15 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

30 دقیقه

زمان پخت

4 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

فریتاتا یک غذای خوشمزه با ظاهری اشتها برانگیز است که در بین همه اعضای خانواده شما، خصوصا کودکان، طرفداران زیادی پیدا خواهد کرد. فریتاتا را می‌توان غذایی میان املت و کوکو دانست.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی ابتدا باید ، سیب‌زمینی‌ها را به صورت ورقه‌ای برش داده و در آب جوش نیم‌پز کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را در روغن زیتون تفت دهید تا پیاز کاراملی شود. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ با خامه، ادویه‌ها و پیازچه خوب ترکیب کنید.

داخل ماهیتابه را چرب کنید و یک لایه سیب‌زمینی، یک لایه از ترکیب پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و یک لایه پنیر خامه‌ای بریزید. این سه لایه را یکبار دیگر تکرار کنید و در نهایت روی همه مواد ترکیب تخم‌مرغ، خامه و ادویه‌ها را بریزید.

فریتاتا را در ماهیتابه روی حرارت کم با درب بسته برای ۳۰ دقیقه بپزید. در ادامه با طرز تهیه این غذادرمجله اینسان همراه باشید.

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
سیب زمینی۲ عدد متوسط
تخم مرغ۸ عدد
پیاز (اختیاری)۱ عدد کوچک
پنیر خامه‌ای۱۵۰ گرم
خامه۱۰۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری پر
پنیر موزارلا رنده شده (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری سرپر
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشنبه میزان لازم
سیر۱ حبه
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
پیازچه تازه (اختیاری)یک قاشق غذاخوری

گام اول: مواد را آماده کنید

سیر را ساطوری کنید و کنار بگذارید. سیب زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های بسیار نازک برش بزنید. در صورت تمایل به استفاده از پیاز، آن را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید.

گام دوم: سیب زمینی‌ها را نیم‌پز کنید

لازم است ابتدا سیب‌زمینی‌ها را کمی بپزید زیرا مدت زمان پخت فریتاتا برای پخت کامل سیب‌زمینی کافی نیست و اگر این کار را انجام ندهیم، سیب زمینی‌ خام می‌ماند.

طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج
ببینید

برای نیم‌پز کردن سیب زمینی دو راه دارید.

راه اول این است که سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه آبجوش و نمک برای ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن‌ها را با آب سرد آبکشی کنید و بگذارید خنک و خشک شوند.

راه دوم این است که سیب‌زمینی‌ها در ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید. بعد از این که سیب‌‌زمینی‌ها سرخ شدند، روغن اضافی آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید تا خنک شود.

گام سوم: پیاز، فلفل دلمه و سیر را تفت دهید

پیاز را با دو قاشق روغن زیتون در ماهیتابه تفت دهید.

کمی که پیازها سبک شدند، فلفل دلمه‌ای خرد شده و سیر ساطوری را هم به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطرشان آزاد شود.

به تفت دادن مواد داخل ماهیتابه ادامه دهید تا پیاز کاملا کاراملی شود.

گام چهارم: مواد داخل فریتاتا را آماده کنید

تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بزرگ بشکنید و درست مانند زمانی که خاگینه آماده می‌کنید، آن‌ها را با یک چنگال خوب هم بزنید.

خامه، پیازچه و ادویه‌ها را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

گام پنجم: فریتاتا را داخل ماهیتابه بریزید

یک ماهیتابه نچسب متوسط انتخاب کنید. توجه کنید که قطر ماهیتابه باید به اندازه‌ای باشد که فریتاتا مانند خاگینه، با کمی ضخامت بیشتر، کف آن را بگیرد. کف ماهیتابه را چرب کنید.

نیمی از سیب‌زمینی‌های ورقه شده را کف ماهیتابه بچینید.

روی سیب‌زمینی‌ها نیمی از ترکیب پیاز، فلفل دلمه و سیر تفت داده شده بریزید، سپس نیمه از پنیر خامه‌ای را به صورت یکنواخت روی مواد پخش کنید.

طرز تهیه آش گندم خانگی
ببینید

نیمه باقی مانده سیب زمینی‌ها را روی پنیر بچینید و دو لایه دیگر از پیاز و پنیر خامه‌ای را مجددا روی آن بریزید.

سپس ترکیب تخم‌مرغ‌های هم‌زده را، که با دیگر مواد مخلوط کرده‌اید، روی این لایه‌ها بریزید تا کاملا روی آن‌ها را بپوشاند.

گام ششم: فریتاتا را بپزید

ماهیتابه رو روی حرارت متوسط بگذارید. حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و درب ماهیتابه را ببندید. بعد از ۱۰ دقیقه که فریتاتا خودش را گرفت، حرارت را کم کنید.

در صورت تمایل پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و دوباره درب آن را بگذارید تا ۲۰ دقیقه بعدی را با حرارت کم خوب بپزد.

گام هفتم: فریتاتا را سرو کنید

بعد از این که فریتاتای شما آماده شد آن را به ظرف سرو انتقال داده، به صورت مثلثی مانند پیتزا برش داده و با پیازچه خرد شده تزئین کنید.

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب‌زمینی در فر

در صورت تمایل می‌توانید به جای پخت این غذا روی گاز، آن را در فر بپزید. برای این کار کافی است ظرفی نچسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید. مواد فریتاتا را درست مانند حالتی که آن را در ماهیتابه می‌چینید، داخل ظرف بریزید.

فریتاتا را برای ۲۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید بپزید.

می‌توانید در ۵ دقیقه آخر، گریل فر را هم روشن کنید تا روی فریتاتا طلایی شود.

اگر فریتاتا را به عنوان پیش غذا برای مهمانی آماده می‌کنید، می‌توانید آن را در قالب‌های مافین و به صورت یک نفره در فر بپزید تا ظاهری شکیل‌تر هم داشته باشد.

طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده
ببینید

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب‌زمینی

در ادامه با بعضی از نکات، افزودنی‌ها و جایگزین‌ها آشنا می‌شویم که به کمک آن‌ها می‌توانیم فریتاتای خوشمزه‌تری بپزیم:

  • می‌توانید در مواد میانی فریتاتا از بیکن و ژامبون هم استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای پیاز و سیر از پودر پیاز و پودر سیر هم استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر می‌توان پنیر فریتاتا را به صورت ترکیبی از پنیر چدار، پارمسان، گودا و پنیر خامه‌ای انتخاب کرد.
  • می‌توانید برای این که فریتاتای شما طعم بهتری داشته باشد به جای خامه معمولی از خامه ترش هم استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجاتی مانند اسفناج، قارچ و زیتون هم در داخل مواد فریتاتا استفاده کنید. همچنین گوجه گیلاسی انتخابی خوب برای تزئین این غذا است.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج 

طرز تهیه پیاز سوخاری