20 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

50 دققه

زمان پخت

3تا 4 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه کیک کدو حلوای

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک‌های بسیار خوشمزه و جذاب پاییزی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این کیک با بافت لطیف و طعم متفاوتی که دارد یک پیشنهاد مناسب برای مهمانی ها یا شب یلدا است.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به روش پخت کیک کدو حلوای

ابتدا کدو حلوایی را بپزید و پوره کنید. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی به هم زنید تا کرمی و پفکی شود، سپس روغن و پوره کدو را اضافه کنید. آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را الک کنید و به آرامی به مواد تر اضافه و ترکیب کنید.

در صورت تمایل مغزها را اضافه کنید. قالب را با کمی روغن چرب کنید و مواد را در فر از پیش گرم شده برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن، کیک را تزیین و سرو کنید. در ادامه مطلب با مجله اینسان همراه باشید.


مواد لازم کیک کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم‌ مرغ۳ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
گردو یا مغزهای دلخواه ۱/۲ پیمانه (اختیاری)

مرحله اول: آماده‌سازی کدو حلوایی

کدو حلوایی را بشویید و پوست آن را جدا سازید. برای تهیه پوره کدو باید کدو حلوایی را بپزید.

می‌توانید آن را بخارپز کنید یا در فر کدو را بپزید.

پس از پخت کدو حلوایی را با کمک گوش کوب یا چنگال پوره و له کنید.

مرحله دوم: ترکیب تخم‌مرغ، شکر و وانیل

تخم‌مرغ‌های به دمای محیط رسیده را در ظرف مناسبی بشکنید.

شکر و وانیل را به آن‌ها اضافه کنید و کمی به هم زنید تا مواد با هم ترکیب شوند سپس با دور تند همزن برقی ۷-۸ دقیقه مواد را به هم زنید تا کاملا کرمی و پفکی و کشدار شوند.

طرز تهیه پلو مرغ 
ببینید

مرحله سوم: افزودن روغن و پوره کدو حلوایی

روغن مایع و پوره کدو حلوایی را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را به آرامی به هم زنید.

مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشک

آرد سفید، بیکینگ‌پودر، پودر دارچین، رنده جوز هندی و نمک را در کاسه بزرگی با هم ترکیب کنید.

ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید. این کار باعث می‌شود که مواد خشک به طور یکنواخت در کیک پخش شوند و از گلوله شدن آرد جلوگیری کند.

همزن برقی را خاموش کنید. مواد خشک را به آرامی به مخلوط مواد تر اضافه کنید و با استفاده از یک لیسک یا قاشق چوبی به‌آرامی مواد را به صورت دورانی به هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

دقت کنید که بیش از حد مواد را هم نزنید، زیرا این کار می‌تواند باعث سفت شدن کیک شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن مغزها (اختیاری)

مغز گردو، بادام یا فندق خرد شده را در این مرحله به دلخواه به مواد اضافه و فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.

این کار طعم و بافت کیک را غنی‌تر می‌کند.

مرحله ششم: آماده سازی قالب و فر

فر برقی یا گازی‌تان را پیش از شروع فرایند پخت کیک روشن کنید تا از پیش گرم شود.

ته قالب را با کمک مقداری روغن یا کره چرب کنید و کمی آرد بپاشید.

مرحله هفتم: پخت کیک

مواد کیک را در قالب بریزید و در طبقه وسط قرار دهید. کیک را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید.

طرز تهیه باکله پته مازندرانی
ببینید

برای اطمینان از پخت کیک، چنگالی را در مرکز آن فرو کنید. اگر چنگال تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

پس از پخت، اجازه دهید کیک در قالب برای ۱۰ دقیقه خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و بر روی یک توری خنک کننده بگذارید تا کاملاً سرد شود.

کیک را در ظرف سرو گذارید و به دلخواه با مقداری پودر قند، سس کارامل، خامه فرم گرفته، مغزهای خرد شده یا کرم پنیری تزیین و نوش جان کنید.

۷ نکته طلایی برای بهتر شدن کیک کدو حلوایی

  • میزان شکر را می‌توانید بسته به سلیقه خود کاهش دهید تا طعم طبیعی کدو حلوایی بیشتر نمایان شود.
  • استفاده از شکر قهوه‌ای به جای شکر سفید می‌تواند طعم کیک را عمیق‌تر و کاراملی‌تر کند.
  • کدو حلوایی باید تازه و رسیده باشد. کدوهایی که پوست نازک و رنگ روشن دارند معمولاً بهترین طعم را می‌دهند.
  • دارچین و جوز هندی طعم ویژه‌ای به کیک می‌دهند. برای طعم متفاوت، می‌توانید کمی زنجبیل هم به مواد اضافه کنید.
  • برای طعم بهتر، می‌توانید از کره به جای روغن مایع استفاده کنید. کره به کیک بافت لطیف‌تری می‌دهد.
  • بهتر است کدو حلوایی را به‌صورت بخارپز یا در فر بپزید تا طعم و بافت آن حفظ شود. در صورتی که از روش جوشاندن کدو در آب استفاده می‌کنید، کدوها را پس از پخت کاملاً خشک کنید.
  • قبل از برش کیک، حتماً اجازه دهید که کیک به‌طور کامل خنک شود. این کار از شکستگی کیک جلوگیری می‌کند.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه نان خامه‌ای

طرز تهیه کیک سیب کاراملی

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

جمعه 24 ماه اسفند 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان