نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن این نان پنیری برزیلی کره، شیر، نمک و آب را روی حرارت گرم کنید تا یکدست شوند. آرد تاپیوکا و سیر رنده شده را اضافه کنید. بعد از این که خمیر ۱۵ دقیقه استراحت کرد، پنیر پارمسان و تخم مرغهایی که خوب هم زدهاید را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید.
خمیر را به صورت گرد، شکل دهید و بگذارید تا ۲۰ دقیقه در فر بپزد. رسپی این نان برزیلی خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای نان پنیری برزیلی برای ۶ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
روغن زیتون یا کره | ۱/۲ فنجان |
آب | ۱/۳ فنجان |
شیر یا شیر سویا | ۱/۳ فنجان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آرد تاپیوکا | ۲ فنجان |
سیر رنده شده | ۲ قاشق چایخوری |
پنیر پارمسان رنده شده تازه | ⅔ فنجان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
مرحله اول: مواد خیس را ترکیب کنید
در ابتدا فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن، شیر، آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. زمانی که ترکیب به جوش آمد، آن را فورا از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: خمیر را آماده کنید
آرد تاپیوکا و سیر رنده شده را به این ترکیب اضافه کنید. خمیر را خوب هم بزنید و ورز دهید تا یکدست شود. اجازه دهید خمیر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند.
مرحله سوم: تخم مرغها را هم بزنید
تخم مرغها را با همزن برقی خوب هم بزنید و سپس آنها را به همراه پنیر پارمسان به خمیر اضافه کنید. بافت خمیر در این مرحله کمی شبیه پنیر کوزهای میشود.
مرحله چهارم: نانها را بپزید
از این خمیر به اندازه ۱/۳ فنجان بردارید و آن را به صورت گرد شکل دهید و در سینی فر قرار دهید. بگذارید نانها ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر باقی بمانند و وقتی که روی نانها کمی طلایی شد آنها را از فر بیرون بیاورید. نان پنیری شما آماده است.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه نان پنیری برزیلی
برای پخت این نان میتوانید از بعضی جایگزینها هم استفاده کنید. در ادامه به این نکات و جایگزینها اشاره خواهیم کرد.
- بهتر است این نان به صورت گرم سرو شود.
- به جای پنیر پارمسان میتوانید از پنیر موزارلا یا پنیر چدار هم استفاده کنید.
- برای ایجاد تنوع میتوانید مقداری سبزی خشک هم به خمیر این نان اضافه کنید.
- لازم است برای این که نان خوب پف کند، حتما فر را پیش از شروع پخت گرم کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از شیر سویا به جای شیر معمولی در این رسپی استفاده کنید.