نگاهی سریع به روش پخت
طرز تهیه ناشف گوشت ،ابتدا گوشت گوسفندی را با پیاز نگینی خرد شده و ادویه طعمدار کنید و چند ساعتی در یخچال بگذارید. سپس در تابه پیاز خلالی را تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
گوشتهای طعمدار شده و بقیه ادویهها را به همراه رب انار به ترکیب درون تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طعمها با هم ترکیب شوند. مقداری آب در تابه بریزید و زمان دهید تا گوشت بپزد و سس غلیظی به دست آید.
سپس در کنار کته این غذا جذاب و خوشمزه را سرو کنید. رسپی این غذای لذیذ را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای ناشف گوشت برای ۲ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت گوسفندی | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
پودر لیمو عمانی | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
رب انار ملس | ۱/۵ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
مرحله اول: گوشت را طعمدار کنید
گوشت گوسفندی را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
سپس با کمک چاقو، گوشت را به قطعات کوچک برش بزنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
یکی از پیازها را بشویید، پوست بگیرید. به صورت نگینی خرد کنید و به گوشتها اضافه کنید.
در همین مرحله پودر لیمو عمانی، فلفل و پودر سیر به گوشت بزنید و با دست به خوبی ماساژ دهید تا گوشت طعمدار شود.
درب کاسه را ببندید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت به خوبی مرینیت شود.
مرحله دوم: پیاز را آماده کنید
پیاز دوم را بعد از شستن و پوست گرفتن به صورت خلالی خرد کنید. در تابه مناسبی کمی روغن بریزید و پیازهای خلالی شده را در آن بریزید.
تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شوند.
مرحله سوم: گوشت و ادویهها را اضافه کنید
گوشتهای طعمدار شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.
در همین مرحله نمک، فلفل، پودر زیره و پودر هل را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله چهارم: رب انار و آب را اضافه کنید
رب انار ملس و آب را به محتوای درون تابه اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا به خوبی طعمها با هم ترکیب شوند.
سپس درب تابه را ببندید و زمان دهید تا با حرارت کم گوشتها به خوبی بپزند و سس غلیظی به دست آید.
پخت آهسته و در حرارت کم باعث میشود که تمام طعمهای ادویهای به داخل گوشت نفوذ کند و نتیجه نهایی، غذایی بسیار لذیذ و عطرآگین باشد.
مرحله پنجم: غذا را سرو کنید
پس از اتمام پخت، ناشف گوشت آماده شده را از روی حرارت بردارید و آن را در ظرف سرو بریزید.
این غذا معمولاً به همراه کته سرو میشود که ترکیب آن با ناشف گوشت یک هماهنگی بینظیر ایجاد میکند.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه ناشف گوشت
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن و خوشمزهتر شدن ناشف گوشت اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای بهترین نتیجه، از گوشت گوسفندی تازه و با کیفیت استفاده کنید؛ گوشتهای چرب و ترد، طعم بهتری به غذا میدهند.
- گوشت را به قطعات کوچک و یکنواخت برش بزنید تا در طول پخت، به طور یکنواخت پخته و نرم شود.
- هنگام افزودن ادویهها، گوشت را به خوبی ماساژ دهید تا طعمها به داخل فیبرهای گوشت نفوذ کنند.
- به گوشت زمان کافی (حدود ۲۴ ساعت) برای استراحت در یخچال بدهید تا تمامی ادویهها به آن جذب شود.
- رب انار ملس به عنوان یک چاشنی ترش و شیرین، عمق طعم غذا را دوچندان میکند؛ حتماً از میزان دقیق آن استفاده کنید.
- هنگام پخت، از حرارت کم استفاده کنید تا گوشت آهسته و به خوبی پخته شود.