نگاهی سریع به روش تهیه
برای تهیه چای لاته باید ابتدا قوری را کمی گرم کنید. چای سیاه، زنجبیل، چوب دارچین، هل و آب جوش را درون قوری بریزید و ۵-۷ دقیقه زمان دهید تا چای دم بکشد. سپس شیر را گرم کنید. چای را از صافی رد کنید و با شیر ترکیب کنید. با مقدار پودر دارچین و پودر هل نوشیدنی را تزیین و میل کنید.برای مطالب بیشتر مارا در مجله اینسان دنبال کنید.
مواد لازم جهت تهیه چای لاته
مواد لازم جهت تهیه چای لاته به شرح زیر است:
چای سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
عسل یا شکر | به مقدار دلخواه |
چوب دارچین | ۱ عدد |
پودر زنجبیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
هل | ۲-۳ عدد اختیاری |
مرحله اول: دم کردن چای
در یک قوری مقداری آب جوش بریزید تا دیوارههای قوری کمی گرم شود.
سپس چای سیاه، هل، زنجبیل و چوب دارچین را در قوری بریزید. اگر به طعم قوی دارچین، هل و زنجبیل علاقهمند هستید، مقدار بیشتری از آنها استفاده کنید؛ در غیر این صورت، میزان کمتری اضافه کنید تا طعم ملایمتری به دست آید.
۱ لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و قوری را روی بخار کتری قرار دهید.
۵ تا ۷ دقیقهای زمان دهید تا چای دم بکشد و رنگ و طعم مناسبی به دست آورد.
انتخاب یک چای سیاه با کیفیت بالا، طعم بهتری به نوشیدنی شما میبخشد.
اجازه دهید چای به خوبی دم بکشد تا رنگ و طعم آن قویتر شود و پس از ترکیب شدن با شیر رنگ بهتری بسازد.
مرحله دوم: آماده سازی شیر
شیر را در قابلمهای کوچک یا شیر داغ کن بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. استفاده از شیر کامل یا پرچرب میتواند به لطافت و غلظت چای لاته کمک کند و طعم بهتری ایجاد کند.
منتظر بمانید تا شیر با حرارت ملایم، کمی گرم شود.
پس از گرم شدن شیر، با استفاده از دستگاه کفساز یا همزن دستی، شیر را کمی کف کنید تا ظاهری زیبا و لطیف به نوشیدنی بدهد.
میتوانید در این مرحله کمی عصاره وانیل به شیر اضافه کنید تا طعم ملایم و شیرینی بیشتری به چای لاته بدهد.
مرحله سوم: ترکیب کردن چای و شیر
چای دمکشیده را از صافی رد کنید تا ادویهها و چای جدا شوند و تنها مایع شفاف چای بماند.
چای صافشده را به آرامی به شیر گرم و کفدار اضافه کنید.
شما میتوانید به نسبتهای مساوی یا به دلخواه خود، ترکیب را انجام دهید.
مرحله چهارم: افزودن شکر یا عسل
برای افزودن شیرینی به چای لاته، از عسل یا شکر به مقدار دلخواه استفاده کنید.
عسل به نوشیدنی طعم طبیعیتری میدهد و همچنین با عطر ادویهها هماهنگی دارد.
مرحله پنجم: تزیین و سرو
چای لاته را در یک لیوان یا فنجان سرو بریزید.
برای زیبایی بیشتر، روی کف شیر کمی پودر دارچین یا پودر هل بریزید.
این نوشیدنی را میتوانید در فصلهای سرد میل کنید و از عطر و طعم دلپذیر آن لذت ببرید.