6 تا 7 ساعت

مدت زمان آماده سازی

---------

------

5 تا 6 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه تیرامیسو پسته

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

تیرامیسو یکی از دسرهای بسیار محبوب و پرطرفداری است که اصالت آن به ایتالیا برمی‌گردد. این دسر در طعم‌ها بسیار مختلفی آماده می‌شود که تیرامیسو پسته یکی از خوشمزه‌ترین و لوکس‌ترین طعم‌های آن است.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه تیرامیسو پسته ابتدا باید بیسکوییت لیدی‌فینگر را در قهوه اسپرسو یا نسکافه تلخ بزنید و لایه به لایه در ظرف سرو بچینید. بین آن‌ها ترکیبی کرمی از پنیر ماسکارپونه، خامه فرم‌گرفته و کرم پسته قرار دهید.

سپس با مغز پسته خرد شده و پودر پسته روی آن را تزیین و چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعم‌ها به‌ خوبی با هم ترکیب شوند.

رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل درمجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه تیرامیسو پسته برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
بیسکویت لیدی فینگر۲۰ عدد
قهوه اسپرسو یا نسکافه غلیظ۱ پیمانه
پنیر ماسکارپونه۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته۲۰۰ گرم
شکر دانه ریز۱/۲ پیمانه
کرم پسته۴ قاشق غذاخوری
شیر۲ قاشق غذاخوری
مغز پسته خرد شده (برای تزیین)به مقدار لازم

مرحله اول: قهوه را آماده کنید

یک شات اسپرسو با دستگاه بگیرید و زمان دهید تا قهوه کمی خنک شود.

اگر دستگاه اسپرسوساز ندارید می‌توانید ۱-۲ قاشق چای‌خوری نسکافه فوری را با آب جوش ترکیب کنید.

مرحله دوم: کرم پسته‌ای را آماده کنید

پنیر ماسکارپونه و کرم پسته را در کاسه بزرگی بریزید و با لیسک کمی با هم ترکیب کنید تا بافت پنیر نرم شود.

شیر و شکر را به مواد درون کاسه اضافه کنید و با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید تا بافتی کرمی و یکدست حاصل شود.

سپس همزن را خاموش کنید و خامه فرم گرفته را به آرامی با لیسک به مخلوط پنیری اضافه و فولد کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

طرز تهیه آش گندم خانگی
ببینید

مرحله سوم: دسر را در ظرف سرو بریزید

هر عدد بیسکویت لیدی‌فینگر را برای ۲ ثانیه در قهوه بزنید؛ زیاد خیس نکنید که بیسکویت‌ها له نشوند و بافت خود را از دست ندهند.

بیسکویت‌ها را کف قالب بچینید. یک‌ لایه از کرم پسته‌ای را روی بیسکویت‌ها بریزید و صاف کنید.

دوباره یک لایه بیسکویت قهوه‌ای شده روی کرم‌ها بچینید و مجدد کرم را روی آن بریزید. این مراحل را تا پایان مواد تکرار کنید. لایه نهایی باید کرم باشد.

مرحله چهارم: دسر را در یخچال بگذارید

روی ظرف را بپوشانید و آن را ۵-۶ ساعتی در یخچال بگذارید.

اگر زمان کافی در اختیار دارید بهتر است تیرامیسو یک شب تا صبح در یخچال بماند تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: دسر را تزیین و سرو کنید

پس از استراحت دسر را از یخچال خارج کنید و روی آن را با پسته خرد شده یا پودر پسته تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه تیرامیسو پسته

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت تیرامیسو پسته اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • اگر دسترسی به لیدی‌فینگر نداشتید، از بیسکویت پتی بور ساده استفاده کنید.
  • قهوه را حتماً خنک کنید؛ بیسکویت در قهوه داغ بافت خود را از دست می‌دهد و له می‌شود.
  • در صورت تمایل، می‌توانید کمی پودر هل یا وانیل به کرم اضافه کنید.
  • تیرامیسو را می‌توانید در لیوان‌های شیشه‌ای یا ظروف تک‌ نفره سرو کنید؛ ظاهر حرفه‌ای‌تری خواهد داشت.
  • به جای قهوه، شیر قهوه یا شیر شکلات تلخ برای کودکان گزینه خوبی است.
  • اگر کرم پسته در دسترس نبود، کره بادام یا کره فندق را با چند قطره اسانس پسته ترکیب و استفاده کنید.
  • می‌توانید مقدار شکر را به ⅓ پیمانه کاهش دهید.
  • استفاده از کمی پنیر خامه‌ای به همراه ماسکارپونه طعمی متفاوت و خوشمزه ایجاد می‌کند.
  • از فریزر استفاده نکنید؛ بافت کرمی تیرامیسو باید لطیف بماند و یخ‌زدگی طعم آن را از بین می‌برد.
طرز تهیه کماج تابه‌ای زعفرانی
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه فرنی بهار نارنج

طرز تهیه تارت توت‌ فرنگی