15 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

--------

-------

8 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

سالاد کیوی و اسفناج، یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه‌ و پرخاصیت است که به راحتی می‌توان آن را در خانه آماده کرد و از طعم‌ بی‌نظیر آن لذت برد.

شما اینجا هستید


نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن این سالاد، ابتدا باید سس سالاد را آماده کنید. عسل را با کمی آب رقیق کرده، سپس سس خردل، روغن زیتون، نمک و سرکه بالزامیک را به آن اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.

در ادامه اسفناج، انار، گردو و پنیر را به خوبی با هم مخلوط کنید و بعد کیوی و توت‌ فرنگی را روی آن بچینید. سالاد شما آماده است. رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل درمجله اینسان بخوانید.

مواد لازم برای سالاد کیوی و اسفناج برای ۸ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
بیبی اسفناج خرد شده۸ پیمانه
گردو خرد شده۱/۲ پیمانه
کیوی پوست گرفته و خرد شده۲ عدد
توت فرنگی خرد شده (به دلخواه)۵ عدد درشت
انار (به دلخواه)۱ عدد
پنیر موزارلا یا فتا خرد شده۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای سس سالاد

مواد لازممقدار مورد نیاز
روغن زیتون۱/۴ فنجان
عسل۱ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
سرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: سس را آماده کنید

عسل را با یک قاشق آب گرم رقیق کنید. در صورت تمایل می‌توانید از شهد مربای توت فرنگی هم به جای عسل استفاده کنید.

سس خردل و سرکه را به عسل اضافه کنید. سس را با چنگال یا همزن دستی به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

روغن زیتون را به همراه میزان لازم نمک به سس اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم: مواد سالاد را ترکیب کنید

بیبی اسفناج‌های شسته و خرد شده را با گردو خرد شده ترکیب کنید.

طرز تهیه سالاد اسفناج با مرغ گریل شده
ببینید

یک عدد انار را دانه کنید. انار را به همراه پنیر به سالاد اضافه کنید و با اسفناج‌ها ترکیب کنید.

کیوی و توت فرنگی را روی اسفناج‌ها بچینید و در صورت تمایل سالاد را با این دو میوه تزئین کنید.

سالاد شما آماده است. نوش جان!

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد بیبی اسفناج و کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن سالاد کیوی و اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • به جای استفاده از روغن زیتون می‌توانید از روغن کنجد هم در این سالاد استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توان به جای پنیر موزارلا از پنیر فتا هم در این سالاد استفاده کرد.
  • می‌توانید به جای بیبی اسفناج از اسفناج استفاده کنید، اما بیبی اسفناج طراوت و طعم بسیار بهتری به سالاد می‌دهد.
  • معمولا سالاد کیوی با سس خردل و عسل سرو می‌شود اما می‌توانید به جای عسل از مربای بلوبری یا توت فرنگی هم استفاده کنید.
  • می‌توانید سس را به میزان مورد نظر روی سالاد بریزید یا این که برگ‌های اسفناج را به طور کامل در یک ظرف به سس آغشته کنید و سپس دیگر اجزای سالاد را به آن اضافه کنید.
  • در انواع سالادهای اسفناج، در کنار برگ‌های اسفناج از یک میوه ترش هم استفاده می‌شود. توت فرنگی، انار و کیوی گزینه‌های مناسبی برای این سالاد هستند. با این حال می‌توانید بنا بر سلیقه خود انار یا توت فرنگی را از رسپی حذف کنید.
  • اگر می‌خواهید این سالاد را به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنید، می‌توانید به آن، کینوا و میگو یا سینه مرغ پخته شده هم اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد الویه لبو
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

شنبه 2 ماه فروردین 1404

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان