35 تا 45 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

20 تا 25 دقیقه

زمان پخت

4 تا 5 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه شیرینی اسکار پسته‌ای خانگی؛ به روش قنادی

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

شیرینی اسکار یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفداری است که اصالت آن به سوئد برمی‌گردد. این شیرینی کره‌ای جذاب با مغزها و طعم‌های مختلفی آماده می‌شود. شیرینی اسکار پسته‌ای یکی از خوشمزه‌ترین نوع این شیرینی است که در ایام نوروز و مناسبت‌های خاص طرفداران زیادی دارد.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه شیرینی اسکار پسته‌ای، ابتدا خمیر آن را آماده کنید. سپس گلوله‌های کوچک از خمیر درست کنید. این گلوله‌ها را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ و بعد در پودر پسته بغلتانید تا طعم و ظاهر جذاب‌تری پیدا کنند.

سپس آن‌ها را در سینی فر بچینید و در دمای مناسب بپزید تا طلایی و خوش‌عطر شوند. در نهایت می‌توانید شیرینی‌ها را با پودر قند و خلال پسته تزیین کنید.

رسپی این شیرینی خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه شیرینی اسکار پسته‌ای برای ۵ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
آرد شیرینی‌پزی۳۰۰ گرم
کره۲۰۰ گرم
پودر قند۱۳۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
پودر هل۱/۲ قاشق چای‌خوری
وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری
پودر پستهبه مقدار لازم

مرحله اول: کره و پودر قند را با هم ترکیب کنید

پودر قند را الک کنید و در کاسه بزرگی بریزید. کره به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی مواد را ۵-۷ دقیقه هم بزنید تا کره بافتی کاملاً پفکی و نرم به خود بگیرد.

مرحله دوم: زرده تخم‌مرغ، پودر هل و وانیل را اضافه کنید

زرده تخم‌مرغ، پودر هل و وانیل را به مواد درون کاسه اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله سوم: آرد سفید را آماده کنید

آرد را ۲-۳ بار از الک رد کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود.

سپس آرد را به‌ آرامی و در چند مرحله به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و مواد را با قاشق هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود.

طرز تهیه سوت شیرینی 
ببینید

دقت کنید که خمیر نباید به دست بچسبد و نباید آن را زیاد ورز دهید.

مرحله چهارم: سفیده تخم‌مرغ را آماده کنید

سفیده تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بریزید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله پنجم: فر و سینی فر را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بگذارید.

مرحله ششم: شیرینی‌ها را شکل بدهید

از خمیر به اندازه یک گردو (حدود ۱۰ تا ۱۵ گرم) بردارید و گلوله کنید.

سپس هر گلوله را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ و بعد در پودر پسته بغلتانید تا تمام قسمت‌های شیرینی با پودر پسته پوشیده و کاور شود.

همه شیرینی‌ها را به همین ترتیب شکل دهید. گلوله‌های آماده‌ شده را با فاصله مناسب از هم روی سینی فر قرار دهید.

مرحله هفتم: شیرینی‌ها را بپزید

سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه ۲۰-۲۵ دقیقه آن‌ها را بپزید تا زیر شیرینی‌ها طلایی شود.

مرحله هشتم: شیرینی‌ها را سرو کنید

بعد از خارج کردن شیرینی‌ها از فر، اجازه دهید کاملاً خنک شوند. سپس به دلخواه کمی پودر قند روی آن‌ها الک کنید.

شیرینی‌های اسکار پسته‌ای را در ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید.


نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه شیرینی اسکار پسته‌ای

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت شیرینی اسکار پسته‌ای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • خمیر را زیاد ورز ندهید؛ زیرا باعث سفت شدن بافت شیرینی خواهد شد.
  • اگر خمیر به دست چسبید، مقدار کمی آرد اضافه کنید؛ اما مراقب باشید که خمیر بیش از حد خشک نشود.
  • می‌توانید برای تزیین از شکلات آب‌شده استفاده کنید و روی شیرینی بریزید.
  • برای عطر بهتر می‌توانید مقدار کمی گلاب به خمیر اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید طعم کاراملی داشته باشد، کمی عسل به خمیر اضافه کنید
  • می‌توانید به جای پودر پسته از پودر بادام یا گردو هم استفاده کنید تا طعم متنوعی داشته باشید.
  • برای جلوگیری از ترک خوردن شیرینی، گلوله‌ها را زیاد فشار ندهید.
  • پخت بیش از حد باعث خشک شدن شیرینی می‌شود، پس زمان را با دقت تنظیم کنید.
  • در صورت تمایل، مقداری زعفران دم‌کرده به خمیر اضافه کنید تا رنگ و طعم متفاوتی داشته باشد.
  • برای خوش‌عطر شدن شیرینی، از پودر هل تازه استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید بافت شیرینی نرم‌تر شود، مقدار کمی نشاسته ذرت به آرد اضافه کنید.
طرز تهیه ایشلی کوکه مغزدار با بافتی
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه کیک تولد 

طرز تهیه کیک سیب کاراملی