2 ساعت

مدت زمان آماده سازی

20 دقیقه

زمان پخت

4 تا 5 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه تارت پیتزا

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

این تارت پیتزا نه تنها طعم فوق‌العاده‌ای دارد، بلکه تهیه آن هم بسیار لذت‌بخش است.

شما اینجا هستید

مواد مورد نیاز جهت تهیه خمیر تارت پیتزا

برای خواندن ادامه مطلب در مجله اینسان مارا دنبال کنید.مواد مورد نیاز جهت تهیه خمیر تارت پیتزا به شرح زیر است:

آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم۱ پیمانه
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
خمیر ترش ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری

مواد مورد نیاز برای تهیه تارت پیتزا

مواد مورد نیاز برای تهیه تارت پیتزا به شرح زیر است:

سوسیس پپرونیبه میزان لازم
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کوچک
گوجه ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
سس گوجهبه میزان لازم

مراحل تهیه تارت پیتزا

برای تهیه پیتزا کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده کردن خمیر ترش

ابتدا در یک ظرف مناسب درب دار خمیر ترش و شکر را با هم مخلوط کنید.

سپس یک پیمانه شیر ولرم را اضافه کرده و با همزن دستی موادتان را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

در ادامه درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا موادتان استراحت کند.

مرحله دوم: آماده کردن خمیر تارت

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیرترش آماده شده را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن تخم مرغ اضافه کنید.

ترکیب خمیر ترش و تخم مرغ را با همزن دستی مخلوط کرده و سپس روغن مایع و نمک را اضافه و موادتان را به خوبی مخلوط کنید.

سپس کم کم به ترکیب فوق آرد را اضافه کرده و با دست مواد (خمیرترش، تخم مرغ، روغن، آرد) را ورز دهید تا خمیر دیگر به دست نچسبد.

مهسا طهماسبی
ببینید

بعد از آماده سازی خمیر روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید.

مرحله سوم: آماده سازی

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

بعد از گذشت ۲ ساعت خمیر شما آماده شده است. در یک قالب مناسب پیتزا روغن بریزید و کاملا آن را چرب کنید.

خمیر تارت را درون قالب پهن کنید و کف خمیر را با سس گوجه بپوشانید.

کمی پنیر پیتزا بریزید و سپس به ترتیب قارچ، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و پپرونی خرد شده اضافه کنید.

در نهایت روی تارت را با پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

رحله آخر: سرو تارت پیتزا

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تارت پیتزا شما آماده شده است. آن را در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه تارت پیتزا

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه تارت پیتزا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • خمیر ترش و خمیر آماده تارت را برای استراحت در جایی کاملا گرم بگذارید و روی آن‌ها را با یک پارچه بپوشانید.
  • برای مواد داخل تارت هیچ محدودیتی ندارید و می‌توانید با توجه به ذائقه خود از هر موادی مانند سبزیجات و… استفاده کنید.
  • مایه خمیر را حتما از قنادی یا شیرینی‌پزی تهیه کنید.

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه ذرت مکزیکی 

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

شنبه 27 ماه بهمن 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان