مواد مورد نیاز جهت تهیه خمیر تارت پیتزا
برای خواندن ادامه مطلب در مجله اینسان مارا دنبال کنید.مواد مورد نیاز جهت تهیه خمیر تارت پیتزا به شرح زیر است:
آرد | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر ولرم | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
خمیر ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
مواد مورد نیاز برای تهیه تارت پیتزا
مواد مورد نیاز برای تهیه تارت پیتزا به شرح زیر است:
سوسیس پپرونی | به میزان لازم |
قارچ | ۴ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد کوچک |
گوجه | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
سس گوجه | به میزان لازم |
مراحل تهیه تارت پیتزا
برای تهیه پیتزا کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: آماده کردن خمیر ترش
ابتدا در یک ظرف مناسب درب دار خمیر ترش و شکر را با هم مخلوط کنید.
سپس یک پیمانه شیر ولرم را اضافه کرده و با همزن دستی موادتان را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
در ادامه درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا موادتان استراحت کند.
مرحله دوم: آماده کردن خمیر تارت
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیرترش آماده شده را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن تخم مرغ اضافه کنید.
ترکیب خمیر ترش و تخم مرغ را با همزن دستی مخلوط کرده و سپس روغن مایع و نمک را اضافه و موادتان را به خوبی مخلوط کنید.
سپس کم کم به ترکیب فوق آرد را اضافه کرده و با دست مواد (خمیرترش، تخم مرغ، روغن، آرد) را ورز دهید تا خمیر دیگر به دست نچسبد.
بعد از آماده سازی خمیر روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید.
مرحله سوم: آماده سازی
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
بعد از گذشت ۲ ساعت خمیر شما آماده شده است. در یک قالب مناسب پیتزا روغن بریزید و کاملا آن را چرب کنید.
خمیر تارت را درون قالب پهن کنید و کف خمیر را با سس گوجه بپوشانید.
کمی پنیر پیتزا بریزید و سپس به ترتیب قارچ، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و پپرونی خرد شده اضافه کنید.
در نهایت روی تارت را با پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
رحله آخر: سرو تارت پیتزا
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تارت پیتزا شما آماده شده است. آن را در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه تارت پیتزا
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه تارت پیتزا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- خمیر ترش و خمیر آماده تارت را برای استراحت در جایی کاملا گرم بگذارید و روی آنها را با یک پارچه بپوشانید.
- برای مواد داخل تارت هیچ محدودیتی ندارید و میتوانید با توجه به ذائقه خود از هر موادی مانند سبزیجات و… استفاده کنید.
- مایه خمیر را حتما از قنادی یا شیرینیپزی تهیه کنید.