نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن پنکیک هویج ابتدا هویجها را بشویید و ریز رنده کنید. سپس ۲ پیمانه آرد را همراه نمک،شیر خشک، بیکینگ پودر، پودر دارچین و شکر در یک کاسه بریزید و هم بزنید. تخم مرغ و هویج رنده شده را همراه آب و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید و باقی مانده آرد را روی مواد الک کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن پنکیکها را سرخ کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این پنکیک جذاب را با جزئیات بیشتری در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم پنکیک هویج
هویج متوسط | ۳ عدد |
آرد سفید | ۳ فنجان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
شیر خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک قاشق چایخوری |
آب | ۱ لیتر |
روغن | به میزان لازم |
مرحله اول: هویج را رنده کنید
ابتدا هویجها را پوست بگیرید و بشویید. سپس با درجه ریز آنها را رنده کنید.
مرحله دوم: مواد خشک را ترکیب کنید
در یک کاسه بزرگ ۲ پیمانه از آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. سپس نمک،شیر خشک، شکر و پودر دارچین را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: هویج و تخم مرغ را اضافه کنید
بعد از ترکیب شدن مواد خشک، تخم مرغ و هویج رنده شده را همراه آب اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست و بدون گلوله شود. سپس یک پیمانه باقی مانده از آرد را در کاسه الک کنید و مجدد هم بزنید.
بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب شد، فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: پنکیک را بپزید
در یک تابه مناسب کمی روغن یا کره بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس با کمک یک ملاقه از مایه پنکیک در تابه بریزید تا سرخ شود.
زمانی که روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش سرخ شود.
نکات و فوتوفن برای درست کردن پنکیک هویج
برای اینکه پنکیک هویج عطر و طعم بهتر و کیفیت بالاتری داشته باشد، بهتر است نکاتی که در ادامه به آنها اشاره میشود را در نظر بگیرید. با ما همراه باشید.
- سعی کنید هویج را ریز رنده کنید تا با مایه پنکیک به خوبی ترکیب شود. رنده درشت باعث میشود تا تکههای هویج بافت پنکیک را ناهموار کند.
- سعی کنید از هویجهای تازه استفاده کنید تا شیرینی مطبوع و طبیعی داشته باشند.
- قبل از شروع کار، همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. این کار باعث یکدستی بیشتر مواد و پف بیشتر پنکیک میشود.
- هویج رنده شده دارای رطوبت است، بنابراین مواد خشک را به دقت اندازه کنید تا مایه پنکیک شل یا سفت نشود.
- برای طعمدار کردن پنکیک میتوانید از جوزهندی، وانیل، یا زنجبیل استفاده کنید.
- میتوانید کمی شیر یا ماست به مایه پنکیک اضافه کنید تا آن را سبکتر و نرمتر کند.
- سعی کنید از روغن یا کره کمی برای سرخ کردن استفاده کنید. اگر میزان روغن بیش از اندازه باشد، پنکیک سنگین میشود.
- میتوانید برای رژیمیتر شدن این پنکیک از آرد سبوسدار و عسل استفاده کنید.
- میتوانید برای تنوع در طعم، در مایه پنکیک کمی گردو خرد شده، کشمش یا پودر نارگیل اضافه کنید.
- حرارت تابه در زمان پخت پنکیک باید متوسط باشد. اگر حرارت زیاد باشد فقط سطح رویی آن میپزد و داخل پنکیک خام میماند.
- مایه پنکیک را تا زمانی هم بزنید که یکدست شود و گلولهها از بین برود. هم زدن بیش از اندازه باعث سفت شدن پنکیک میشود.
- میتوانید پنکیک را همراه شیره افرا و گردو خرد شده یا خامه سرو کنید.