نگاهی سریع به طرز تهیه
طرز تهیه شیر بادام ابتدا ، باید بادام خام را یک شب تا صبح در آب بخیسانید، سپس آن را با آب خنک داخل مخلوطکن بریزید و میکس کنید تا یک مایع سفید و یکنواخت به دست آید.
سپس با کمک صافی ریز یا تنظیف، شیر را جدا و در صورت تمایل با کمی عسل طعمدار و سرو کنید.
رسپی این نوشیدنی خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای شیر بادام خانگی برای ۲ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بادام خام | ۱ پیمانه |
آب خنک | ۲ پیمانه |
عسل | به مقدار لازم |
مرحله اول: بادامها را بخیسانید
مغز بادام را در کاسه مناسبی بریزید. روی آنها آب سرد بریزید تا سطح بادامها کاملاً پوشانده شود.
سپس کاسه را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید بادامها به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورند.
این مرحله باعث نرمشدن بادام و راحتتر شدن فرایند آسیاب کردن بادامها میشود.
مرحله دوم: پوست بادامها را جدا کنید
پس از گذشت زمان اعلام شده بادامها را از یخچال خارج کنید و درون آبکش بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود.
کمی بادامها را با آب سرد بشویید. سپس پوست قهوهای آنها را با دست جدا کنید. گرفتن پوست قهوهای بادام در این مرحله کاملاً اختیاری است.
مرحله سوم: بادام را پوره کنید
بادامهای خیسانده شده را به همراه ۲ پیمانه آب سرد در مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
چند دقیقهای همه مواد را با هم ترکیب کنید تا بادامها کاملاً له و پوره شوند و رنگی سفید و بافتی شیری پیدا کند.
مدت زمان پوره کردن بادام در این مرحله به قدرت دستگاه شما بستگی دارد.
مرحله چهارم: شیر بادام را صاف کنید
برای صاف کردن شیر بادام میتوانید از صافی ریز یا پارچه تنظیف کمک بگیرید. صافی یا پارچه را روی کاسه مناسبی بگذارید و ترکیب پوره بادام را از آن رد کنید.
سپس به آرامی با پشت قاشق یا دست، مواد داخل صافی را فشار دهید تا تمام مایع شیر بادام خارج شود.
مرحله پنجم: شیر بادام را سرو کنید
شیر بادام را در لیوان سرو بریزید. به دلخواه با مقداری عسل یا شیرین کننده طبیعی آن را طعم دار و میل کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه شیر بادام خانگی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم شیر بادام خانگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- خیساندن بادام با آب سرد باعث حفظ طراوت طعم میشود. از آب گرم استفاده نکنید.
- اگر بافت غلیظتری دوست دارید، نسبت آب به بادام را کمتر کنید. اگر بافت رقیقتری میخواهید، کمی بیشتر آب اضافه کنید.
- کمی وانیل یا دارچین میتواند طعم و بوی فوقالعادهای به شیر بادام بدهد.
- پوستگیری بادامها باعث لطافت بیشتر و رنگ سفیدتر شیر میشود.
- از آب خنک استفاده کنید تا شیرتان طعم تازهتر و ملایمتری داشته باشد.
- از تفاله بادام استفاده کنید و آن را دور نریزید؛ میتوانید در پخت کیک، اسموتی یا گرانولا استفاده کنید.