نگاهی سریع به طرز تهیه
طرز تهیه بستنی چوبی، ابتدا توتها را همراه با کمی شکر و آب روی حرارت بپزید تا کمی غلیظ شوند. سپس پنیر خامهای، خامه فرمگرفته، شکر وانیلی و پوست مرکبات را با هم مخلوط کنید و به توتهای پخته شده اضافه کنید.
مخلوط نهایی را در قالبهای بستنی بریزید و چوبهای بستنی را در قالب بگذارید. سپس بستنیها را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
رسپی این بستنی خوشمزه را با جزئیات کامل درمجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای طرز تهیه بستنی چوبی با توت برای ۳ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
توت سفید یا توت سیاه | ۱ پیمانه |
شکر سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر خامهای پرچرب | ۲۲۶ گرم |
خامه فرم گرفته | ۲/۳ پیمانه |
عصاره وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پوست پرتقال یا لیمو ترش رنده شده | ۱ قاشق چایخوری (اختیاری) |
نمک دریا | نوک قاشق چایخوری |
مرحله اول: سس توت را آماده کنید
توتها را در کاسه بریزید و به آرامی با آب بشویید تا از هر گونه گرد و غبار و آلودگی تمیز شوند.
سپس آنها را در قابلمه مناسبی بریزید و شکر سفید، قهوهای و آب را به آنها اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و مرتب هم بزنید تا محتوای درون آن به نقطه جوش برسد.
پس از جوش آمدن، شعله را کمی کم کنید و اجازه دهید مواد درون قابلمه ۲-۳ دقیقه بجوشد.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و با پشت قاشق یا چنگال، توتها را له کنید تا بافتی سسمانند ایجاد شود.
سس را در ظرف تمیزی بریزید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
مرحله دوم: مایه پنیری را آماده کنید
پنیر خامهای را در کاسه بزرگی بریزید. شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن برقی یا دستی مواد را هم بزنید تا بافتی یکدست و کرمی شکل بگیرد.
سپس خامه قنادی، نمک و پوست پرتقال یا لیمو را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: همه مواد را با هم ترکیب کنید
سس توت خنک شده را به آرامی به مخلوط پنیری اضافه و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم: بستنی را در قالب بریزید
قالبهای بستنی را آماده کنید. اگر قالب ندارید، میتوانید از لیوانهای کاغذی یا پلاستیکی کوچک نیز استفاده کنید.
از مایه بستنی در قالبها بریزید و حدود ۲/۳ قالب را پر کنید. چوبهای بستنی را داخل قالب فرو ببرید و بررسی کنید که چوبها در مرکز قرار گرفتهاند.
میتوانید این بستنی را به جای قالب، در ظرف دربدار بریزید و پس از منجمد شدن با قاشق اسکوپ کنید.
قالبها را به مدت ۵-۶ ساعت یا ترجیحاً شب تا صبح در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند.
مرحله پنجم: بستنی را تزیین و سرو کنید
چند دقیقهای قبل از سرو بستنیها را از فریزر خارج و از قالب جدا کنید.
بستنیهای جذابتان را به دلخواه با کمی شکلات بن ماری شده تزیین و سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- حتماً از پنیر خامهای پرچرب استفاده کنید تا بافت بستنی کرمی و نرم شود.
- اگر میخواهید بستنی شیرینتر شود، میزان شکر را کمی افزایش دهید.
- استفاده از شکر قهوهای باعث عمق طعم و رنگ بهتر میشود.
- حتماً قبل از ریختن در قالب، ترکیب را بچشید و در صورت نیاز شیرینی یا طعم آن را تنظیم کنید.
- قالب را بیش از حد پر نکنید؛ چون مواد در فریزر کمی منبسط میشوند.
- برای تزیین میتوانید از شکلات خرد شده یا پودر نارگیل استفاده کنید.
- کمی ماست یونانی به ترکیب اضافه کنید تا طعمی خاصتر بگیرد.
- افزودن پوست پرتقال یا لیمو، طعم تازه و متفاوتی به دسر میدهد.
- پس از افزودن سس توت به مایه پنیری برای ایجاد ظاهر ماربلی، فقط یک بار مواد را هم بزنید تا رگههای رنگی ایجاد شود.
- از قالبهای سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر بستنیها جدا شوند.