15 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

10 دقیقه

زمان پخت

2 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه رانی انبه به روش خانگی

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

انبه یکی از میوه‌های خوشمزه تابستانی است که می‌توانید از آن برای آماده کردن نوشیدنی‌های خنک و خوشمزه مانند رانی استفاده کنید.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن رانی انبه، ابتدا آب و شکر را در قابلمه مخلوط کرده و بجوشانید. انبه را پوست بگیرید، خرد یا پوره کنید و به آب و شکر اضافه کنید تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

در صورت تمایل پس از خاموش کردن حرارت، آب لیمو بیفزایید. سپس مخلوط را میکس کرده و همراه با تکه‌های انبه در لیوان یا شیشه بریزید.

برای نگهداری طولانی‌تر، رانی را در شیشه‌های دربسته ریخته و آن‌ها را وارونه کنید تا هوای اضافی خارج شود. در ادامه با طرز تهیه این رانی به صورت گام‌به‌گام در مجله اینسان آشنا می‌شویم.

مواد لازم برای رانی انبه برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
انبه2 عدد
شکر2 قاشق غذاخوری
آب1.5 لیوان
آب لیمو ترش (اختیاری)1 قاشق مرباخوری

مرحله اول: آب و شکر را ترکیب کنید

آب و شکر را در یک قابلمه با یکدیگر ترکیب کرده و سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

مرحله دوم: انبه را خرد کنید

پوست انبه را بگیرید. بعد از این که پوست انبه را گرفتید، آن را به صورت نگینی خرد کنید.

در صورت تمایل می‌توانید با کمک گوشتکوب برقی انبه‌های نگینی خرد شده را پوره کنید.

مرحله سوم: انبه را داخل آب جوش بریزید

انبه‌ها را با آب و شکر ترکیب کنید و اجازه دهید که انبه‌ها تا 10 دقیقه داخل قابلمه بمانند و بجوشند.

پس از آن که مخلوط انبه و آب به مدت 10 دقیقه جوشید، شعله را خاموش کنید؛ زیرا حرارت بیشتر باعث له شدن انبه می‌شود.

طرز تهیه دمنوش توت فرنگی
ببینید

مرحله چهارم: آب لیمو را اضافه کنید

در صورت تمایل می‌توانید بعد از 10 دقیقه و هنگامی که حرارت زیر قابلمه را خاموش کردید، به محتویات رانی آب لیمو اضافه کنید و آن را هم بزنید.

مرحله پنجم: رانی انبه را میکس کنید

اگر انبه را به صورت نگینی داخل آب و شکر ریخته‌اید، به اندازه 1/4 فنجان از انبه خرد شده را از قابلمه خارج کنید و سپس بقیه آب، شکر و برش‌های انبه را داخل میکسر بریزید.

بعد از این که محلول آب، شکر و انبه یکدست شدند، آن را داخل شیشه بریزید و تکه‌های انبه‌ها را هم با آن مخلوط کنید.

مرحله ششم: انبه را در شیشه نگهداری کنید

رانی انبه را در لیوان شیشه‌ای سرو کنید. در صورتی که می‌خواهید از آن برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید آن را در شیشه‌های دربسته بریزید و سپس شیشه را پشت و رو کنید تا هوای اضافه آن خارج شود.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه رانی انبه

برای آماده کردن رانی انبه بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

  • میزان شکر مورد استفاده را می‌توانید با توجه به میزان شیرین بودن انبه تعیین کنید. اگر از انبه‌های نارس‌تری استفاده می‌کنید، می‌توانید از شکر بیشتری استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید رانی شما غلیظ‌تر باشد می‌توانید از مقدار کمتری آب در آن استفاده کنید.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط