نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن راتای شوید و مرغ، همه مواد را ریز خرد کرده و در یک کاسه مخلوط کنید. سپس روی آنها را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.
وقتی مواد خودشان را گرفتند آنها را روی برشهای نان قالب خورده بریزید و دوباره در یخچال بگذارید. بعد از نیم ساعت راتا آماده سرو است.
رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای راتای شوید و مرغ برای 4 نفر
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
| سینه مرغ پخته و ریش ریش شده | 300 گرم |
| نان تست | 8 عدد |
| پنیر خامهای | 100 گرم |
| سس مایونز | 100 گرم |
| شوید خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل | به میزان لازم |
| روغن زیتون | به میزان لازم |
| فلفل دلمهای رنگی ریز خرد شده (اختیاری) | 1 عدد متوسط |
| سیب زمینی آبپز | 1 عدد کوچک |
| هویج رنده شده (اختیاری) | 1 عدد |
مرحله اول: مرغ را در غذاساز بریزید
مرغ پخته و ریش ریش شده را در غذاساز بریزید تا بافتی یکدست و پودری شکل پیدا کند.
سیب زمینی آبپز را هم رنده کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید
همه مواد لازم برای راتا را به مرغ و سیب زمینی آبپز رنده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافتی سفت و خمیری شکل پیدا کند.
به میزان لازم به این مواد روغن زیتون اضافه کنید تا بافت آن نرمتر شود.
روی مواد را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مسنجمتر شوند.
مرحله سوم: نان را برش بزنید
با قالب دلخواه که حداقل باید 2 الی 3 سانتیمتر ارتفاع داشته باشد نانها را برش بزنید.
بنا بر تجربه من لازم است که نانها حتما تازه باشند، در غیر این صورت خوب برش نمیخورند و ظاهر و کیفیت راتای شما افت پیدا میکند.
در ادامه روی قالب از مواد راتا بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس قالب را به دقت از روی نان و راتا بردارید.
مرحله چهارم: راتا را در یخچال بگذارید
روی سینی حاوی راتا را با سلفون بپوشانید و راتا را پیش از سرو نیم ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا فرم آن حفظ شود.
بعد از نیم ساعت راتا را در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه راتای شوید و مرغ
در هنگام آماده کردن این فینگر فود خوشمزه حتما به نکات زیر توجه داشته باشید:
- میتوانید از خیارشور برای تزئین راتا استفاده کنید و در صورت تمایل یک خیارشور ریز خرد شده را به مواد آن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
- فلفل دلمهای رنگی و هویج در این غذا اختیاری هستند، اما وجودشان رنگ راتا را بهتر میکند به همین دلیل برای ظاهر بهتر توصیه میکنیم از آنها استفاده کنید.
- اگر میخواهید راتا را به صورت رژیمی آماده کنید، به جای سس مایونز و پنیر خامهای از پنیر لبنه و ماست چکیده در آن استفاده کنید.
- بنا بر سلیقه خود میتوانید از شوید بیشتری در این فینگر فود استفاده کنید.
- میتوانید روی راتا را با گوجه گیلاسی هم تزئین کنید.