2 تا 3 ساعت

مدت زمان آماده سازی

12 تا 15 دقیقه

زمان پخت

5 تا 6 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه کوکی تویکس

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

جالب است بدانید کوکی تویکس الهام گرفته از شکلات تویکس است که اصالتاً متعلق به شرکت مارس در کشور انگلستان است. شما به راحتی و با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترسی می‌توانید این کوکی‌های جذاب و خوشمزه را برای عید آماده کنید.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه کوکی تویکس، ابتدا یک خمیر کره‌ای لطیف درست کنید و آن را قالب بزنید. سپس در فر بپزید تا بیسکویت‌های ترد و خوش‌عطر آماده شوند.

بعد از خنک شدن، روی هر کوکی را با لایه‌ای از کارامل خانگی یا تافی آب‌ شده بپوشانید و در نهایت یک روکش شکلاتی براق و خوشمزه به آن اضافه کنید.

رسپی این شیرینی خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه کوکی تویکسبرای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
کره۱۵۰ گرم
آرد شیرینی‌پزی۲۰۰ گرم
پودر قند۶۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری
تافی کاراملی۲۰۰ گرم
خامه صبحانه۳ قاشق غذاخوری
شکلات شیری یا تلخ۲۰۰ گرم
روغن مایع۱ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: کره و پودر قند را با هم ترکیب کنید

پودر قند را الک کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود. پودر قند را در کاسه بزرگی بریزید و کره هم دمای محیط را به آن اضافه کنید.

ابتدا با دور کند همزن برقی مواد را با هم ترکیب کنید، سپس با دور تند ۳-۵ دقیقه‌ای هم بزنید تا پودر قند و کره به خوبی با هم ترکیب شوند و مواد بافت کاملاً پفکی به خود بگیرد.

مرحله دوم: زرده و وانیل را اضافه کنید

زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله سوم: آرد را اضافه کنید

آرد سفید را ۲-۳ بار الک کنید تا بافت شیرینی شما ترد و لطیف شود. آرد سفید را کم‌کم به مواد درون کاسه اضافه و همزن را خاموش کنید.

طرز تهیه کیک انار
ببینید

با لیسک مواد را هم بزنید. سپس با نوک انگشتان خمیر را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید.

در نهایت، خمیر را بدون ورز دادن زیاد جمع کنید تا لطیف و یکدست شود.

مرحله چهارم: خمیر را در یخچال بگذارید

خمیر را داخل نایلون فریزری بگذارید، کمی با دست سطح آن را صاف کنید و درب کیسه را ببندید.

خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله پنجم: فر و سینی فر را آماده کنید

فر برقی یا گازی تان را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.

مرحله ششم: خمیر را قالب بزنید

بعد از استراحت، خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت چند میلی‌متر باز کنید. سپس با کاتر دلخواه قالب بزنید.

اگر قالب در دسترس ندارید، می‌توانید با کمک لیوان یا فنجان خمیر را به شکل گرد برش بزنید.

خمیرهای قالب زده شده را با کمی فاصله روی سینی فر در کنار هم بچینید.

مرحله هفتم: شیرینی‌ها را بپزید

سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه شیرینی‌ها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند.

مرحله هشتم: کارامل را آماده کنید

تافی کاراملی را در کاسه مناسبی بریزید و کاسه را روی حرارت غیرمستقیم (بن‌ماری) قرار دهید تا تافی‌ها کمی نرم شود.

سپس خامه صبحانه را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی
ببینید

سپس حرارت را خاموش کنید و با قاشق مقداری از کارامل آماده شده را روی هر کوکی بریزید و اجازه دهید کمی سفت شود.

مرحله نهم: شکلات را اضافه کنید

شکلات شیری یا تلخ را همراه با یک قاشق چای‌خوری روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید تا یکدست و براق شود.

با قاشق از شکلات به مقدار دلخواه روی شیرینی‌ها بریزید یا کوکی‌های کاراملی را داخل شکلات آب‌شده فرو ببرید.

سپس آن‌ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات کاملاً بسته شود.

مرحله دهم: شیرینی تویکس را سرو کنید

شیرینی‌های جذاب و خوشمزه تویکس شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند.

شیرینی‌ها را در ظرف سرو بچینید و در کنار فنجانی چایی یا قهوه نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکی تویکس

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کوکی تویکس اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • اگر شکلات شما سفت شد، یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید.
  • برای ظاهری جذاب‌تر، می‌توانید روی کوکی‌ها شکلات سفید رنده شده یا پودر پسته بپاشید.
  • پودر قند را قبل از استفاده الک کنید تا بافت خمیر یکدست باشد.
  • از شکلات با درصد کاکائو بالا برای روکش استفاده کنید تا تعادل طعمی خوبی داشته باشد.
  • در صورت تمایل می‌توانید داخل خمیر پودر بادام یا گردو اضافه کنید.
  • خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد و بافت لطیفی داشته باشد.
  • برای طعم بهتر، مقداری نمک دریایی روی کارامل بپاشید.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه نان رمضان به روش تبریزی

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

جمعه 24 ماه اسفند 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان