مواد لازم برای پنکیک برای چهار نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخممرغ | ۱ عدد |
شکر | ۲.۵ قاشق غذاخوری |
شیر (به دمای اتاق رسیده) | ۱ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | کمی |
طرز تهیه پنکیک
با مراحل طرز تهیه پنکیک همراه شوید.
مخلوط کردن تخممرغ و وانیل
تخممرغ و وانیل را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه با همزن بالونی به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. این کار باعث میشود بافت پنکیک شما لطیف و نرم شود.
افزودن شکر و عسل
شکر را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. برای اینکه پنکیکها رنگ زیباتری داشته باشند، یک قاشق چایخوری عسل به مخلوط اضافه کنید.
افزودن روغن و شیر
روغن و شیری را که به دمای اتاق رسیده، به مواد اضافه کرده و هم بزنید. تجربه نشان داده است که شیر به دمای اتاق رسیده به یکدست شدن بهتر مواد و در نتیجه کیفیت بالاتر پنکیک کمک میکند.
اضافه کردن مواد خشک
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا گلولهای باقی نماند.
نکته آشپزی: الک کردن مواد خشک از گلوله شدن آرد جلوگیری کرده و بافت پنکیک را یکنواخت میکند.
آمادهسازی تابه
از یک تابه با کف نچسب و بدون خط و خش استفاده کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً گرم شود. تجربه ثابت کرده است که استفاده از تابه سالم و بدون خط و خش، جدا شدن راحت پنکیک از تابه و پخت یکنواخت آن را تضمین میکند.
پخت هر پنکیک
وقتی تابه گرم شد، مقداری از مایه را در آن بریزید. نکته مهم: برای پخت پنکیک نیازی به چرب کردن تابه نیست.
زمان برگرداندن
زمانی که حبابهای هوا روی سطح پنکیک ظاهر شدند، وقت برگرداندن آن است. میتوانید با یک کفگیر لبه آن را بلند کرده و از پخت آن مطمئن شوید.
پخت یکنواخت
پنکیک را برگردانید و برای چند دقیقه دیگر بپزید. برای اینکه هر پنکیک بافت و پخت یکنواختی داشته باشد، قبل از ریختن مایه برای هر پنکیک، مایه را مجدداً هم بزنید.
نتیجه نهایی
پنکیک پختهشده یک طرف صاف و طرف دیگر دارای حباب است.
سرو کردن
پنکیکهای شما آماده سرو هستند. میتوانید آنها را با عسل، انواع میوهها، سس شکلات یا هر چیز دیگری که دوست دارید، تزیین و میل کنید.