برای آماده کردن خمیر بنیه برای میگو سوخاری، تخممرغ، شیر، نمک و فلفل، آرد و روغن را خوب مخلوط کنید. در نهایت جوش شیرین را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
غلظت خمیر باید به اندازه ماست غلیظ باشد. خمیر شما آماده است و میتوانید از آن برای پخت میگو سوخاری استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه این خمیر به صورت مرحله به مرحله درمجله اینسان آشنا خواهیم شد.
فهرست مطالب
مواد لازم برای خمیر بنیه
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
شیر | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
مرحله اول: تخم مرغ را هم بزنید
تخم مرغها را با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس شیر و نمک و فلفل را هم به تخم مرغ اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا یکدست شود.
آرد و روغن را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا همه مواد با هم ترکیب شوند. غلظت مواد باید به اندازه ماست نسبتا غلیظ باشد.
مرحله دوم: بکینگ پودر را اضافه کنید
در مرحله آخر بکینگپودر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
از هم زدن زیاد خمیر در این مرحله پرهیز کنید.
مرحله سوم: خمیر بنیه آماده است
وقتی مواد یکدست شد میتوانید از خمیر بنیه استفاده کنید. این خمیر بعد از سرخ شدن بافتی پفکی دارد.
میتوانید گوشت سفید مانند میگو، مرغ و انواع ماهی را با کمک این خمیر سوخاری کنید. به این شکل که گوشت سفید را پاک کرده، بشویید، کاملا خشک کرده و سپس به خمیر آغشته کنید.
در نهایت آن را در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن پفکی و کاملا سوخاری شود.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه خمیر بنیه برای میگو سوخاری
برای آماده کردن خمیر بنیه با بهترین کیفیت نکات زیر را رعایت کنید:
- در صورت تمایل میتوانید بکینگپودر را جایگزین جوش شیرین کنید.
- جوش شیرین را در انتها اضافه کنید و کمتر هم بزنید تا هنگام سرخ کردن میگوها به قدر کافی پفکی شوند.
- اگر خمیر خیلی غلیظ شد، کمی شیر بیشتر به آن اضافه کنید تا به غلظت ماست نسبتا غلیظ دربیاید.
- خمیر بنیه را میتوانید تا ۲ روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.