نگاهی سریع به طرز تهیه
طرز تهیه موهیتو با توت سیاه، ابتدا توتها را به همراه شکر و برگهای تازه نعناع در کاسه مناسبی له کنید تا عطر و رنگ آنها آزاد شود.
سپس با افزودن کمی آبلیموی تازه، مخلوط را طعمدار کنید و در لیوانهای سرو بریزید. مقداری یخ و نوشابه اسپرایت، را اضافه و نوشیدنی را با چند برش لیمو تزیین و سرو کنید.
رسپی این موهیتو خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای طرز تهیه موهیتو با توت سیاهه برای ۱ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
توت سیاه | ۵۰ گرم |
نعناع تازه | ۵ شاخه |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
شکر سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نوشابه اسپرایت | به میزان لازم |
یخ | به میزان لازم |
مرحله اول: توت، نعناع و شکر را له کنید
توتها را در کاسه مناسبی بریزید و با آب سرد به آرامی بشویید تا تمیز شوند.
توتهای شسته شده را در کاسه بزرگی بریزید و برگ نعنا و شکر را به آنها اضافه کنید.
با کمک گوشتکوب مواد درون کاسه را بکوبید تا کاملاً له و با هم ترکیب شوند.
این مرحله را با دقت انجام دهید، با این کار رنگ طبیعی توت و عطر نعنا آزاد میشود.
مرحله دوم: آبلیموی تازه را اضافه کنید
آب لیمو ترش را بگیرید و به محتوای درون کاسه اضافه کنید. طعم ترش لیمو تعادل طعمی بسیار خوبی در کنار شیرینی توت و شکر ایجاد میکند.
مرحله سوم: موهیتو را تزیین و سرو کنید
لیوانهای مورد نظر برای سرو را انتخاب کنید. مخلوط لهشده توت، شکر، نعناع و لیمو را در لیوانها بریزید.
اگر دوست دارید نوشیدنیتان پالپ نداشته باشد، میتوانید مخلوط را از صافی عبور دهید؛ اما وجود تکههای میوه و برگهای نعناع ظاهر طبیعیتر و دلچسبتری دارد.
لیوانها را تا نیمه با یخ پر کنید و نوشابه اسپرایت را به آرامی درون لیوانها بریزید تا لیوان پر شود.
بلافاصله نوشیدنی را با یک نی یا قاشق هم بزنید تا همهی طعمها در هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: موهیتو را تزیین و سرو کنید
لیوانهای مورد نظر برای سرو را انتخاب کنید. مخلوط لهشده توت، شکر، نعناع و لیمو را در لیوانها بریزید.
اگر دوست دارید نوشیدنیتان پالپ نداشته باشد، میتوانید مخلوط را از صافی عبور دهید؛ اما وجود تکههای میوه و برگهای نعناع ظاهر طبیعیتر و دلچسبتری دارد.
لیوانها را تا نیمه با یخ پر کنید و نوشابه اسپرایت را به آرامی درون لیوانها بریزید تا لیوان پر شود.
بلافاصله نوشیدنی را با یک نی یا قاشق هم بزنید تا همهی طعمها در هم ترکیب شوند.
با یک اسلایس لیمو یا چند برگ نعناع تازه نوشیدنی را تزیین و نوش جان کنید.با یک اسلایس لیمو یا چند برگ نعناع تازه نوشیدنی را تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه موهیتو با توت سیاه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم موهیتو با توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای طعم خنکتر، لیوانها را ۱۵ دقیقه قبل از سرو در یخچال بگذارید.
- حتماً از توت سیاه رسیده استفاده کنید تا رنگ و طعم نهایی نوشیدنیتان جذابتر شود.
- شکر قهوهای میتواند جایگزین شکر سفید شود و طعمی کاراملی و خاص به نوشیدنی بدهد.
- برای آزاد شدن عطر بهتر و بیشتر نعنا باید آن را با دست پاره کنید نه با چاقو.
- با اضافهکردن چند دانه انار یا بلوبری به ظاهر نوشیدنیتان زیبایی بیشتری بدهید.
- به جای شکر، از عسل یا شیره توت استفاده کنید تا طبیعیتر شود.
- میتوانید به جای اسپرایت از آب گازدار ساده، شکر و لیمو استفاده کنید تا کالری کمتری داشته باشد.
- برای سرو خاصتر، لبه لیوان را با شکر لبهدار کنید.
- تکههای کوچک یخ میوهای (مثلاً یخ لیمویی) میتوانند نوشیدنی را خاصتر کنند.
- اگر دوست دارید نوشیدنی شما لایهلایه باشد، اسپرایت را خیلی آرام روی یخ بریزید.
- چند قطره گلاب رایحهای لطیف و متفاوت به نوشیدنی میدهد.
- نوشابه را آرام بریزید تا گاز آن از بین نرود.
- اگر شیرینی بیشتری دوست دارید، یک قاشق شربت آلبالو یا توتفرنگی هم اضافه کنید.
- اضافهکردن چند قطره عصاره وانیل طعم گرم و خاصی به نوشیدنی میدهد.
- برای نوشیدنی بدون قند، از اسپرایت رژیمی یا آب گازدار استفاده کنید.