40 تا 50 دقیقه

مدت زمان آماده سازی

20 تا 25 دقیقه

زمان پخت

3 تا 4 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه جار کیک ولنتاینی

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

جار کیک ترکیبی از کیک‌های لایه‌ای و انواع فیلینگ است که در ظروف شیشه‌ای یا پلاستیکی به صورت تک نفره سرو می‌شود. اگر به دنبال دسر ولنتاینی خاص و متفاوت با ظاهری شیک هستید این جار کیک انتخاب بسیار مناسبی برای شماست.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این طرز تهیه جار کیک ولنتاینی ابتدا آرد سفید و بیکینگ‌ پودر را الک کنید. سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید، سفیده‌ها را با دور تند هم بزنید و کم‌کم نیمی از شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید تا فرم کامل بگیرند.

زرده تخم‌مرغ را با وانیل و بقیه شکر هم بزنید تا کشدار شوند. سپس آب داغ را به آرامی اضافه کنید. ترکیب مواد خشک و سفیده‌های فرم گرفته را به مایه کیک بیفزایید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

سپس در فر از پیش گرم شده بپزید. بعد از پخت، کیک خنک شده را به اندازه مناسب برش دهید. برای فیلینگ میانی، سس کاراملی را آماده کنید و خامه را فرم دهید.

لایه‌های کیک، آبمیوه، خامه فرم گرفته و کارامل را به ترتیب داخل شیشه‌ها بریزید تا دسر نهایی آماده شود. رسپی این جار کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.

مواد لازم برای جار کیک ولنتاینی برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
آرد سفید۵۰ گرم
بیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ۲ عدد
شکر۵۰ گرم
وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب داغ۱ قاشق غذاخوری
خامه قنادیبه مقدار دلخواه
رنگ خوراکی قرمزاختیاری

مواد لازم برای کارامل

مواد لازممقدار مورد نیاز
شیر۱/۳ پیمانه
شکر۷۵ گرم
خامه۱۰۰ گرم

مرحله اول: مواد خشک را آماده کنید

آرد سفید و بیکینگ پودر را در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید تا ناخالصی‌های آرد گرفته شود.

این کار موجب لطیف شدن بافت کیک شما پس از پخت می‌شود.

طرز تهیه پنکیک ساده
ببینید

مرحله دوم: سفیده و زرده تخم‌مرغ را جدا کنید

سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید. توجه کنید که هیچ ذره‌ای از زرده در سفیده نماند؛ زیرا این موضوع می‌تواند بر روی فرم گرفتن سفیده‌ها تاثیر منفی بگذارد.

این کار باعث می‌شود تا سفیده‌ها به خوبی فرم گرفته و حجم مناسب در کیک ایجاد کنند.

مرحله سوم: سفیده‌ها و شکر را فرم دهید

سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای تمیز بریزید و با دور تند به مدت ۲-۳ دقیقه هم بزنید.

کم‌کم نیمی از شکر را به سفیده اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده‌ها کاملاً فرم بگیرند.

این مرحله نیاز به صبر و دقت دارد؛ زیرا سفیده‌های خوب فرم گرفته نقش مهمی در سبک و پف‌دار شدن کیک دارند.

مرحله چهارم: زرده، وانیل و بقیه شکر را با هم ترکیب کنید

در کاسه دیگری، زرده تخم‌مرغ، وانیل و باقیمانده شکر را به خوبی هم بزنید تا ترکیب کشدار و یکنواختی حاصل شود.

سپس آب داغ را به تدریج به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: همه مواد را با هم ترکیب کنید

ترکیب مواد خشک (آرد و بیکینگ‌ پودر) را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس، به صورت تدریجی سفیده‌های فرم گرفته را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را هم بزنید تا حجم هوا از بین نرود و کیک سبک و پف‌دار بماند.

مرحله ششم: کیک را بپزید

ته سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید و مایه کیک را در قالب بریزید. سطح مواد را با لیسک صاف کنید.

عشق هندوانه و انار
ببینید

فر را از قبل با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و سینی را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

جهت اطمینان از پخت کامل کیک، می‌توانید از خلال‌دندان استفاده کنید؛ در صورتی که خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

مرحله هفتم: کیک را برش بزنید

پس از پخت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک به طور کامل در دمای اتاق خنک شود.

سپس، کیک را از سینی خارج کنید و به اندازه مناسب (با توجه به ابعاد شیشه‌ها یا جار کیک‌ها) برش بزنید.

دقت کنید که برش‌های کیک یکنواخت باشند تا در لایه‌بندی داخل جارها هماهنگی ایجاد شود.

مرحله هشتم: کارامل را آماده کنید

برای آماده سازی فیلینگ میانی، ابتدا شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا به آرامی ذوب شود.

پس از ذوب شدن شکر، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و به تدریج با همزن هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

روی حرارت کم مدام کارامل را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

این سس به عنوان یک فیلینگ کاراملی خوش طعم نقش مهمی در طعم و ظاهر نهایی دسر دارد.

مرحله نهم: خامه قنادی را فرم دهید

چند ساعت قبل از فرم دهی خامه قنادی را در یخچال بگذارید تا یخ‌زدایی شود.

سپس خامه را به مقدار دلخواه در کاسه بریزید و با همزن برقی آن را به خوبی هم بزنید تا فرم بگیرد و به حالت خامه پایپ درآید.

خامه قنادی آماده شده برای تزیین و تکمیل لایه‌های کیک داخل جارها استفاده می‌شود.

می‌توانید برای ظاهر زیباتر و جذاب‌تر خامه مقداری رنگ خوراکی قرمز یا صورتی به آن اضافه کنید.

طرز تهیه پیاز سوخاری
ببینید

مرحله دهم: همه مواد را در ظروف لایه بندی کنید

برای ساخت جار کیک ولنتاینی، ابتدا در داخل هر شیشه یا جار یک لایه از کیک قرار دهید.

سپس کمی آبمیوه (با طعم دلخواه مانند توت فرنگی یا پرتقال) روی آن بریزید و به آرامی مرطوب کنید.

بعد از آن، مقداری از خامه فرم گرفته را روی کیک پایپ کنید و در ادامه یک لایه از سس کاراملی آماده شده را روی خامه بریزید.

مراحل فوق را تکرار کنید تا زمانی که لایه‌های کیک، به پایان برسند.

مرحله یازدهم طرز تهیه جارکیک ولنتاینی : جار کیک‌ها را تزیین و سرو کنید

روی لایه آخر را با خامه فرم گرفته، شکلات‌های قلبی یا توت فرنگی تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه جار کیک ولنتاینی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت جار کیک ولنتاینی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • همیشه قبل از افزودن به مایه، آرد و بیکینگ‌ پودر را الک کنید تا از تشکیل گلوله‌های آرد جلوگیری شود.
  • تخم‌مرغ‌های هم دمای اتاق به فرم گرفتن بهتر کمک می‌کنند.
  • زرده‌ها را به اندازه‌ای هم بزنید که کشدار و یکدست شوند؛ از هم زدن بیش از حد خودداری کنید.
  • آب داغ را به تدریج به مخلوط زرده اضافه کنید تا از شوک دمایی جلوگیری شود.
  • هنگام اضافه کردن مواد خشک به مایه، تدریجاً عمل کنید تا خمیر شما سبک و پف‌دار بماند.
  • حتماً سینی فر را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید تا کیک به راحتی از آن جدا شود.
  • اجازه دهید کیک پس از پخت به طور کامل خنک شود تا در هنگام برش، ساختار آن حفظ شود.
  • کیک را به اندازه‌ای برش بزنید که به راحتی در داخل جار یا شیشه جای بگیرد و لایه‌بندی منظم ایجاد شود.
  • در آماده سازی سس کاراملی، دقت کنید که شکر به آرامی ذوب شده و شیر و خامه به تدریج اضافه شوند تا سس غلیظ و خوش طعم به دست آید.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه نان افغانی

طرز تهیه باقلوا ترکی

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

یکشنبه 21 ماه بهمن 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان