5 تا 7 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

---------

--------

1 تا 2 نفر

تعداد میهمان

آسان

درجه سختی

طرز تهیه معجون قهوه و انار

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

معجون قهوه و انار یکی از متفاوت‌ترین و جذاب‌ترین نوشیدنی‌ها پاییزی است که با عطر و طعم دلپذیرش انرژی و نشاط ویژه‌ای به شما می‌بخشد.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به روش تهیه

طرز تهیه معجون قهوه و انار، ابتدا قهوه اسپرسو یا دمی را به صورت تازه تهیه کنید. قهوه را به همراه آب انار، دانه‌های انار، عسل یا شکر درون میکسر بریزید و همه مواد را با هم ترکیب و مخلوط کنید. در صورت تمایل ترکیب را از صافی رد کنید تا یکدست شود. آن را در فنجان سرو بریزید و با پودر کاکائو یا پودر دارچین به صورت گرم سرو کنید. برای سرو سرد معجون آن را به همراه چند تکه یخ در لیوان سرو بریزید و با دانه‌ای انار یا برگ نعناع تازه تزیین کنید. در ادامه به طرز تهیه کامل آن در مجله اینسان خواهیم پرداخت.

مواد لازم جهت تهیه معجون قهوه و انار

مواد لازم جهت تهیه معجون قهوه و انار به شرح زیر است:

قهوه دم کرده۱ شات
آب انار طبیعی۱/۲ پیمانه
دانه‌های انار۱ پیمانه
عسل یا شکر۱-۲ قاشق غذاخوری
شیر یا شیر بادام۱/۲ پیمانه (اختیاری)
یخ۴-۵ مکعب (برای سرو سرد)
پودر دارچین یا پودر کاکائوبرای تزیین

مرحله اول: آماده‌سازی قهوه

قهوه مورد نظر خود را به روش دلخواه دم کنید.

اسپرسو برای طعمی غلیظ‌تر و قهوه فرانسه برای طعمی ملایم‌تر پیشنهاد می‌شود.

توجه داشته باشید که برای تهیه این نوشیدنی بهتر است از قهوه تازه‌دم استفاده کنید تا عطر و طعم قوی‌تری در معجون داشته باشید.

مرحله دوم: ترکیب مواد

در یک مخلوط‌کن، دانه‌های انار، آب انار طبیعی، قهوه دم شده، و عسل یا شکر را بریزید.

چند پالس بزنید و مواد را به‌خوبی مخلوط کنید تا یک نوشیدنی یکدست حاصل شود.

طرز تهیه آش بلغور گندم
ببینید

اگر می‌خواهید نوشیدنی شما نرم‌تر باشد، پس از میکس کردن همه مواد، نوشیدنی را از صافی رد کنید تا باقیمانده دانه‌های انار از نوشیدنی جدا شود.

بهتر است از انارهایی با طعم شیرین و کم‌ترش استفاده کنید تا تلخی قهوه با طعم انار متعادل شود.

مرحله سوم: اضافه کردن شیر (اختیاری)

در صورت تمایل، شیر یا شیر بادام را به مخلوط اضافه و فقط در حد مخلوط شدن به هم زنید.

شیر باعث ایجاد طعمی ملایم‌تر و بافتی کرمی‌تر در نوشیدنی می‌شود. اگر به دنبال طعمی خاص‌تر هستید، شیر بادام می‌تواند انتخاب خوبی باشد.

چند قطره زعفران دم‌کرده می‌تواند طعمی شرقی و جذاب به معجون اضافه کند.

مرحله چهارم: سرو نوشیدنی

اگر نوشیدنی گرم می‌خواهید، مخلوط را در فنجان بریزید و برای تزیین، کمی پودر دارچین یا پودر کاکائو روی نوشیدنی بپاشید تا جلوه‌ای خاص به آن بدهید.

برای نوشیدنی سرد، چند مکعب یخ در لیوان بریزید و سپس نوشیدنی را اضافه کنید. با کمک دانه‌های انار یا برگ نعناع می‌توانید معجون سرتان را تزیین کنید.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس

طرز تهیه دمنوش زرشک و زعفران

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

پنج‌شنبه 30 ماه اسفند 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان