6 تا 7 ساعت

مدت زمان آماده سازی

---------

------

5 تا 6 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه تیرامیسو پسته

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

تیرامیسو یکی از دسرهای بسیار محبوب و پرطرفداری است که اصالت آن به ایتالیا برمی‌گردد. این دسر در طعم‌ها بسیار مختلفی آماده می‌شود که تیرامیسو پسته یکی از خوشمزه‌ترین و لوکس‌ترین طعم‌های آن است.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه تیرامیسو پسته ابتدا باید بیسکوییت لیدی‌فینگر را در قهوه اسپرسو یا نسکافه تلخ بزنید و لایه به لایه در ظرف سرو بچینید. بین آن‌ها ترکیبی کرمی از پنیر ماسکارپونه، خامه فرم‌گرفته و کرم پسته قرار دهید.

سپس با مغز پسته خرد شده و پودر پسته روی آن را تزیین و چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعم‌ها به‌ خوبی با هم ترکیب شوند.

رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل درمجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه تیرامیسو پسته برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
بیسکویت لیدی فینگر۲۰ عدد
قهوه اسپرسو یا نسکافه غلیظ۱ پیمانه
پنیر ماسکارپونه۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته۲۰۰ گرم
شکر دانه ریز۱/۲ پیمانه
کرم پسته۴ قاشق غذاخوری
شیر۲ قاشق غذاخوری
مغز پسته خرد شده (برای تزیین)به مقدار لازم

مرحله اول: قهوه را آماده کنید

یک شات اسپرسو با دستگاه بگیرید و زمان دهید تا قهوه کمی خنک شود.

اگر دستگاه اسپرسوساز ندارید می‌توانید ۱-۲ قاشق چای‌خوری نسکافه فوری را با آب جوش ترکیب کنید.

مرحله دوم: کرم پسته‌ای را آماده کنید

پنیر ماسکارپونه و کرم پسته را در کاسه بزرگی بریزید و با لیسک کمی با هم ترکیب کنید تا بافت پنیر نرم شود.

شیر و شکر را به مواد درون کاسه اضافه کنید و با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید تا بافتی کرمی و یکدست حاصل شود.

سپس همزن را خاموش کنید و خامه فرم گرفته را به آرامی با لیسک به مخلوط پنیری اضافه و فولد کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

طرز تهیه کمپوت توت سیاه
ببینید

مرحله سوم: دسر را در ظرف سرو بریزید

هر عدد بیسکویت لیدی‌فینگر را برای ۲ ثانیه در قهوه بزنید؛ زیاد خیس نکنید که بیسکویت‌ها له نشوند و بافت خود را از دست ندهند.

بیسکویت‌ها را کف قالب بچینید. یک‌ لایه از کرم پسته‌ای را روی بیسکویت‌ها بریزید و صاف کنید.

دوباره یک لایه بیسکویت قهوه‌ای شده روی کرم‌ها بچینید و مجدد کرم را روی آن بریزید. این مراحل را تا پایان مواد تکرار کنید. لایه نهایی باید کرم باشد.

مرحله چهارم: دسر را در یخچال بگذارید

روی ظرف را بپوشانید و آن را ۵-۶ ساعتی در یخچال بگذارید.

اگر زمان کافی در اختیار دارید بهتر است تیرامیسو یک شب تا صبح در یخچال بماند تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: دسر را تزیین و سرو کنید

پس از استراحت دسر را از یخچال خارج کنید و روی آن را با پسته خرد شده یا پودر پسته تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه تیرامیسو پسته

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت تیرامیسو پسته اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • اگر دسترسی به لیدی‌فینگر نداشتید، از بیسکویت پتی بور ساده استفاده کنید.
  • قهوه را حتماً خنک کنید؛ بیسکویت در قهوه داغ بافت خود را از دست می‌دهد و له می‌شود.
  • در صورت تمایل، می‌توانید کمی پودر هل یا وانیل به کرم اضافه کنید.
  • تیرامیسو را می‌توانید در لیوان‌های شیشه‌ای یا ظروف تک‌ نفره سرو کنید؛ ظاهر حرفه‌ای‌تری خواهد داشت.
  • به جای قهوه، شیر قهوه یا شیر شکلات تلخ برای کودکان گزینه خوبی است.
  • اگر کرم پسته در دسترس نبود، کره بادام یا کره فندق را با چند قطره اسانس پسته ترکیب و استفاده کنید.
  • می‌توانید مقدار شکر را به ⅓ پیمانه کاهش دهید.
  • استفاده از کمی پنیر خامه‌ای به همراه ماسکارپونه طعمی متفاوت و خوشمزه ایجاد می‌کند.
  • از فریزر استفاده نکنید؛ بافت کرمی تیرامیسو باید لطیف بماند و یخ‌زدگی طعم آن را از بین می‌برد.
فواید باورنکردنی گردو برای سلامتی مردان
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه کمپوت توت سیاه

طرز تهیه پودینگ پروتئینی