نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی دمنوش جعفری، اجازه دهید آب بجوشد. جعفری را خرد کنید و در یک قوری با آب جوشیده ترکیب کنید. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
دمنوش را از صافی رد کرده و سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید برای طعم بهتر این دمنوش به آن آب لیمو و عسل هم اضافه کنید. در ادامه با طرز تهیه این دمنوش در مجله اینسان آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای دمنوش جعفری برای ۴ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
جعفری تازه | ۳۰ گرم |
آب | ۴ لیوان |
عسل (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو (اختیاری) | ۱ عدد |
مرحله اول: آب را به جوش بیاورید
اجازه دهید که ۴ لیوان آب بجوشد. سپس جعفری تازه را داخل قوری بریزید و با این ۴ لیوان آب مخلوط کنید. بهتر است جعفریها را خرد کنید تا عطر و طعم آنها بهتر آزاد شود.
میتوانید در صورت تمایل به جای جعفری تازه از جعفری خشک، تخم و ساقه جعفری هم استفاده کنید. اجازه دهید دمنوش تا ۱۵ دقیقه بماند و دم بکشد.
اگر دوست ندارید دمنوش خیلی تلخ شود، اجازه دهید تنها ۵ دقیقه بماند و دم بکشد.
مرحله دوم: عسل و آب لیمو را اضافه کنید
اگر تمایل به استفاده از لیمو دارید، آب آن را بگیرید و سپس آبلیمو و عسل را به دمنوشتان اضافه کنید. دمنوشتان را صاف کنید، در فنجان بریزید و سرو کنید.
بهترین زمان مصرف
بهترین زمان مصرف دمنوش جعفری بالافاصله بعد از دم کشیدن آن است. دمنوش جعفری در این زمان بهترین عطر، طعم و خاصیت را دارد. بهتر است این دمنوش را صبحها یا بعد از مصرف وعدههای غذایی بنوشید. این کار به بهبود گوارش و جذب مواد مغذی کمک میکند. نوشیدن این دمنوش احساس طراوت و شادابی ایجاد میکند و خاصیت انرژیزایی دارد.
نکاتی درباره مصرف دمنوش جعفری
در ادامه با نکات و باید و نبایدهایی درباره دمنوش جعفری آشنا خواهیم شد:
- طبیعت دمنوش جعفری گرم و خشک است.
- مصرف بیش از ۲ فنجان از این دمنوش در روز مجاز نیست.
- زنان باردار و کسانی که التهاب کلیه دارند، بهتر است از مصرف این دمنوش اجتناب کنند.