10 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

15 دقیقه

زمان پخت

8 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه پنکیک ساده

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

پنکیک یک صبحانه بین المللی بسیار خوشمزه است که مزه آن شباهت زیادی به کیک دارد، اما در کمترین زمان ممکن و در ماهیتابه آماده می‌شود.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه پنکیک

برای پخت پنکیک ساده باید تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب کنید و بعد مقداری روغن مایع به مواد بزنید. در ادامه آرد و بیکینگ پودر و مقدار کمی نمک را به ترکیب تخم مرغ‌ها اضافه کنید و مواد را برای چند دقیقه با همزن دستی هم بزنید. کمی شیر به مایه پنکیک اضافه کنید تا غلظت آن شبیه به ماست شود.

در ادامه مواد را در تابه بریزید تا طلایی شوند. برای درست کردن پنکیـک با ماست باید شیر را حذف کنید و مقداری ماست در مایه پنکیک بریزید. برای خواندن جزئیات ۲ روش درست کردن پنکیـک ساده با شیر و ماست می‌توانید این مقاله از آموزش آشپزی اینسان را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای پنکیک ساده با شیر

آرد سفید ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل وک قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمکنوک قاشق چای‌خوری

مرحله اول: تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب کنید

برای شروع باید تخم مرغ را بشکنید و در یک کاسه بریزید و آن را با چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید. زمانی که تخم مرغ از حالت لختگی خارج شد، می‌توانید شکر و وانیل را اضافه کنید. مواد را دوباره با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم: روغن مایع را اضافه کنید

در این مرحله باید روغن مایع را به مواد اضافه کنید و دوباره مایه پنکیـک را با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و روغن با سایر مواد ترکیب شود.

طرز تهیه شله مشهدی
ببینید

مرحله سوم: بیکینگ پودر، نمک و آرد را اضافه کنید

در یک ظرف، بیکینگ پودر، مقدار کمی نمک و آرد سفید را با هم ترکیب کنید. در ادامه مخلوط آرد را ۲ بار الک کنید تا نرم شود. حالا می‌توانید این ترکیب را به مواد پنکیـک اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید تا مایه پنکیک کاملا یکدست شود. در این مرحله مواد را تنها در حد ترکیب شدن هم بزنید.

مرحله چهارم: شیر را اضافه کنید

شیر را کم کم و در چند مرحله به مواد پنکیـک اضافه کنید و مواد را مدام هم بزنید تا مایه پنکیک یکدست شود. اگر به شیر دسترسی ندارید، می‌توانید برای تهیه این پنکیک از آب نیز استفاده کنید.

مرحله پنجم: پنکیک ها را آماده کنید

یک ماهیتابه کوچک نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و با برس کف آن را کمی چرب کنید. حالا به اندازه یک ملاقه از مواد پنکیک را بردارید و در ماهیتابه بریزید. غلظت مایه پنکیک باید به حدی شل باشد که خود به خود در ماهیتابه پخش شود.

صبر کنید تا یک سمت پنکیـک بپزد و روی آن حباب‌های ریز ایجاد شود. در ادامه به کمک یک کفگیر، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

مرحله ششم: پنکیک را سرو کنید

همه پنکیک ها را به همین روش آماده کنید. سپس آن‌ها را کنار هم قرار دهید و با عسل، مربا یا شکلات صبحانه و میوه‌های خرد شده سرو کنید. برای تزیین پنکیک می‌توانید از توت فرنگی، موز، سیب و آناناس خرد شده استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی سابله فرانسوی
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

سه‌شنبه 30 ماه بهمن 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان