10 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

30 دقیقه

زمان پخت

4 تا 6 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه پای سیب با نان تست

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

پای سیب، این بار به سبک جدید و با نان تست! باورش سخت است، اما با نان تست هم می‌توان یک پای سیب خوشمزه و سریع در خانه آماده کرد.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا سیب‌ها را شسته و ورقه کنید. سپس، ماست، زرده تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و روی نان تست‌ها بمالید. ورقه‌های سیب را روی نان‌ها قرار داده و روی آن‌ها را با مخلوط ماست بپوشانید.

در نهایت، نان‌ها را در سینی فر چیده و به مدت ۱۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. برای آموزش طرز تهیه پای سیب با نان تست به صورت گام به گام، ادامه مطلب را در مجله اینسان مطالعه کنید.

مواد لازم پای سیب با نان تست

نان تست۴ عدد
سیب شیرین۱ عدد
زرده تخم مرغ۱عدد
ماست شیرین۳ قاشق غذاخوری
وانیلبه مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده‌سازی سیب

ابتدا سیب‌ را شسته و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، آن را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد اولیه

ماست و زرده تخم مرغ را با همزن دستی به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس، وانیل را به مواد اضافه کرده و مجددا با همزن دستی هم بزنید.

مرحله سوم: مالیدن مخلوط ماست و زرده تخم مرغ روی نان

ابتدا نان‌ تست‌ها را روی سینی فر قرار دهید. سپس، با استفاده از یک برس آشپزی یا قاشق، مخلوط ماست و زرده تخم مرغ را به طور کامل روی سطح نان‌ تست‌ها بمالید.

مرحله چهارم: قرار دادن سیب روی نان تست

ورقه‌های سیب را روی نان‌های تست بچینید. دقت کنید که نیمی از هر ورقه سیب روی ورقه قبلی قرار بگیرد. پس از آنکه تمام سطح نان تست با سیب پر شد، ترکیب ماست و زرده تخم مرغ را به صورت یکنواخت روی سیب‌ها بمالید.

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا هندی تند
ببینید

مرحله پنجم: پختن پای سیب

سینی فر را به مدت ۱۸ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پای سیب بپزد.

مرحله ششم: سرو کردن پای سیب با نان تست

پس از اینکه پای سیب با نان تست پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف مورد علاقه‌تان قرار دهید. برای تزیین و خوشمزه‌تر شدن پای سیب می‌توانید مقداری پودر قند الک شده را به همراه کمی دارچین روی آن بپاشید. نوش جانتان!


فوت‌وفن‌های طرز تهیه پای سیب با نان تست

هنگام درست کردن این شیرینی خوشمزه، نکات زیر را مد نظر داشته باشید:

  • اگر به طعم وانیل علاقه ندارید، می‌توانید از دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید.
  • میزان شیرینی این پای سیب کم است. اگر تمایل دارید شیرینی آن را بیشتر کنید، می‌توانید مقداری شکر به ترکیب ماست و تخم مرغ اضافه نمایید.
  • پای سیب را می‌توانید هم به صورت گرم و هم سرد میل کنید. اما اگر چند ساعت در یخچال قرار دهید، طعم و بافت بهتری پیدا می‌کند و لذیذتر می‌شود.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه قرابیه پسته‌ای

طرز تهیه بامیه هندی