60 تا 70 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

15 تا 25 دقیقه

زمان پخت

3 تا 4 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه جارکیک توت‌ فرنگی

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

جارکیک یکی از دسرهای ساده و خلاقانه‌ای است که به روش‌های مختلفی آماده می‌شود. شما می‌توانید این جارکیک توت‌ فرنگی را با ظاهر مدرن و منحصر به فردش برای مراسم و مهمانی‌هایتان آماده کنید.

شما اینجا هستید


نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه جارکیک توت‌ فرنگی ، ابتدا آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم بزنید. سپس آب و مواد خشک را اضافه و مایه کیک را آماده کنید.

مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر بپزید. توت‌فرنگی، شکر و آب را بجوشانید تا غلیظ شود. وانیل و آب‌لیمو را به مارمالاد اضافه و میکس کنید. خامه قنادی را هم بزنید تا فرم بگیرد.

در نهایت در شیشه، لایه‌لایه کیک، خامه و مارمالاد بریزید و با خامه و توت‌ فرنگی تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه جارکیک توت‌ فرنگی برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
آرد سفید۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
شکر۵۰ گرم
آب۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خوری
وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری
خامه قنادی۲۰۰ گرم
شیربه میزان لازم

مواد لازم برای فیلینگ (مارمالاد توت‌ فرنگی)

مواد لازممقدار مورد نیاز
توت فرنگی تازه۲۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری
آبلیمو تازه۱/۲ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: مایه کیک اسفنجی را آماده کنید

آرد و بیکینگ‌پودر را در کاسه مناسبی بریزید و با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار الک کنید تا سبک شود.

تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن برقی مواد را هم بزنید تا کاملاً پفکی و کشدار شود.

آب را به محتوای درون کاسه اضافه و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. سپس مواد خشک را کم کم و طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید.

طرز تهیه دلمه پسته‌ای با خمیر یوفکا
ببینید

همزن برقی را خاموش کنید و با لیسک مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله دوم: کیک را بپزید

کف و دیواره‌های قالب را با کمک براش و کمی روغن‌مایع چرب کنید.

مایه را در قالب بریزید و آن را چند بار به میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف شود.

قالب را در فر از پیش گرم شده بگذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۱۵-۲۵ دقیقه کیک را بپزید تا کیک طلایی شود. سپس آن را خنک کنید.

مرحله سوم: مارمالاد توت‌ فرنگی را آماده کنید

توت‌ فرنگی‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و به خوبی بشویید تا از هرگونه آلودگی تمیز شوند.

با کمک چاقو کلاهک سبز توت‌ فرنگی‌ها را جدا سازید. آن‌ها را برش بزنید و در قابلمه بریزید.

شکر و کمی آب به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.

وقتی شکر حل شد و جوش آمد، شعله را کم کنید و زمان دهید تا مارمالاد شما به غلظت مناسب برسد. سپس حرارت را خاموش کنید.

وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و با گوشت‌کوب، توت‌ فرنگی‌ها را له کنید تا بافت مارمالادی پیدا کنند. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله چهارم: خامه را فرم دهید

خامه قنادی را از فریزر خارج کنید و کمی صبر کنید تا نیمه یخ‌زده شود.

سپس با همزن برقی به مدت ۸-۱۰ دقیقه خامه را با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.

مرحله پنجم: همه مواد را در شیشه بریزید

کیک اسفنجی را به اندازه قطر ظرف برش بزنید، یک لایه کیک کف شیشه قرار دهید و با کمی شیر مرطوب کنید.

طرز تهیه دمنوش فلفل
ببینید

یک لایه خامه قنادی روی آن بریزید. سپس یک قاشق مارمالاد توت‌ فرنگی اضافه کنید و همه این مراحل را تا پر شدن ظرف تکرار کنید.

مرحله ششم: دسر را تزیین و سرو کنید

پس از پر شدن شیشه‌ها روی دسر را با خامه و برش‌های تازه توت‌ فرنگی تزیین و سرو کنید.

کات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه جارکیک توت‌ فرنگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت جارکیک توت‌ فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • آرد را حتماً الک کنید تا کیک سبک شود.
  • استفاده از ماسوره برای ریختن خامه، نمای حرفه‌ای‌تری به دسر می‌دهد.
  • برای طعم بهتر مارمالاد، می‌توانید چند برگ نعناع تازه در کنار توت‌ فرنگی‌ها بجوشانید.
  • برای مرطوب کردن لایه‌های کیک از شربت توت فرنگی نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • ظروف شیشه‌ای را قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا هنگام سرو دسر خنک باشد.
  • اگر وقت ندارید، می‌توانید از کیک آماده یا بیسکویت پتی بور هم استفاده کنید.
  • می‌توانید لایه‌هایی از پودر مغزها مثل بادام یا پسته اضافه کنید.
  • جارکیک را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.
  • اضافه‌ کردن شکلات خرد شده یا چیپس شکلات در لایه‌ها طعمی خاص ایجاد می‌کند.
  • بگذارید کیک کاملاً سرد شود تا هنگام برش خوردن پودر نشود.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه ترایفل توت‌فرنگی

طرز تهیه بستنی چغاله بادام