بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی یکی از پیش غذاهایی است که با حضورش روی میز پذیرایی، آشپزی شما را متمایز از بقیه میکند. این غذای خوشمزه از ترکیب سیب زمینی، گوشت چرخکرده و بادمجان درست شده است که میتوانید بدون گوشت هم آن را درست کنید بدون آن که از خوشمزگی این غذا کم شود.
مواد لازم برای تهیه بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی
برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
بادمجان | ۳ عدد |
گوشت چرخکرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | یک و نیم قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۳ عدد |
شیر | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | یک قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
نمک،فلفل، آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه بادمجان کبابی با پوره سیب زمینی
برای درست کردن بادمجان کبابی با پوره سیب زمینی باید طبق مراحل زیر عمل کنید:
مرحله اول: سیب زمینی را بپزید
سیب زمینیها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمهای از آب روی گاز قرار دهید تا بپزد.
مرحله دوم: بادمجان را در آب نمک بگذارید
بادمجانها را به خوبی بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس هر کدام را به صورت حلقهای با ضخامت ۴ سانتیمتر برش دهید و در محلول آب نمک برای نیم ساعت قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود.
مرحله سوم: گوشت را تفت دهید
در این مرحله ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و در تابهای از روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی و کمی سبک شدند، سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. برای یک دقیقه سیر و پیاز را با هم تفت دهید و بعد از آن گوشت چرخکرده را اضافه کنید. اجازه دهید ۳ الی ۴ دقیقه گوشت همراه سیر و پیاز تفت داده شود.
مرحله چهارم: گوجه و رب را اضافه کنید
گوجهها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و همراه رب گوجه فرنگی و ادویهها به گوشت چرخکرده اضافه کنید. مواد را تا جایی تفت دهید که آب گوجهها کشیده شود.
مرحله پنجم: بادمجانها را در فر قرار دهید
در این مرحله بادمجانها را آبکش کنید و با یک دستمال تمیز آنها را خشک کنید. سپس در یک ظرف بچینید و روی آنها را با یک برس یا اسپری روغنی کنید. ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که بادمجانها نرم و روی آن سرخ شود.
مرحله ششم: پوره سیب زمینی درست کنید
سیب زمینیهای پخته شده را آبکش کنید و با کمک یک چنگال آنها را پوره کنید. سپس شیر، کره و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. پوره سیب زمینی نباید سفت یا شل باشد، بنابراین میزان غلظت مناسب را میتوانید با کم و زیاد کردن میزان شیر تنظیم کنید.
مرحله پنجم: همه مواد را روی هم بچینید
در این مرحله وسط بادمجانهایی که نرم شدهاند را با یک چنگال فشار دهید تا گود شود، سپس مقداری از گوشت چرخکرده را در گودی بریزید. پوره سیب زمینی را درون یک قیف بریزید و به کمک آن روی مواد گوشتی داخل بادمجان بریزید و در آخر پنیر پیتزا روی پوره پخش کنید.
مرحله ششم: سس درست کنید
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل کنید و روی بادمجانها بریزید. سپس ظرف را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید تا پخته و پنیرها ذوب و طلایی شوند.