. می‌‌توانید بر حسب سلیقه از دیگر ادویه‌جات مانند پودر سیر هم استفاده کنید.
  • در بعضی رسپی‌ها مواد داخل هر کالزون، به همراه رب گوجه تفت داده می‌شوند اما در این صورت بهتر است کاملا آب مواد کشیده شود تا خمیر را تر نکند و به ظاهر کالزون آسیب نزند.
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج 
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج 

طرز تهیه قارچ سوخاری

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

یکشنبه 21 ماه بهمن 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان