4 تا 6 ساعت

مدت زمان آماده سازی

--------

--------

8 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه بستنی ملون

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

حالا که به روزهای گرم تابستانی نزدیک می‌شویم، دسرهای خنک با میوه‌های فصل انتخاب‌هایی خوشمزه و مناسب هستند. یکی از این دسرهای خنک، بستنی ملون است.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه بستنی ملون ابتدا ،ملون را خرد کنید و در غذاساز آن را پوره کنید. سپس شیر عسل و آب نصف یک لیمو را به آن اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید تا پوره‌ای یکدست حاصل شود.

این پوره را در قالب بستنی بریزید و در یخچال بگذارید تا منجمد شود. در ادامه با طرز تهیه این بستنی با جزئیات و به صورت گام‌به‌گام در مجله اینسان آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای طرز تهیه بستنی ملون

مواد لازممقدار مورد نیاز
ملون۱ عدد
شیر عسلنصف قوطی
لیمو سنگی½ عدد
وانیل (اختیاری)⅛ قاشق چایخوری

گام اول؛ ملون را آماده کنید

در اولین گام باید پوست ملون را بکنید و سپس آن را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید. سپس این قطعات را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا پوره شود. می‌توانید به جای غذاساز یا مخلوط‌کن از گوشت‌کوب برقی هم استفاده کنید.

گام دوم؛ شیر عسل را اضافه کنید

به پوره ملون، شیرعسل، آب نصف یک لیمو سنگی و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

گام سوم؛ بستنی را در فریزر بگذارید

در این مرحله دو انتخاب دارید. می‌توانید بستنی ملون را در قالب پاپسیکل به همراه چوب بستنی بریزید تا به شکل بستنی‌های یک نفره ببندد یا این که آن را در ظرفی دیگر در فریزر بریزید و سپس آن به صورت اسکوپی در نان بستنی یا بستنی‌خوری سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید هنگام ریختن پاپسیکل در قالب بستنی قطعات بستنی را هم به آن اضافه کنید. این بستنی باید ۴ تا ۶ ساعت در فریزر بماند تا آماده شود.

طرز تهیه رشته ‌پلو
ببینید

نوش جان.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه بستنی شاتوت خانگی

طرز تهیه فرنی بهار نارنج