نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن سالاد لبو و کلم قرمز:ابتدا کلم قرمز را به صورت رشتهای خرد کنید و بشویید. سپس پیاز را خلالی برش دهید و به کلم اضافه کنید. لبو و سیب را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید و به مخلوط کلم و پیاز بیفزایید. در یک کاسه جداگانه، ماست شیرین را با آب لیمو ترش، عسل و مایونز مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
سس آماده شده را به سالاد اضافه و به آرامی هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. سالاد را نیم ساعتی در یخچال استراحت دهید. سپس با مغز گردو یا کشمش تزیین و سرو کنید. رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل درمجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای سالاد لبو و کلم قرمز برای ۳ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کلم قرمز کوچک | ۱ عدد |
سیب زرد یا سبز | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
چغندر | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
عسل | ۱ قاشق چایخوری (اختیاری) |
ماست شیرین | ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری |
مایونز | ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
مرحله اول: کلم قرمز و پیاز را آماده کنید
کلم قرمز را با کمک چاقو تیزی به صورت رشتهای با ابعاد یکسانی برش زنید.
کلمهای خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید تا کاملاً تمیز شوند.
سپس کلمها را در آبکش بریزید تا آب اضافیشان به خوبی گرفته شود.
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با چاقو پیاز را به صورت خلالی و در ابعادی اندازه خلالهای کلم قرمز برش زنید.
پیازها و کلم خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم: لبو و سیب را خرد کنید
لبو را پوست بگیرید و با رنده درشت، رشته کن یا چاقو به صورت خلالی خرد کنید.
لبوهای خرد شده را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید
سیب را بشویید و پوست بگیرید، با چاقو آن را نیز خلالی خرد کنید و به محتوای درون کاسه اضافه کنید.
- در آماده سازی این سالاد از سیب زرد یا سبز به دلخواه میتوانید استفاده کنید.
مرحله سوم: سس سالاد را آماده کنید
در یک کاسه جداگانه، ماست شیرین را با آب لیمو ترش، عسل، مایونز، نمک و فلفل به خوبی ترکیب کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
سس آماده شده را به سالاد اضافه کنید و با کمک قاشق به آرامی زیر و رو کنید تا سس به خوبی با مواد مخلوط شود.
مرحله چهارم: به سالاد در یخچال استراحت دهید
کاسه سالاد را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعمها به خوبی به خورد هم بروند.
پس از این مدت، سالاد را از یخچال خارج کنید و در ظرف سرو بریزید.
به دلخواه با مغز گردو یا کشمش سالاد را تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن سالاد لبو و کلم قرمز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای بهترین نتیجه، از کلم قرمز تازه و بدون لکه استفاده کنید تا رنگ و طعم بهتری داشته باشد.
- اگر دوست دارید سالاد شیرینتر باشد، میتوانید مقدار عسل را افزایش دهید.
- به جای مایونز، میتوانید از روغن زیتون برای سالمتر کردن سس استفاده کنید.
- اضافه کردن سبزیجات تازه مانند نعناع یا جعفری میتواند طعم تازهای به سالاد بدهد.
- برای سالمتر کردن سالاد، از ماست کمچرب یا یونانی استفاده کنید.