2 تا 3 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

----------

------------

2 تا 3 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه میلک شیک توت سیاه

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

میلک شیک یکی از نوشیدنی‌های محبوب و پرطرفدار است که به روش‌های مختلفی و در طعم‌های متنوعی آماده می‌شود. میلک شیک نوشیدنی سرد و غلیظی است که از شیر و بستنی و طعم‌دهنده‌های مختلف درست می‌شود و اصالت آن به ایالات متحده آمریکا برمی‌گردد.

شما اینجا هستید


نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه میلک شیک توت سیاه ابتدا موز و توت سیاه را خرد کنید و ۲-۳ ساعتی در فریزر بگذارید. سپس میوه‌های منجمد را با شیر، بستنی و عسل در مخلوط‌کن ترکیب کنید تا بافتی یکدست، غلیظ و خوش‌رنگ حاصل شود.

در نهایت آن را در لیوان‌های سرو بریزید و با چند برگ نعنا تزیین و سرو کنید. رسپی این شیک خوشمزه را با جزئیات کامل مجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه میلک شیک توت سیاه برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
موز۲ عدد
توت سیاه۱ پیمانه
شیر سرد۲/۳ پیمانه
بستنی وانیلی۵۰ گرم
عسل۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: میوه‌ها را آماده کنید

توت سیاه را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

موزها را پس از پوست گرفتن و به صورت حلقه حلقه برش بزنید و همراه با توت‌های شسته شده در زیپ کیپ یا ظرف درب‌دار بریزید.

میوه‌ها را برای ۲-۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه‌منجمد شوند. این کار باعث می‌شود بافت میلک شیک غلیظ‌تر شود.

مرحله دوم: همه مواد را با هم میکس کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده موز و توت سیاه نیمه‌یخ‌زده را از فریزر خارج کنید و در مخلوط کن یا میکسر بریزید.

شیر سرد، بستنی وانیلی و عسل را به محتوای درون مخلوط کن اضافه کنید.

دستگاه مخلوط‌کن را روشن کنید و اجازه دهید مواد خوب با هم ترکیب شوند تا بافتی یکدست، خامه‌ای و لطیف حاصل شود.

در این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود می‌توانید کمی شیر بیشتر اضافه کنید.

طرز تهیه کاک کرمانشاهی
ببینید

مرحله سوم: میلک شیک را تزیین و سرو کنید

میلک شیک را در لیوان‌های بلند بریزید. روی آن را با توت سیاه یخ‌زده و چند برگ نعنا تازه تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه میلک شیک توت سیاه

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم میلک شیک توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • اگر رژیم هستید، شیر کم‌چرب یا شیر گیاهی مثل شیر بادام استفاده کنید.
  • توت سیاه منجمد باعث غلیظ‌تر شدن شیک می‌شود و به یخ اضافه نیازی نخواهید داشت.
  • افزودن چند قطره وانیل رایحه خاصی به نوشیدنی می‌دهد.
  • برای طعمی خامه‌ای‌تر، می‌توانید کمی خامه به نوشیدنی اضافه کنید.
  • لیوان‌های سرو را قبل از ریختن شیک، در فریزر بگذارید تا نوشیدنی دیرتر گرم شود.
  • میلک شیک را سریعاً بعد از آماده سازی مصرف کنید تا رنگ و بافت آن تغییر نکند.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه چای یاس

طرز تهیه اسموتی ریواس