30 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

---------

----------

2 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه پاستا اسفناج 

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

اگر از طرفداران پروپاقرص پاستا هستید، پاستای اسفناج را از دست ندهید. این پاستای خوشمزه را می‌توان در سریع‌ترین زمان ممکن به روش‌های مختلفی آماده کرد.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به روش پخت

پاستا اسفناج، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که روش‌های متنوعی برای تهیه آن وجود دارد. شما می‌توانید با افزودن مواد مختلفی مانند قارچ و خامه، پنیر خامه‌ای یا گوجه فرنگی، طعم‌های متنوعی را به این پاستا ببخشید. برای آشنایی با دستور پخت هر یک از این روش‌ها، ادامه مطلب را در مجله اینسان دنبال کنید.

مواد لازم برای پاستا اسفناج با قارچ

پاستا۲۵۰ گرم
اسفناج۱۰۰ گرم
قارچ۱۵۰ گرم
سیر۱ الی ۲ حبه
خامه ۱۵۰ گرم
کره۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزانبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشنبه مقدار لازم
جعفری خرد شده (برای تزیین)به مقدار لازم
آببه مقدار لازم

مرحله اول: جوشاندن پاستا

قابلمه‌ای مناسب انتخاب کرده و آن را تا نیمه با آب پر کنید. مقداری نمک نیز به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بجوشانید. بهتر است کمی بیشتر از زمان پیشنهادی بپزید تا پاستا نرم‌تر شود.

مرحله دوم: تفت دادن سیر و قارچ

حین پخت پاستا، قارچ و سیر را به خوبی بشویید و خرد کنید. در یک تابه روغن زیتون را گرم کنید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را تفت دهید تا طلایی رنگ شود (مراقب باشید نسوزد). سپس قارچ‌ها را به همراه کره به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه‌ها و خامه

آویشن را به مخلوط سیر و قارچ اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس خامه را به آرامی به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج 
ببینید

مرحله چهارم: پخت اسفناج

اسفناج را از قبل به خوبی شسته و خشک کنید. سپس، آن را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱-۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

مرحله پنجم: ترکیب همه مواد

پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمزان را به دلخواه اضافه کرده و مجددا هم بزنید.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج

طرز تهیه لازانیا

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

یکشنبه 21 ماه بهمن 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان