10 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

-----------

---------

4 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه آگوا فرسکای هندوانه

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

آگوا فرسکا (Agua Fresca) در زبان اسپانیایی به معنای “آب خنک” یا “نوشیدنی تازه” است. برای درست کردن این نوشیدنی مکزیکی خوش طعم می‌توانید از ترکیب هندوانه، آب، شکر و کمی لیمو ترش استفاده می‌شود.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه آگوا فرسکای هندوانه ابتدا ، باید هندوانه خرد شده را همراه با مقداری آب سرد و آب لیمو ترش تازه در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. در ادامه مقداری شکر یا عسل به آن اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.

نوشیدنی را در لیوان بریزید و بعد از اضافه کردن یخ با چند برگ نعنا تازه و برش لیمو ترش تزیین کنید. رسپی این نوشیدنی خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.

مواد لازم برای طرز تهیه آگوا فرسکای هندوانه برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
هندوانه تازه خرد شده4 پیمانه
آب سرد2 پیمانه
آب لیمو ترش تازه2 تا 3 قاشق غذاخوری
شکر یا عسل1 تا 2 قاشق غذاخوری
یخبه میزان دلخواه
برگ نعنا یا لیمو برش خورده (برای تزیین)به مقدار لازم

مرحله اول: هندوانه را خرد کنید

برای شروع باید هندوانه را بشویید و پوست و دانه‌های آن را جدا کنید.

در ادامه آن را به تکه‌‌های کوچک خرد کنید. برای خوشمزه شدن این نوشیدنی بهتر است از هندوانه‌ رسیده و شیرین استفاده شود.

مرحله دوم: مواد آگوا فرسکا را میکس کنید

تکه‌های هندوانه را در مخلوط ‌کن بریزید. مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و بعد آب ‌لیمو ترش تازه را نیز در مخلوط کن بریزید.

دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: نوشیدنی را صاف کنید

برای شفاف شدن نوشیدنی می‌توانید آن را از صافی رد کنید تا پالپ‌های باقی‌ مانده به طور کامل جدا شوند.

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس
ببینید

این مرحله کاملا اختیاری است و در دستور سنتی مکزیکی معمولا نوشیدنی صاف نمی‌شود.

مرحله چهارم: شکر یا عسل را اضافه کنید

اضافه کردن شکر به این نوشیدنی اختیاری است و به شیرینی هندوانه شما بستگی دارد.

اگر بعد از آماده شدن نوشیدنی احساس کردید که طعم آن شیرین نیست، می‌توانید از مقداری عسل یا شکر برای شیرین شدن آن استفاده کنید.

در ادامه دوباره مواد را هم بزنید تا شکر یا عسل با نوشیدنی ترکیب شود.

مرحله پنجم: نوشیدنی را سرو کنید

بعد از آماده شدن نوشیدنی باید آن را در پارچ بریزید. سپس یخ را اضافه و نوشیدنی را با برگ نعنا یا برش‌های لیمو تزیین کنید.

بهتر است این نوشیدنی را بلافاصله سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه آگوا فرسکای هندوانه

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن آگوا فرسکای هندوانه اشاره شده است، با ما همراه باشید.

  • اگر دوست دارید نوشیدنی شما خنک‌تر شود و بافتی شبیه اسموتی پیدا کند، می‌توانید از هندوانه‌ یخ‌ زده به جای هندوانه تازه استفاده کنید.
  • برخی افراد معتقد هستند که اضافه کردن مقدار خیلی کم نمک به این نوشیدنی موجب شیرین‌تر شدن طعم هندوانه می‌شود.
  • اضافه کردن آب لیمو ترش تازه به این نوشیدنی اختیاری است، اما موجب خوش طعم شدن آن می‌شود.
  • برخی سرآشپزهای مکزیکی کمی نعنا یا ریحان تازه را همراه با هندوانه میکس می‌کنند تا نوشیدنی خوش طعم‌تر شود.
  • برای شیرین کردن این نوشیدنی می‌توانید از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند شیره افرا و عسل استفاده یا حتی این نوشیدنی را بدون شکر آماده کنید.
  • برای بهبود طعم این نوشیدنی می‌توانید قبل از اضافه کردن یخ، نوشیدنی را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها بهتر ترکیب شوند.
  • در بسیاری از رستوران‌های مدرن مکزیکی از مقداری آب نارگیل برای مزه دار کردن این نوشیدنی استفاده می‌شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید از مقداری دانه چیا نیز در این نوشیدنی استفاده کنید.
  • برای درست کردن این نوشیدنی می‌توانید به جای آب از دمنوش‌های گیاهی مثل دمنوش نعنا، دمنوش چای سبز سرد شده یا چای سفید نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید این نوشیدنی را با توت ‌فرنگی، آناناس، انبه یا پرتقال میکس شده نیز ترکیب کنید.
  • افزودن مقدار کمی زنجبیل تازه، دارچین یا حتی فلفل موجب خاص شدن طعم این نوشیدنی می‌شود. در برخی رستوران‌ها از برش‌های فلفل سبز تازه برای تزیین این نوشیدنی استفاده می‌شود.
طرز تهیه بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه چای میخک

طرز تهیه چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز