نگاهی سریع به طرز تهیه
طرز تهیه جارکیک توت فرنگی ، ابتدا آرد و بیکینگپودر را الک کنید. تخممرغ، شکر و وانیل را با هم بزنید. سپس آب و مواد خشک را اضافه و مایه کیک را آماده کنید.
مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر بپزید. توتفرنگی، شکر و آب را بجوشانید تا غلیظ شود. وانیل و آبلیمو را به مارمالاد اضافه و میکس کنید. خامه قنادی را هم بزنید تا فرم بگیرد.
در نهایت در شیشه، لایهلایه کیک، خامه و مارمالاد بریزید و با خامه و توت فرنگی تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
طرز تهیه جارکیک توت فرنگی برای ۴ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد سفید | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۵۰ گرم |
آب | ۱ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
خامه قنادی | ۲۰۰ گرم |
شیر | به میزان لازم |
مواد لازم برای فیلینگ (مارمالاد توت فرنگی)
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
توت فرنگی تازه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
آبلیمو تازه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
مرحله اول: مایه کیک اسفنجی را آماده کنید
آرد و بیکینگپودر را در کاسه مناسبی بریزید و با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار الک کنید تا سبک شود.
تخممرغها، وانیل و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن برقی مواد را هم بزنید تا کاملاً پفکی و کشدار شود.
آب را به محتوای درون کاسه اضافه و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. سپس مواد خشک را کم کم و طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید.
همزن برقی را خاموش کنید و با لیسک مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله دوم: کیک را بپزید
کف و دیوارههای قالب را با کمک براش و کمی روغنمایع چرب کنید.
مایه را در قالب بریزید و آن را چند بار به میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف شود.
قالب را در فر از پیش گرم شده بگذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۱۵-۲۵ دقیقه کیک را بپزید تا کیک طلایی شود. سپس آن را خنک کنید.
مرحله سوم: مارمالاد توت فرنگی را آماده کنید
توت فرنگیها را در کاسه مناسبی بریزید و به خوبی بشویید تا از هرگونه آلودگی تمیز شوند.
با کمک چاقو کلاهک سبز توت فرنگیها را جدا سازید. آنها را برش بزنید و در قابلمه بریزید.
شکر و کمی آب به آنها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.
وقتی شکر حل شد و جوش آمد، شعله را کم کنید و زمان دهید تا مارمالاد شما به غلظت مناسب برسد. سپس حرارت را خاموش کنید.
وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و با گوشتکوب، توت فرنگیها را له کنید تا بافت مارمالادی پیدا کنند. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله چهارم: خامه را فرم دهید
خامه قنادی را از فریزر خارج کنید و کمی صبر کنید تا نیمه یخزده شود.
سپس با همزن برقی به مدت ۸-۱۰ دقیقه خامه را با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.
مرحله پنجم: همه مواد را در شیشه بریزید
کیک اسفنجی را به اندازه قطر ظرف برش بزنید، یک لایه کیک کف شیشه قرار دهید و با کمی شیر مرطوب کنید.
یک لایه خامه قنادی روی آن بریزید. سپس یک قاشق مارمالاد توت فرنگی اضافه کنید و همه این مراحل را تا پر شدن ظرف تکرار کنید.
مرحله ششم: دسر را تزیین و سرو کنید
پس از پر شدن شیشهها روی دسر را با خامه و برشهای تازه توت فرنگی تزیین و سرو کنید.
کات و فوتوفن های طرز تهیه جارکیک توت فرنگی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت جارکیک توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- آرد را حتماً الک کنید تا کیک سبک شود.
- استفاده از ماسوره برای ریختن خامه، نمای حرفهایتری به دسر میدهد.
- برای طعم بهتر مارمالاد، میتوانید چند برگ نعناع تازه در کنار توت فرنگیها بجوشانید.
- برای مرطوب کردن لایههای کیک از شربت توت فرنگی نیز میتوانید استفاده کنید.
- ظروف شیشهای را قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا هنگام سرو دسر خنک باشد.
- اگر وقت ندارید، میتوانید از کیک آماده یا بیسکویت پتی بور هم استفاده کنید.
- میتوانید لایههایی از پودر مغزها مثل بادام یا پسته اضافه کنید.
- جارکیک را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
- اضافه کردن شکلات خرد شده یا چیپس شکلات در لایهها طعمی خاص ایجاد میکند.
- بگذارید کیک کاملاً سرد شود تا هنگام برش خوردن پودر نشود.