نگاهی سریع به روش پخت
پاستا اسفناج، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که روشهای متنوعی برای تهیه آن وجود دارد. شما میتوانید با افزودن مواد مختلفی مانند قارچ و خامه، پنیر خامهای یا گوجه فرنگی، طعمهای متنوعی را به این پاستا ببخشید. برای آشنایی با دستور پخت هر یک از این روشها، ادامه مطلب را در مجله اینسان دنبال کنید.
مواد لازم برای پاستا اسفناج با قارچ
پاستا | ۲۵۰ گرم |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
سیر | ۱ الی ۲ حبه |
خامه | ۱۵۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، آویشن | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده (برای تزیین) | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
مرحله اول: جوشاندن پاستا
قابلمهای مناسب انتخاب کرده و آن را تا نیمه با آب پر کنید. مقداری نمک نیز به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بجوشانید. بهتر است کمی بیشتر از زمان پیشنهادی بپزید تا پاستا نرمتر شود.
مرحله دوم: تفت دادن سیر و قارچ
حین پخت پاستا، قارچ و سیر را به خوبی بشویید و خرد کنید. در یک تابه روغن زیتون را گرم کنید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را تفت دهید تا طلایی رنگ شود (مراقب باشید نسوزد). سپس قارچها را به همراه کره به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن ادویهها و خامه
آویشن را به مخلوط سیر و قارچ اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس خامه را به آرامی به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
مرحله چهارم: پخت اسفناج
اسفناج را از قبل به خوبی شسته و خشک کنید. سپس، آن را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱-۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
مرحله پنجم: ترکیب همه مواد
پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمزان را به دلخواه اضافه کرده و مجددا هم بزنید.