نگاهی سریع به طرز تهیه رولت اسفناج
برای درست کردن رولت اسفناج ابتدا اسفناج خرد شده را با تخممرغ، زرشک، گردو و پیاز مخلوط کرده و مانند کوکو سرخ کنید. ماست و سیر له شده را با آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی رولت خنک شده پخش کنید.
میتوانید به جای ترکیب ماست و سیر از پنیر لبنه به همراه هویج، ذرت و فلفل دلمه پخته شده هم استفاده کنید. رولت اسفناج را رول کرده و ٢٠ دقیقه در یخچال قرار داده و بعد برش بزنید.
رسپی این فینگرفود خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه این آموزش از مجله اینسان بخوانید.
مواد لازم برای رولت اسفناج برای ۶ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
گردوی خرد شده | ۳ عدد |
زرشک | ۱ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
ماست چکیده | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
طرز تهیه رولت اسفناج
مرحله اول: مواد رولت را ترکیب کنید
اسفناجها را خوب بشویید و خرد کنید. چهار عدد تخممرغ و یک پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل، زرشک و گردو را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم: رولت را سرخ کنید
مواد را در ماهیتابه ریخته و پخش کنید. بگذارید یک طرف آن خوب بپزد و طلایی شود. توجه کنید که رولت نباید زیاد ضخیم شود.
بعد از این که یک طرف رولت طلایی شد، آن را برگردانید و بگذارید تا طرف دیگر نیز کاملا سرخ شود.
بعد از این که هر دو طرف سرخ شدند، ٢٠ دقیقه صبر کنید تا کوکوی اسفناج خنک شود.
مرحله سوم: مواد میانی رولت را ترکیب کنید
سیر را کاملاً له کنید و به ماست چکیده اضافه کنید. این ترکیب را خوب به هم بزنید و به آن آبلیموی تازه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
مرحله چهارم: رولت را بپیچید
ماست و سیر را با قاشق روی کوکوی خنک شده پخش کنید و با پشت قاشق آن را یکدست کنید.
از یک نایلون استفاده کنید و کوکوی اسفناج را به آرامی به شکل رولت بپیچانید.
رولت را داخل یک نایلون قرار دهید و در آن را محکم ببندید. رولت را به مدت ٢٠ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی خودش را بگیرد.
مرحله پنجم: رولت را برش بزنید
رولت را از یخچال بیرون آورده و آن را به ضخامت دلخواه برش بزنید. برشهای رولت را تزئین کنید و در ظرف مناسب بچینید. نوش جان!
نکات و فوتوفنهای طرز تهیه رولت اسفناج
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن رولت اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- اگر ضخامت رولت کمتر باشد، رول کردن آن آسانتر است.
- در صورت تمایل میتوانید به ادویههای این رولت آویشن نیز اضافه کنید.
- میتوانید در مواد میانی رولت، علاوه بر ماست، پنیر لبنه و ژامبون هم بریزید.
- در مرحله دوم دقت کنید که کوکو طلایی شود و بیش از حد رنگ آن تیره نشود.
- برای تزئین رولت اسفناج میتوانید از گوجه گیلاسی، خیارشور، تربچه و زرشک استفاده کنید.
- میتوانید در رولت اسفناج از فلفل دلمهای، ذرت، قارچ و هویج پخته و خرد شده هم استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید در مواد رولت از پیازچه خرد شده هم استفاده کنید تا خوشمزهتر شود.
- اگر دوست دارید که رولت اسفناج تردتر باشد، میتوانید در مواد داخلی، کاهوی خرد شده اضافه کنید.
- اگر میخواهید رنگ رولت شما طلاییتر شود بهتر است در مواد داخل رولت کمی هم زردچوبه بریزید.
- دشوارترین مرحله این رولت، رول کردن آن است. بهتر است نگذارید رولت خیلی سوخاری شود تا در هنگام رول کردن شکننده نباشد.