نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی میلک شیک قرمز مخملی برای ولنتاین فقط کافی است که کیک مخملی قرمز خرد شده را به همراه بستنی وانیلی، شیر و وانیل در مخلوطکن بریزید تا کاملاً مخلوط شوند.
میلک شیک قرمز مخملی شما به همین راحتی آماده سرو است. برای زیبایی بیشتر، میتوانید آن را با خامه فرم گرفته و ترافل تزیین و نوش جان کنید. رسپی این نوشیدنی خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای میلک شیک قرمز برای ۲ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کیک مخملی قرمز | ۱ اسلایس |
بستنی وانیلی | ۳-۴ اسکوپ |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شیر | ½ پیمانه |
مرحله اول: کیک را خرد کنید
برای این که کیک راحتتر با سایر مواد ترکیب شود آن را با دست به چند تکه کوچک تقسیم کنید.
مرحله دوم: همه مواد را با هم ترکیب کنید
کیک مخملی خرد شده، بستنی وانیلی، و شیر را در مخلوطکن، خردکن یا میکسر بریزید. سپس وانیل را به مواد اضافه کنید.
مخلوطکن را برای چند ثانیه روشن نگه دارید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و یک مایه یکنواخت و نرم حاصل شود.
مرحله سوم: غلظت میلک شیک را تنظیم کنید
اگر میخواهید میلک شیک غلیظتری داشته باشد، میتوانید مقدار بیشتری از کیک مخملی قرمز خرد شده به محتوای درون مخلوط کن اضافه کنید.
اگر به دنبال میلک شیک نرمتری هستید، میزان شیر را افزایش دهید.
مرحله چهارم: میلک شیک را سرو کنید
پس از اینکه میلک شیک به قوام دلخواه رسید، آن را در لیوانهای بلند سرو بریزید. برای تزیین بیشتر و جذابتر، میتوانید شکلات بن ماری شده یا انواع سسهای شکلاتی دور لیوان بریزید و سپس میلک شیک را داخل آن بریزید.
برای زیبایی بیشتر، میتوانید آن را با خامه فرم گرفته، انواع ترافل و مغزهای خرد شده تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه میلک شیک قرمز مخملی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن میلک شیک قرمز مخملی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای طعم بهتر، از کیک مخملی قرمز تازه و خانگی استفاده کنید. اگر از کیک آماده استفاده میکنید، قبل از افزودن آن به نوشیدنی حتماً طعم کیک را تست کنید و مطمئن شوید که طعم آن متناسب با میلک شیک باشد.
- برای رسیدن به طعمی خاص و خوشمزه، از بستنی وانیلی غلیظ استفاده کنید.
- بسته به سلیقه خود، میتوانید به جای شیر از شیر عسل استفاده کنید.
- اگر میخواهید میلک شیکتان شیرینتر باشد، میتوانید مقداری شکر به آن اضافه کنید.
- اگر طعم کیک قرمز را دوست ندارید، میتوانید از طعمهای دیگر کیک یا بستنی برای درست کردن این میلک شیک استفاده کنید.
- اگر به لاکتوز حساسیت دارید، میتوانید از شیر بدون لاکتوز برای آماده سازی میلک شیک استفاده کنید.
- برای داشتن یک میلک شیک یکنواخت و خوشمزه، مواد باید به خوبی مخلوط شوند تا بافتی یکدست داشته باشند.
- میلک شیکها باید بلافاصله پس از آماده سازی سرو شوند تا طراوت و طعم خود را حفظ کنند.
- برای خنک بودن نوشیدنی میتوانید قبل از سرو، لیوانها را کمی در فریزر بگذارید تا سرد شوند.
- برای طعمدار کردن بیشتر، میتوانید از شربتهای طعمدار مختلف مانند شربت شکلات یا توتفرنگی به جای شیر استفاده کنید.