نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این کوکوی خوشمزه باید بادمجان و سیب زمینی خام را رنده کنید. در ادامه پیاز خام رنده شده، آرد، ادویه، سیر، شوید و تخم مرغها را اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید و بعد در روغن سرخ کنید تا کوکوی شما آماده شود. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای کوکوی بادمجان خام برای 3 نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بادمجان | 3 عدد متوسط |
تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد متوسط |
آرد سفید یا آرد نخودچی | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
شوید خشک | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
سیر (اختیاری) | 1 تا 2 حبه |
روغن مایع سرخ کردنی | به مقدار لازم |
سیب زمینی | 1 عدد |
پودر تخم گشنیز و پودر زیره | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده غلیظ | 1 قاشق مرباخوری |
مرحله اول: بادمجانها را رنده کنید
برای شروع باید بادمجانها را بشویید و پوست آنها را به طور کامل جدا کنید.
در ادامه بادمجانها را به صورت درشت رنده کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
میتوانید بعد از رنده کردن، بادمجانها را در یک صافی بریزید و آب اضافه آنها را جدا کنید.
مرحله دوم: تلخی بادمجانها را بگیرید
مقداری نمک روی بادمجانهای رنده شده بریزید و حدود 30 دقیقه صبر کنید.
در ادامه دوباره بادمجانها را در آبکش بریزید و خوب فشار دهید تا آب اضافه آنها خارج شود.
مرحله سوم: سیب زمینی و پیاز را رنده کنید
سیب زمینی را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس پوست پیاز را نیز جدا کنید و سیب زمینی و پیاز را به صورت متوسط رنده کنید.
با دست آب اضافه سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید و آنها را به بادمجان رنده شده اضافه کنید.
مرحله چهارم: مایه کوکو را آماده کنید
تخم مرغها را بشکنید و در کاسه بریزید و در ادامه مقداری آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره و پودر تخم گشنیز و شوید خشک به مواد اضافه کنید.
سیرها را به صورت ریز رنده کنید و همراه با زعفران دم کرده غلیظ در مایه کوکو بریزید و بعد مواد را خوب هم بزنید.
مقدار آردی که به مواد کوکو اضافه میکنید، به غلظت آن بستگی دارد، اگر مایه کوکو شل به نظر میرسد، میتوانید از آرد بیشتری استفاده کنید.
مرحله پنجم: به مایه کوکو استراحت دهید
برای نتیجه بهتر میتوانید روی ظرف را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و مایه کوکو را به مدت 15 تا 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
این کار به ترکیب شدن بهتر طعم ها و جلوگیری از وا رفتن مایه کوکو در زمان سرخ کردن کمک می کند.
مرحله ششم: کوکو بادمجان خام را سرخ کنید
در یک تابه نچسب مقدار مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
اجازه دهید روغن داغ شود و بعد مایه کوکو را به صورت کامل یا به اندازه یک قاشق در روغن بریزید و خوب سرخ کنید.
برای سرخ کردن این کوکو باید شعله گاز را روی حرارت متوسط قرار دهید.
بعد از این که یک سمت کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود.
مرحله هفتم: کوکو را سرو کنید
بعد از آماده شدن کوکوی بادمجان خام میتوانید آن را با نان تازه، سبزی خوردن، ماست چکیده، گوجه فرنگی یا ترشی خانگی سرو کنید.
این کوکو هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیشغذا گزینه مناسبی است.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کوکوی بادمجان خام
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت کوکوی بادمجان خام اشاره شده است، با ما همراه باشید.
- برای مزه دار کردن این کوکو میتوانید به جای شوید از مقداری ریحان و نعناع خشک یا تازه خرد شده نیز استفاده کنید.
- بعد از رنده کردن پیاز و سیب زمینی، حتما آب اضافه آنها را جدا کنید تا مایه کوکو شل نشود.
- در صورت تمایل میتوانید از مقداری پنیر پیتزا برای مزه دار کردن این کوکو استفاده کنید.
- استفاده از سیب زمینی در این کوکو اختیاری است و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.
- برای این که کوکوی شما بیشتر پف کند، میتوانید تخم مرغها را در یک ظرف جداگانه خوب هم بزنید و بعد به سایر مواد اضافه کنید.
- برای مزه دار کردن این کوکو میتوانید از انواع سبزیجات تازه نیز استفاده کنید.
- میتوانید این کوکو را در قالب بریزید و در فر بپزید.
- در صورت تمایل میتوانید از مقداری گردوی خرد شده و مقداری رب انار برای مزه دار کردن این کوکو استفاده کنید.
- برای انسجام بیشتر مایه کوکو میتوانید به جای سیب زمینی خام، از مقداری سیب زمینی پخته برای درست کردن آن استفاده کنید.
- قبل از رنده کردن بادمجانها باید آب اضافه آنها را به طور کامل بگیرید. برای خشک کردن بادمجانها میتوانید از یک دستمال حولهای نیز استفاده کنید.
- اگر به سیر دسترسی ندارید، میتوانید از مقداری پودر یا گرانول سیر برای مزه دار کردن کوکو استفاده کنید.
- میتوانید این کوکو را با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.