نگاهی سریع به طرز تهیه پیاز سوخاری
طرز تهیه پیاز سوخاری: برای تهیه پیاز سوخاری ابتدا باید پیازها را به صورت حلقهای برش دهید و سپس آن را به ترکیب آرد با انواع طعم دهندهها آغشته کنید. در ادامه پیاز را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود. برای خواندن جزئیات تهیه پیاز سوخاری بدون پودر سوخاری به ۳ روش مختلف بهتر است ادامه مقاله را در مجله اینسان مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری به شرح زیر است:
پیاز | ۲ عدد |
دوغ | ۳ لیوان فرانسوی دستهدار |
پودر پیاز | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳۳۰ گرم |
پودر سیر | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
روغن سرخ کردنی | ۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
مراحل تهیه پیاز سوخاری پفکی
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن پیاز سوخاری پفکی بدون پودر سوخاری آشنا شوید.
مرحله اول: پیازها را به صورت حلقهای خرد کنید
برای شروع باید پیازها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. حالا پیازها را به صورت حلقهای برش دهید و تمام لایههای پیاز را از هم جدا کنید.
مرحله دوم: دوغ را به پیازها اضافه کنید
پیازهای خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید و سپس دوغ را اضافه کنید. حلقههای پیاز را به طور کامل در دوغ قرار دهید و اجازه دهید پیازها برای حدود یک ساعت در دوغ بمانند.
مرحله سوم: آرد را مزه دار کنید
برای مزه دار کردن آرد باید آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید و تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم: روغن را داغ کنید
مقداری روغن در ماهیتابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. در این فرصت باید حلقههای پیاز را به نوبت از داخل دوغ بردارید و در کاسه آرد بیندازید و خوب بچرخانید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
سپس پیازها را در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید. هر پیاز به ۲ دقیقه زمان برای سرخ شدن نیاز دارد. این کار را برای همه پیازها تکرار کنید.
زمانی که پیازها طلایی و برشته شدند، میتوانید آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید و در ادامه در ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با سس مورد علاقهتان میل کنید.
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری بدون پودر سوخاری با نشاسته و آرد
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری بدون پودر سوخاری با نشاسته و آرد به شرح زیر است:
پیاز درشت | ۱ عدد |
آرد سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱/۲ قاشق مرباخوری |
آب یخ | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پیاز سوخاری با آرد و نشاسته ذرت
مراحل تهیه پیاز سوخاری با آرد و نشاسته ذرت به شرح زیر است:
- برای تهیه پیاز سوخاری بدون پودر سوخاری با نشاسته ذرت و آرد ابتدا باید پیازها را به صورت حلقهای خرد کنید.
- در ادامه نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با آب یخ در یک ظرف بریزید و خوب ترکیب کنید. سپس فلفل سیاه، نمک، پودر سیر و آرد را اضافه کنید.
- با همزن دستی یا چنگال مواد را هم بزنید و سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و حدود نیم ساعت صبر کنید. از آن جایی که برای تهیه این خمیر از بیکینگ پودر استفاده میشود، نباید آن را به مدت طولانی هم بزنید.
- مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. در این فرصت پیازها را به خمیری که آماده کردید، آغشته کنید و بعد در روغن داغ بیندازید و خوب سرخ کنید.
- زمانی که پیازها طلایی شدند، آنها را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری با آرد و تخم مرغ
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری با آرد و تخم مرغ به شرح زیر است:
پیاز | ۲ عدد |
آرد | ۳۳۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیاز سوخاری با آرد و تخم مرغ
مراحل تهیه پیاز سوخاری با آرد و تخم مرغ به شرح زیر است:
- برای تهیه این پیاز سوخاری ابتدا باید پیازها را بشویید و بعد از جدا کردن پوست پیازها، آنها را به صورت حلقهای با ضخامت حدود ۱ سانتیمتر خرد کنید.
- حلقههای پیاز را از هم جدا کنید. به منظور جلوگیری از نرم شدن پیاز سوخاری، نباید حلقههای پیاز بیشتر از ۲ لایه باشند.
- تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. تخم مرغها را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
- در ادامه پیازها را در تخم مرغ فرو کنید و سپس در آرد سفید بغلتانید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
- مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را به نوبت در روغن داغ بیندازید و خوب سرخ کنید.
- زمانی که پیازها ترد و طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
نکات و فوت و فنهای تهیه پیاز سوخاری
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه پیاز سوخاری اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای این که پیاز سوخاری ترد و پفکی شما بافتی تردتری پیدا کنند، میتوانید مقداری بیکینگ پودر به آرد اضافه کنید.
- اگر دوست دارید پیاز سوخاری رستورانی شما خوشرنگ تر شوند، میتوانید از مقداری زردچوبه استفاده کنید.
- برای تهیه پیاز سوخاری بهتر است ضخامت پیازها بین ۱ تا ۱/۵ سانتیمتر باشد.
- به منظور مزه دار کردن پیاز سوخاری میتوانید بنا به سلیقه خودتان از هر نوع ادویهای که دوست دارید استفاده کنید.
- برای تهیه پیاز سوخاری بدون پودر سوخاری باید از آرد گندم یا آرد سفید استفاده کنید.
- برای خوشمزهتر شدن پیاز سوخاری حلقهای میتوانید مقداری جعفری خرد شده تازه یا خشک و پودر پاپریکا به آرد اضافه کنید.
- اگر دوست دارید پیاز سوخاری شما رژیمیشود، میتوانید آن را در هواپز آماده کنید.
- پیشنهاد میشود پیاز سوخاری را با سس تارتار خانگی میل کنید.
- در طرز تهیه پیاز سوخاری در فر باید پیازها را به آرد آغشته کنید و در سینی فر قرار دهید و بگذارید که پیازها برای حدود ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد سوخاری شوند.