مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری
برای درست کردن این ساندویچ مرغ خوشمزه باما در مجله اینسان همراه باشید.
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نان تست | یک بسته |
پنیر ورقهای | ۶ عدد |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
سس مایونز | به میزان لازم |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری
برای درست کردن این ساندویچ محبوب مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: مرغ را بپزید
سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز و نمک در یک قابلمه به صورت آبپز بپزید. بعد از پخت و خنک شدن، آن را ریش ریش کنید.
مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید
یک عدد پیاز را به صورت دلخواه برش بزنید. سپس در یک کاسه پیاز خرد شده، مرغ ریش ریش شده، جعفری ساطوری شده، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن سس مایونز را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید و مواد را تا جایی هم بزنید که کاملا ترکیب شوند.
مرحله سوم: ساندویچ درست کنید
۶ عدد نان تست را روی یک سینی بچینید و مقداری از مواد آماده شده روی آنها بریزید. سپس روی هر کدام یک پنیر ورقهای بچینید و مجدد مقداری از مایه مرغ را روی آن بریزید. روی هر کدام از نان تستها یک نان تست دیگر بگذارید و به آرامی با دست کمی فشار دهید تا مواد به هم بچسبند.
نکات تکمیلی برای تهیه ساندویچ مرغ با پیاز و جعفری:
- برای درست کردن این ساندویچ میتوانید از پیازچه به جای پیاز استفاده کنید.
- این ساندویچ را میتوانید هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو کنید.
- اگر بخواهید ای ساندویچ را گرم سرو کنید، بعد از درست کردن آن را در ساندویچساز قرار دهید تا نانها طلایی شوند.
- میتوانید به این ساندویچ گوجه، خیارشور و کاهو هم اضافه کنید.
- از سسهای فرانسوی، هزار جزیره، فرمز و خردل هم میتوانید استفاده کنید.
- میتوانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده کنید.