3 ساعت

مدت زمان آماده سازی

30 دقیقه

زمان پخت

4 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه باسلوق لبو

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

باسلوق، لوکوم یا راحت‌الحلقوم نوعی دسر خوشمزه است که در طعم‌های مختلفی آماده می‌شود.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه، نشاسته را با آب لبو مخلوط کرده و روی حرارت شکر را به آن اضافه کنید. مواد را تا غلیظ شدن هم بزنید و سپس کره و گلاب را بیفزایید.

پس از خاموش کردن حرارت، در صورت تمایل مغزیجات اضافه کنید و مواد را در قالب چرب‌شده بریزید تا چند ساعت استراحت کند. در پایان آن را از قالب خارج کرده، برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتانید.

در ادامه با طرز تهیه باسلوق لبو به صورت گام به گام در مجله اینسان آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای باسلوق لبو برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
نشاسته گل۱ پیمانه
آب لبو۱ و ۱/۲ پیمانه
شکر۱ و ۱/۴ پیمانه
کره۲۰ گرم
گلاب۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل و مغز مورد نظربه میزان لازم

مرحله اول: نشاسته و آب لبو را مخلوط کنید

نشاسته را با آب لبو سرد در یک قابلمه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا گلوله نشاسته‌ای در آن باقی نماند.

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کمی گرم شوند.

مرحله دوم: شکر را اضافه کنید

شکر را به آرامی به ترکیب آب لبو و نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

سپس به هم زدن مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید.

مرحله سوم: بگذارید باسلوق قوام پیدا کند

نزدیک به ۳۰ دقیقه به همزدن مواد ادامه دهید تا قوام پیدا کرده و از دیواره‌های قابلمه جدا شوند.

در این مرحله کره و گلاب را اضافه کنید و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

طرز تهیه فرنی توت فرنگی
ببینید

مرحله چهارم: مغزیجات را اضافه کنید

بعد از ۳۰ دقیقه که باسلوق به قوام مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و در صورت تمایل مغزیجات مورد نظر را اضافه کنید.

سپس یک قالب را چرب کرده و مواد را در آن بریزید و اجازه دهید برای ۳ ساعت در دمای محیط بماند و استراحت کند.

ضخامت مواد در قالب باید حدود ۲ سانتی‌متر باشد.

مرحله پنجم: باسلوق را برش بزنید

باسلوق را از قالب بیرون آورده و روی یک سطح آغشته به کمی پودر نارگیل بگذارید.

آن را با چاقوی چرب شده در ابعاد دلخواه برش بزنید و سپس در پودر نارگیل بغلتانید.

باسلوق‌های لبوی شما آماده هستند.


نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه باسلوق لبو

در هنگام آماده کردن باسلوق لبو نکات زیر را از یاد نبرید:

  • در صورت باقی ماندن گلوله نشاسته در مواد، باسلوق در هنگام برش زدن خرد می‌شود.
  • می‌توانید وقتی هنوز مواد باسلوق گرم است، آن‌ها را در دست به صورت گرد فرم دهید و داخل هر باسلوق یک مغز گردو بگذارید، سپس هر باسلوق را در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید.
  • در استفاده از کره زیاده‌روی نکنید، زیرا باعث عدم انسجام بافت باسلوق شما می‌شود.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه دسر توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه حلوای بهارنارنج