10 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

70 دقیقه

زمان پخت

4 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه کشک سیب

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

کشک سیب یک نوع غذای خوشمزه و ساده کرمانی است که برای درست کردن آن از ترکیب سیب زمینی، کشک و گردو با پیاز داغ فراوان استفاده می‌شود.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این غذا ابتدا باید سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه آبپز کنید. در ادامه سیب زمینی را پوره کنید. سیر و ادویه‌ها را در روغن تفت دهید و بعد پیاز داغ را همراه با سیب زمینی پوره شده و مغز گردوی خرد شده به ماهیتابه اضافه کنید.

کشک را با کمی آب رقیق کنید و در ماهیتابه بریزید و مواد را خوب هم بزنید. بعد از این که کشک و سیب زمینی خوشمزه کرمانی شما آماده شد، آن را با پیاز داغ تزیین کنید.

رسپی این غذای لذیذ را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.


مواد لازم برای کشک سیب کرمانی برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
سیب زمینی درشت۳ عدد
سیر۱ بوته
پیاز داغ۸ قاشق غذاخوری
کشک ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گردوی خرد شده۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
ادویه خورشتی و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن محلی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

مرحله اول: سیب زمینی‌ها را بپزید

برای شروع باید سیب زمینی‌ها را با اسکاچ بشویید و خوب تمیز کنید. سپس آن‌ها را همراه با ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید.

مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آب اضافه کنید و اجازه دهید سیب زمینی‌ها برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزند و کاملا نرم شوند.

در این مرحله باید صبر کنید تا سیب زمینی‌ها کاملا نرم شوند و آب داخل قابلمه به طور کامل تبخیر شود.

مرحله دوم: سیب زمینی‌ها را له کنید

بعد از این که سیب زمینی‌ها پختند، می‌توانید پوست آن‌ها را جدا کنید.

طرز تهیه آش گندم خانگی
ببینید

سپس سیب زمینی‌ها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب له کنید تا کاملا یکدست شوند.

به خاطر داشته باشید که سیب زمینی‌ها باید به صورت داغ له شوند.

مرحله سوم: سیر و ادویه‌ها را تفت دهید

مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت ریز رنده کنید.

حالا سیر را به روغن داغ اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی آن بلند شود.

در ادامه کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه خورشتی به آن اضافه کنید و برای ۲ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.

مرحله چهارم: مواد کشک سیب را ترکیب کنید

در این مرحله باید نیمی از پیاز داغ را همراه با سیب زمینی پوره شده و مغز گردوی خرد شده در ماهیتابه بریزید و همراه با سیر و ادویه‌ها تفت دهید.

همه مواد را به خوبی ترکیب کنید و بعد کشک را با نصف فنجان آب ترکیب کنید و در ماهیتابه بریزید.

مرحله پنجم: غذا را آماده کنید

بعد از ترکیب کردن مواد، باید درب ماهیتابه را روی آن بگذارید تا کشک سیب شما به خوبی بپزد و جا بیفتد.

حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد از این که غذا آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ فراوان تزیین کنید.

کشک سیب کرمانی شما آماده است و می‌توانید آن را با نان تازه میل کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کشک سیب کرمانی

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کشک سیب کرمانی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

  • برای درست کردن این غذا باید از کشک محلی و ترش مزه استفاده کنید.
  • قبل از اضافه کردن کشک به این غذا باید آن را با کمی آب رقیق کنید و بعد همراه با سایر مواد بجوشانید.
  • برای تزیین این غذا می‌توانید از مقداری کشک، نعنا داغ و گردو نیز استفاده کنید.
  • برای درست کردن پیاز داغ این غذا باید پیاز را به صورت خلالی خرد و در روغن فراوان سرخ کنید تا پیازها ترد و چیپسی شوند.
  • کرمانی‌ها برای درست کردن کشک سیب کرمانی معمولا از روغن یا کره محلی استفاده می‌کنند.
  • اگر طبع سردی دارید، بهتر است برای درست کردن این غذا از نعنا داغ و گردوی بیشتری استفاده کنید و کشک کمتری در غذا بریزید.
  • قاتق کشک و سیب یکی دیگر از انواع کشک سیب کرمانی است که برای درست کردن آن باید از ترکیب سیب زمینی آب پز شده، پیاز داغ، سیر داغ، شوید خشک، زردچوبه، آرد گندم و روغن محلی استفاده کنید.
  • برای درست کردن این غذا باید سیب زمینی‌ها را با پوست بپزید و بعد پوست آن‌ها را جدا کنید تا نشاسته سیب زمینی وارد آب نشود.
  • اگر کشکی که برای درست کردن این غذا استفاده می‌کنید، شور است، بهتر است نمک را به طور کامل حذف کنید.
  • برای مزه دار کردن این غذا باید از پیاز داغ و سیر داغ فراوان استفاده کنید.
  • می‌توانید کشک سیب کرمانی را در کنار غذاهایی مثل خورشت بز قورمه و آبگوشت بادمجان سرو کنید.
  • قبل از اضافه کردن کشک محلی به این غذا حتما آن را بجوشانید و بعد استفاده کنید.
طرز تهیه آش ماست
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

جمعه 24 ماه اسفند 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان