10 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

30 دقیقه

زمان پخت

4 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه شربت بهار نارنج

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

شربت بهار نارنج یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های فصل بهار است که به خاطر عطر بی‌نظیر و خواص زیادی که دارد، درست مثل یک نوشیدنی انرژی زا عمل می‌کند.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

طرز تهیه شربت بهار نارنج، باید از ترکیب ۲ پیمانه عرق بهار نارنج طبیعی با ۵ پیمانه شکر و مقداری آب و آبلیمو استفاده کنید. در این روش باید شکر، آب و عرق بهار نارنج را روی حرارت بجوشانید.

بعد از این که شربت به غلظت مناسب رسید، آبلیمو را اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه شربت شما آماده است. می‌توانید این شربت را با شکوفه‌های تازه و خشک بهار نارنج و همچنین عسل نیز آماده کنید.

رسپی این شربت خوشمزه را با جزئیات کامل درمجله اینسان بخوانید.

طرز تهیه شربت بهار نارنج برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
عرق بهار نارنج۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده غلیظ۱/۳ قاشق چای‌خوری
آب۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مرحله اول: آب و شکر را بجوشانید

برای شروع باید آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا دانه‌های شکر در آب حل شوند.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا باقی مانده شکر نیز در آب حل شود.

چند دقیقه صبر کنید تا ترکیب آب و شکر روی حرارت ملایم بجوشد و کمی غلیظ شود.

مرحله دوم: عرق بهار نارنج و زعفران را اضافه کنید

در این مرحله می‌توانید عرق بهار نارنج را اضافه کنید و شربت را هم بزنید.

در ادامه زعفران دم کرده را در قابلمه بریزید و برای ۵ دقیقه شربت را هم بزنید تا شربت غلیظ شود.

به هیچ عنوان این شربت را به مدت طولانی روی حرارت نگذارید، زیرا این کار موجب از بین رفتن عطر بهار نارنج می‌شود.

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی کافی‌شاپی
ببینید

مرحله سوم: آبلیمو را اضافه کنید

آب لیمو ترش را به شربت اضافه کنید. اگر به لیموی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از آبلیموی صنعتی نیز استفاده کنید. اضافه کردن آبلیمو مانع شکرک زدن این شربت می‌شود.

مرحله چهارم: شربت را آماده کنید

بعد از این که شربت شما به غلظت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید.

صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود و بعد آن را در شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

برای درست کردن شربت بهار نارنج باید یک تا ۲ قاشق از این شربت را در لیوان بریزید و بقیه لیوان را با آب پر کنید.

می‌توانید چند قالب یخ نیز به این شربت اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

شربت بهار نارنج با عسل

برای درست کردن این شربت با عسل می‌توانید از ترکیب مقداری عرق بهار نارنج با آب سرد و عسل استفاده کنید و از طعم این نوشیدنی سالم لذت ببرید.


شربت بهار نارنج با گل خشک

برای درست کردن این شربت با گل خشک بهار نارنج باید شکوفه‌های خشک شده آن را در آب بریزید و بخیسانید. سپس گلبرگ‌های بهار نارنج را همراه با آب در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه بجوشانید و بعد آن را آبکش کنید. این کار را حدود ۳ بار تکرار کنید.

در ادامه بهار نارنج را با شکر و آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شربت به غلظت مناسب برسد. بعد از این که شربت آماده شد، آن را از صافی رد کنید. در انتها آبلیمو را اضافه کنید و شربت را برای چند دقیقه کوتاه بجوشانید تا آماده شود.

پایتخت عطر جهان کجاست؟
ببینید


شربت بهار نارنج با شکوفه تازه

برای آماده کردن این شربت باید شکوفه‌های بهار نارنج را در آب بخیسانید و بعد برای چند بار در آب بجوشانید و سپس آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود. در ادامه بهار نارنج‌ها را همراه با شکر و آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا شربت به غلظت مناسب برسد.

بعد از این که شربت به غلظت مناسب رسید، می‌توانید آن را از صافی رد کنید تا شربت آن جدا شود. می‌توانید از بهار نارنج همراه با مقداری شهد به عنوان مربا یا برای تزیین انواع دسر استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه شربت بهار نارنج

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن شربت بهار نارنج اشاره شده است، با ما همراه باشید.

  • برای درست کردن شربت بهار نارنج باید یک تا ۲ قاشق از آن را در یک لیوان بریزید و بقیه لیوان را با آب سرد پر کنید.
  • برای درست کردن این شربت با زعفران باید زعفران را کاملا پودر کنید و با آب جوش و سپس یخ ترکیب کنید تا خوشرنگ شود.
  • بهتر است از مقدار آبلیموی کمی برای درست کردن این شربت استفاده کنید. در صورتی که مقدار آبلیمو بیشتر باشد، طعم شربت تغییر می‌کند و مزه آن ترش می‌شود.
  • از مهم‌ترین خواص شربت بهار نارنج می‌توان به رفع بی‌خوابی، بهبود سردرد، دفع سنگ کلیه، کاهش استرس و رفع افسردگی اشاره کرد.
  • مصرف این شربت به رفع یبوست و درمان نفخ کمک می‌کند.
  • اضافه کردن آبلیمو به این شربت از شکرک زدن آن جلوگیری می‌کند.
  • اضافه کردن هل سبز طعم فوق‌العاده‌ای به این شربت می‌بخشد.
  • می‌توانید این شربت را با مقداری گلاب مزه دار کنید.
  • شربت بهار نارنج برای افرادی که فشار خون بالایی دارند و همچنین افرادی که به بیماری قلبی مبتلا هستند، مناسب نیست.
  • برای درست کردن شربت بهار نارنج و بیدمشک می‌توانید از ترکیب مقداری شربت بهار نارنج با عرق بیدمشک استفاده کنید.
  • در طرز تهیه شربت بهار نارنج با خاکشیر می‌توانید از مقداری خاکشیر در این شربت استفاده کنید.
  • از مضرات شربت بهار نارنج می‌توان به کاهش فشار خون و احساس ضعف و خستگی اشاره کرد که معمولا این علائم با استفاده بی رویه و زیاد این شربت ایجاد می‌شوند.
طرز تهیه ترافل پسته‌ای
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه دمنوش هل

طرز تهیه دمنوش فلفل