20 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

---------

----------

4 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و انار

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

سالاد کلم قرمز و انار یکی از سالادهای بسیار جذاب و خوشمزه‌ای است که می‌توانید به راحتی آن را با مواد اولیه ساده و در دسترسی آماده کنید. این سالاد علاوه بر زیبایی منحصر به فردی که دارد سرشار از فیبر و مواد مغذی است.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا کلم قرمز را به صورت رشته‌ای خرد کنید، بشویید و خشک کنید. دانه‌های انار را به کلم‌ها اضافه کنید و در صورت تمایل گردوی خرد شده را به مواد سالاد بیفزایید. ماست چکیده، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.

مواد را به آرامی هم بزنید و ظرف سالاد را با پلاستیک بپوشانید و سالاد را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس سالاد را در ظرف سرو بریزید و با دانه‌های انار یا گردو تزیین کنید.

رسپی این سالاد جذاب را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.

مواد لازم برای سالاد کلم قرمز و انار برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
کلم قرمز۱ عدد
انار۲ عدد
مغز گردو (اختیاری)۱۰۰ گرم
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

مرحله اول: کلم قرمز را خرد کنید

با کمک چاقو مرکز کلم را برش بزنید. سپس کلم قرمز را به صورت رشته‌ای خرد کنید.

کلم‌های خرد شده را درون کاسه مناسبی بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید. با این روش شست‌وشو تمام حشرات ریز و گردوغبار بین لایه‌ها به خوبی تمیز می‌شود.

کلم‌های شسته شده را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

سپس آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه گذارید تا کاملاً خشک شوند.

کلم‌های خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید.

مرحله دوم: انارها را دانه کنید

انارها را بشویید و پس از بریدن سر و ته انار، برای جدا کردن دانه‌ها بدون له‌ شدن، انار را به دو نیم تقسیم کنید.

طرز تهیه کیک کدو حلوای
ببینید

با ضربه زدن روی پوست، دانه‌های انار را جدا کنید و در کاسه کلم‌ها بریزید.

مرحله سوم: گردو را خرد کنید

اگر از گردو در ترکیب این سالاد استفاده می‌کنید. در این مرحله گردوها را با کمک چاقو کمی خرد کنید و به ترکیب سالاد اضافه کنید.

گردو طعمی جذاب و خاص به سالاد می‌بخشد.

مرحله چهارم: سس سالاد را آماده کنید

ماست چکیده، سس مایونز، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را در کاسه‌ای بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.

سس را به‌ خوبی هم بزنید تا یکدست شود. سپس سس آماده‌ شده را روی سالاد بریزید و مواد را به‌ آرامی مخلوط کنید.

مرحله پنجم: سالاد را در یخچال بگذارید

روی سالاد را با پلاستیک بپوشانید و ظرف سالاد را در یخچال قرار دهید.

۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا سالاد در یخچال استراحت کند.

مرحله ششم: سالاد را سرو کنید

سالاد را در ظرف سرو بریزید و با چند دانه انار یا کمی گردوی خرد شده تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد کلم قرمز و انار

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن سالاد کلم قرمز و انار اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • برای طعمی بهتر، از انارهای شیرین و دانه‌های درشت استفاده کنید.
  • کلم‌ها را به‌ صورت رشته‌های نازک و یکنواخت خرد کنید تا سالاد ظاهر زیباتری داشته باشد.
  • سالاد را قبل از سرو کمی در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعم مواد بهتر با هم ترکیب شود.
  • اگر سس غلیظ بود، کمی آب لیمو یا ماست رقیق اضافه کنید.
  • برای طعمی خاص‌تر، کمی سرکه بالزامیک به سس اضافه کنید.
  • مقدار نمک و فلفل را مطابق ذائقه تنظیم کنید. اگر طعم ملایم‌تری می‌خواهید، از ماست بیشتری استفاده کنید.
  • در صورت تمایل، می‌توانید سبزیجاتی مانند جعفری خرد شده به سالاد اضافه کنید.
  • برای سالادی کم‌کالری‌تر، به‌ جای سس مایونز از ماست چکیده یا ماست یونانی استفاده کنید.
  • اگر طعم جدیدی می‌خواهید، کمی پنیر فتا یا پارمسان خرد شده به سالاد اضافه کنید.
  • اضافه کردن دانه‌هایی مانند کنجد یا تخمه آفتابگردان به سالاد، ارزش غذایی آن را افزایش می‌دهد.
  • کمی روغن زیتون بکر در ترکیب سس سالاد طعمی دلپذیر می‌دهد.
  • کمی نعنا خشک روی سالاد، عطر و طعم خاصی به آن می‌دهد.
  • اگر طعم شیرین‌تری می‌خواهید، مقدار کمی عسل به سس اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالسای انار